reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Za godzinę mam betę więc wyniki pewnie będą wieczorem. Plamienie jakby ustępuje, ale brzuch boli trochę takie jakby napięcie w dole. A łeb mi pęka, jestem tak przeziębiona że szok. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
Oby ustalo w końcu. Martwię się razem z toba ale jestem dobrej myśli. Kurczę te przeziębienie to teraz jak na złość musiało cie dopaść :( daj koniecznie znać jak beta wyszła

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Za godzinę mam betę więc wyniki pewnie będą wieczorem. Plamienie jakby ustępuje, ale brzuch boli trochę takie jakby napięcie w dole. A łeb mi pęka, jestem tak przeziębiona że szok. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
Monia mnie tez brzuch pobolewa. A vycki od wczoraj.maaaasaaakraaaa :( bol straszny

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem po becie wyniki będą po południu dam wam znać. A jak przedwczoraj było 13 to jak się wszystko dobrze rozwija to dziś powinno być 26? Dobrze rozumiem?

Jestem po becie wyniki będą po południu dam wam znać. A jak przedwczoraj było 13 to jak się wszystko dobrze rozwija to dziś powinno być 26? Dobrze rozumiem?
Ja niestety nie wiem.jak to jest z beta, bo nie robilam nigdy. Ale powinnas tam.miec tygodniowo wypisane normy. Daj znac, czekamy :*

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Powinno wzrastać o 110% w ciągu 72h. Łap linka Link do: Beta hCG w ciąży. Co oznacza poziom hCG i jakie są normy hCG?
upload_2017-8-19_14-19-25.png

Załączniki

• upload_2017-8-19_14-19-25.png
    upload_2017-8-19_14-19-25.png
    21,1 KB · Wyświetleń: 618
Dziewczyny dzis beta 38, dwa dni temu 13 chyba dobrze rosnie?
Ta pielegniarka mowi ze niektore kobiety plamia i nic zlego sie nie dzieje, ale jak plamienie sie zwiekaszy to mam wrocic ale i tak nic nie pomoga tylko tyle ze kolejna bete zrobia :(
A w poniedzialek bede do mojega gina dzwonic i zobaczymy co powie dalej usg czy co?
Troche mnie ta rosnaca beta uspokoila ale to plamienie mnie caly czas doluje.

Dziewczyny dzis beta 38, dwa dni temu 13 chyba dobrze rosnie?
Ta pielegniarka mowi ze niektore kobiety plamia i nic zlego sie nie dzieje, ale jak plamienie sie zwiekaszy to mam wrocic ale i tak nic nie pomoga tylko tyle ze kolejna bete zrobia :(
A w poniedzialek bede do mojega gina dzwonic i zobaczymy co powie dalej usg czy co?
Troche mnie ta rosnaca beta uspokoila ale to plamienie mnie caly czas doluje.
Dobrze że beta rośnie, postaraj się nie przejmować i być dobrej myśli! a jak przeziębienie? Ratujesz się jakoś domowymi sposobami lub lekami które można brać w ciąży?

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ją też plamilam dziś na brązowo Boże jaki stres ale leżę teraz
Kochana zgłaszałaś lekarzowi? Z tego co pamiętam to podejrzewał ciążę pozamaciczną u Ciebie. Nie chcę Cię straszyć ale w Twoim wypadku z plamieniami powinnaś zgłosić się na IP. Jestem po ciąży pozamacicznej (która najpierw objawiła się plamieniami ale lekarz to zbagatelizował) dlatego martwię się jeszcze bardziej.

reklama
Pamiętajcie, po to są lekarze prowadzacy ciążę by nas wspierali i uspokajali jeśli cokolwiek nas niepokoi. Nawet jeśli nic wielkiego się nie dzieje. Lepiej dmuchać na zimne.
Będzie dobrze dziewczyny!

Do góry