reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Ja miałam usuwanego zęba w 2 ciąży, dostałam znieczulenie bez "czegoś tam", tzn.bezpieczne dla kobiet ciężarnych. Ale faktycznie lekarka mówiła,że najlepiej to robić w drugim trymestrze,że niby najbezpieczniej jest,a ja byłam wtedy akurat w 5 miesiącu. :) Niestety,co do leczenia kanałowego nie wiem nic,ale myślę,że skoro wyrwać można,to i leczyć też...
W ogóle dzień dobry :) Ja tak się zastanawiam kiedy ostatnio miałam @ i nie wiem...mam nieregularne cykle,ale może powinnam zatestować jutro? :sorry2: Bo miesiąc będzie na pewno,ale daty nie pamiętam.:no:

Ja miałam usuwanego zęba w 2 ciąży, dostałam znieczulenie bez "czegoś tam", tzn.bezpieczne dla kobiet ciężarnych. Ale faktycznie lekarka mówiła,że najlepiej to robić w drugim trymestrze,że niby najbezpieczniej jest,a ja byłam wtedy akurat w 5 miesiącu. :) Niestety,co do leczenia kanałowego nie wiem nic,ale myślę,że skoro wyrwać można,to i leczyć też...
W ogóle dzień dobry :) Ja tak się zastanawiam kiedy ostatnio miałam @ i nie wiem...mam nieregularne cykle,ale może powinnam zatestować jutro? :sorry2: Bo miesiąc będzie na pewno,ale daty nie pamiętam.:no:

Dzieki kochana.A ty pewnie ze testuj nie masz nic do stracenia ;)

A teraz z innej beczki, robilyscie kiedys babcina wrozbe z obraczki na ilosc dzieci?
W niedziele na rodzinnym obiedzie ktos rzucil ten temat i wszyscy zaczeli robic, byl niezly ubaw, ale wszystkim sie zgadzalo o dziwo, tylko nie nam bo mi wyszedl najpierw chlopiec i to sie juz zgadza a potem jeszcze chlopiec i dziewczynka, a pamietam ze kiedys wychodzila mi tylko 2.
Mam nadzieje ze Clomid nie splata mi figla i nie zprezetuje blizniakow :D:p

Na pewno rtg zęba w ciąży nie zrobisz bo szkodzi dziecku i koniecznie o fakcie ciąży trzeba powiedzieć.
W każdej ciąży leczylam zęby normalnie. Wszystko prócz zdjęcia dlatego za zęby zabrałam się wcześniej żeby panoramę zrobić.

Tak jak przeczowalam poprzedni cykl poszedł na starty. Dzisiaj zaczynamy kolejny nowy cykl, kolejną nową nadzieją. Martwi mnie jedynie to ze wcześnie po odstawianiu tabletek anty jak robiłam przerwy w braniu to cykle miałam regularne 28 dni, a ten pierwszy po odstawieniu miał 29 a ostatni 27, ciekawe ile ten będzie miał :(

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak jak przeczowalam poprzedni cykl poszedł na starty. Dzisiaj zaczynamy kolejny nowy cNe ykl, kolejną nową nadzieją. Martwi mnie jedynie to ze wcześnie po odstawianiu tabletek anty jak robiłam przerwy w braniu to cykle miałam regularne 28 dni, a ten pierwszy po odstawieniu miał 29 a ostatni 27, ciekawe ile ten będzie miał :(

Nie ma się czym martwić, takie różnice w cyklu to nadal cykl regularny ;)

reklama
Może i tak.Ale mimo wszystko gdzieś tam podświadomie mam obawy ze przez to tez nasze starania mogą się przedłużyć a swoje latka mamy

Do góry