reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Pamiętajcie, po to są lekarze prowadzacy ciążę by nas wspierali i uspokajali jeśli cokolwiek nas niepokoi. Nawet jeśli nic wielkiego się nie dzieje. Lepiej dmuchać na zimne.
Będzie dobrze dziewczyny!
Dokładnie! Szkoda tylko, że ja natrafiałam na beznadziejnych a teraz jak mam dobrego to jestem zmuszona wyjechać. :(

reklama
Hej dziewczynki
Powiedzcie mi bo ja taka nieuswiadomiona w tych wszystkich ciazowych lekach, niektore bierzecie luteine na potrzymanie lub przy plamieniach,ale chyba to nie jest ta sama luteina ktora mozna normalnie kupic w aptece jako suplement na wzrok? Szukam po necie czy gdzies moge kupic,chociaz moj juz mnie opierniczyl ze nie mam sie na wlasna reke leczyc i co ma byc to bedzie. A ja jakos szukam sposobu zeby wszystko bylo ok?

Daga a jak tam u ciebie, jak sie czujesz? obliczlas termin porodu? ja tu w jakiejs aplikacji szukalam i wychodzi mi 11 maja (mam nadzieje ze tak bedzie) ;) Buzka

Monia, luteina ta progesteronowa jest na receptr tak jak i duphaston. W necie można jedynie kupić taki krem progesteronowy, ale w Polsce to go bie dopuszczają do leczenia, w uk za to chyba tak.

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :) Może niektóre z was mnie kojarzą,pisałam tutaj jakiś czas temu,jestem po stracie 3 ciąży i chciałam ponownie się starać. Niestety, wydawało mi się,że trzymam się całkiem nieźle po poronieniu,a okazało się,że jednak psychika robi swoje, pomimo moich 2 kochanych dzieciaczków.:hmm: Musiałam chyba odczekać swoje,przemyśleć. Ale jestem już pewna,że chcę spróbować. Mam córkę i syna,chciałabym mieć trzecie i na tym koniec.:happy::happy: Nie pamiętam kiedy miałam ostatnio @,dlatego ciężko mi cokolwiek powiedzieć o cyklu itd. Przyjmiecie mnie z powrotem?:sorry2:
Idę usypiać syna na drzemkę popołudniową.:-D

Hej dziewczyny :) Może niektóre z was mnie kojarzą,pisałam tutaj jakiś czas temu,jestem po stracie 3 ciąży i chciałam ponownie się starać. Niestety, wydawało mi się,że trzymam się całkiem nieźle po poronieniu,a okazało się,że jednak psychika robi swoje, pomimo moich 2 kochanych dzieciaczków.:hmm: Musiałam chyba odczekać swoje,przemyśleć. Ale jestem już pewna,że chcę spróbować. Mam córkę i syna,chciałabym mieć trzecie i na tym koniec.:happy::happy: Nie pamiętam kiedy miałam ostatnio @,dlatego ciężko mi cokolwiek powiedzieć o cyklu itd. Przyjmiecie mnie z powrotem?:sorry2:
Idę usypiać syna na drzemkę popołudniową.:-D
Hej hej :-) ja tez tu jestem od niespełna miesiąca, dopiero drugi cykl starań o pierwsze dzieciątko. Za cztery dni spodziewana @ ale mimo że nie widziałam u siebie śluzu płodnego mam nadzieję że @ nie przyjdzie :-)

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej hej :-) ja tez tu jestem od niespełna miesiąca, dopiero drugi cykl starań o pierwsze dzieciątko. Za cztery dni spodziewana @ ale mimo że nie widziałam u siebie śluzu płodnego mam nadzieję że @ nie przyjdzie :-)

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Mecenasowa coś mam przeczucie że i do ciebie @ tym razem nie przyjdzie ;)
A ja dziś się trochę uspokoiłam bo od rana nie plamilam na brązowo za to czuję że tam się bardziej mokro zrobiło a jak podetre to jest śluz biało żółty, od dziś zaczęłam wierzyć że to może się udać :) chociaż jeszcze ponad tydzień do terminu@.

reklama
Hej dziewczynki
Powiedzcie mi bo ja taka nieuswiadomiona w tych wszystkich ciazowych lekach, niektore bierzecie luteine na potrzymanie lub przy plamieniach,ale chyba to nie jest ta sama luteina ktora mozna normalnie kupic w aptece jako suplement na wzrok? Szukam po necie czy gdzies moge kupic,chociaz moj juz mnie opierniczyl ze nie mam sie na wlasna reke leczyc i co ma byc to bedzie. A ja jakos szukam sposobu zeby wszystko bylo ok?

Daga a jak tam u ciebie, jak sie czujesz? obliczlas termin porodu? ja tu w jakiejs aplikacji szukalam i wychodzi mi 11 maja (mam nadzieje ze tak bedzie) ;) Buzka

Luteina stosowana w celach ginekologicznych to progesteron potocznie nazwany luteina. Nie ma.nic wspolnego z ta stosowana na wzrok :) progesteron jest daostepny tylko na recepte :) raczej nie zalecam Ci bawienia se hormonami na wlasna reke...

Obliczylam termin na ok 27 kwietnia, ale możliwe, ze po usg.okaze sie, ze jednak początek maja, bo miałam późno owulacje. Ogolnie czuje sie nienajgorzej, ale piersi dalej strasznie bola po bokach i chce mi sie straaaasznie spać ;) a jak Ty sie czujesz? :*

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry