reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Obym i ja miała tyle szczęścia @Hope bo chyba przez te problemy z ciążą i zaśniadem mam problemy w małżeństwie a to dopiero 2 miesiące po ślubie :hmm:

Oj tu musisz stąpać ostrożnie, dziecko i problemy z tym związane to gwarantowany kryzys w związku i ogromne przetasowanie wszystkiego. Facet sam jest jak dziecko ;-) ;)

reklama
Migdalove coś strasznego...:no: Lekarz kompletnie do dupy. Bardzo współczuję.
Lassha masz problemy w małżeństwie przez kłopoty z ciążą?? Przepraszam,wiem,że to osobiste pytanie,ale 2 miesiące po ślubie powinna być sielanka. Tak mi się wydaje.

@karotka00 My sielanki nie mieliśmy już przed ślubem bo właśnie wtedy wykryto mi ten zaśniad, było zagrożenie nowotworu więc raczej załamka, nie potrafiłam sobie z tym poradzić i cieszyć się ślubem, który był nie całe dwa miesiące po tym wszystkim. Przez hormony potrafiłam być nie do zniesienia a narzeczony nie rozumiał co sie dzieje. Po ślubie była sielanka może miesiąc, potem zaczełam bardziej interesować się swoim zdrowiem, spedzam godziny szukając w internecie wiadomości o tym co mnie spotkało a męża to męczy. Tak jak moje wybuchy płaczu, które pojawiały się co jakiś czas... On nie rozumie,że ja dłużej przeżywam tę stratę i próbuje zrobić wszystko by już nas to nie spotkało... Natomiast ja nie potrafie zrozumieć jak tak szybko się z tym pogodził... Do tego miesiączki teraz mam o wiele bardziej bolesne więc tydzień nie można się ze mną dogadać... Ale mam nadzieję,że to chwilowe.

Dzien doberek wszystkim :)
Daga - gdzie zniknelas??? wszystko ok? jak sie czujesz i kiedy masz wizyte?
Ja z ciazowych dolegliwosci mam zawsze rano lekkie bole brzucha ale to chyba bardziej jelita, piersi bola coraz gorzej i od wczoraj zaczely sie lekkie nudnosci, jak tylko jestem troche glodna to zaraz sie zaczynaja, ble ;) pozdrawiam

@karotka00 My sielanki nie mieliśmy już przed ślubem bo właśnie wtedy wykryto mi ten zaśniad, było zagrożenie nowotworu więc raczej załamka, nie potrafiłam sobie z tym poradzić i cieszyć się ślubem, który był nie całe dwa miesiące po tym wszystkim. Przez hormony potrafiłam być nie do zniesienia a narzeczony nie rozumiał co sie dzieje. Po ślubie była sielanka może miesiąc, potem zaczełam bardziej interesować się swoim zdrowiem, spedzam godziny szukając w internecie wiadomości o tym co mnie spotkało a męża to męczy. Tak jak moje wybuchy płaczu, które pojawiały się co jakiś czas... On nie rozumie,że ja dłużej przeżywam tę stratę i próbuje zrobić wszystko by już nas to nie spotkało... Natomiast ja nie potrafie zrozumieć jak tak szybko się z tym pogodził... Do tego miesiączki teraz mam o wiele bardziej bolesne więc tydzień nie można się ze mną dogadać... Ale mam nadzieję,że to chwilowe.
Kurcze przykro mi. Ja nie potrafiłabym być z kimś kto mnie nie rozumie, może przez nasze hormony jesteśmy męczące ale mężczyzna powinien się z tym liczyć. Na szczęście w końcu mam pod tym względem wymarzonego mężczyznę, bo mój były z którym miałam ciążę pozamaciczną to gbur, wieczne dziecko pomimo, że 7 lat starszy, ale wiek to nie wszystko.

Jutro w końcu wracamy na stare śmieci, teściowa przegięła pałkę. To jest dla nas mega szok, że ktoś jest tak obłudny...
Miłego weekendu wam życzę! :)

Dzien doberek wszystkim :)
Daga - gdzie zniknelas??? wszystko ok? jak sie czujesz i kiedy masz wizyte?
Ja z ciazowych dolegliwosci mam zawsze rano lekkie bole brzucha ale to chyba bardziej jelita, piersi bola coraz gorzej i od wczoraj zaczely sie lekkie nudnosci, jak tylko jestem troche glodna to zaraz sie zaczynaja, ble ;) pozdrawiam
Jestem jestem :) od dzisiaj mam urlop, z czegi bardzo sie ciesze, bo w aptece powoli rozpoczyna sie sezon grypowy i boje sie, ze pacjenci mnie zaraza :( czuje sie nienajgorzej- spac chce mi sie non stop, mam paskudne wzdęcia, ale brzuch nie boli i piersi tez coraz lepiej :) wizyte mam w poniedzialek i juz zaczybam sie stresowac.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

@Migdalove tragedii nie ma, myślę,że wychodzimy na prostą :) Mąż stara się jak może i to raczej ja jestem ciężkim człowiekiem a do tego jesteśmy młodzi: ja 21, mąż 24 lata więc troche sytuacja nas przytłoczyła bo widząc dwie kreski sądziliśmy,że już będziemy żyć jak w bajce a zderzenie z rzeczywistością było dość okrutne, chwile przed ślubem wycięcie jajowodu, za chwile wychodzi na jaw,że zaśniad potem w szpitalu starszyli nowotworem i chociaż mąż starał się jak mógł, ja widziałam najmroczniejsze scenariusze i nawet chciałam odwołać ślub ze strachu przed chorobą i z obawy, że nie będę mieć dzieci... Problemy zaczeły się gdy zamiast przyjąć jego troskę, odpychałam go.

Ja dziś miałam nockę z głowy, cały czas bolał mnie brzuch i dalej boli chociaż wzięłam no-spe , chwilami ból jak na@ a chwilami całkiem inny, jakiś dziwny ciężki do określenia jakby napiety, innych niepokojących objawów nie mam, martwię się czy wszystko ok z fasolką :( chociaż jak czytam w necie to prawie każdą na początku bolał brzuch ale i tak się martwię :(

Dziewczyny.... nie.moge uwierzyć :)
1502983653-aaaaaa.jpeg

Hej. Bylam pierwsza z Was która odeszła ze staraczek z pozytywnym testem:) bylam pod innym nickiem andzelika87 ;) u mnie już 13 tydzien leci:) a Tobie z calego serca gratuluje:D spokojnej ciąży:)

reklama
Hej. Bylam pierwsza z Was która odeszła ze staraczek z pozytywnym testem:) bylam pod innym nickiem andzelika87 ;) u mnie już 13 tydzien leci:) a Tobie z calego serca gratuluje:D spokojnej ciąży:)
O hej kochana! A ostatnio zastanawiałam się gdzie zniknęłaś. Jak sie czujesz? Wszystko ok? :)

Do góry