reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

A wiesz ze te testy niekiedy wykrywają ciążę ? Pewnie wiesz ... no kogo ja tu uswiadamiam [emoji16] nie pozostaje nic tylko relaks ! I czekać [emoji8]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
A wiesz ze te testy niekiedy wykrywają ciążę ? Pewnie wiesz ... no kogo ja tu uswiadamiam [emoji16] nie pozostaje nic tylko relaks ! I czekać [emoji8]

No właśnie wiem hehe, ale wiesz jak to jest... mimo wszystko wolałabym zobaczyć te dwie kreski na właściwym teście, tj ciążowym :) czekam dalej :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Powiedzmy ze z moim mężem [emoji23]
Wkurza mnie ... bo auto znajomi z pracy na piwo (sami single) a to kolega z osiedla na ławeczke... wr wr wr ! Zdenerwował mnie po prostu.. bo j tak nie mamy czasu a przez to mamy jeszcze mniej.

Powiedzmy ze z moim mężem [emoji23]
Wkurza mnie ... bo auto znajomi z pracy na piwo (sami single) a to kolega z osiedla na ławeczke... wr wr wr ! Zdenerwował mnie po prostu.. bo j tak nie mamy czasu a przez to mamy jeszcze mniej.

Ah moj blad, nie wiem skad mi sie ten mąż wziął [emoji14] w sumie ja też nie jestem mężatką :) ah wierze, ze to denerwujące... moj moze z kolegami nie bardzo, ale on i ta jego siłownia... czasami mnie to do szału doprowadza :/

Tzn on ma takie fale... albo siłownia albo koledzy... jak dużo pracuje to tylko koledzy bo o tych godzinach juz ta siłownia jest nieczynna

Wobec tego ja również przestałam być idealna. Miał uprawiane, ugotowane i posprzątane. Jakoś juz nie mam ochoty być idealna skoro i tak tego nie widzi

Faceci... nigdy nie może być idealnie ;)

Oj kobietki życzę wam aby wasi mężczyźni byli tacy jak mój przyszły mąż. ;) Z kolegami nie ma ochoty na browary, woli spędzić wieczór i weekend, ze mną. Czasami razem pójdziemy do jego znajomych gdyż i tak ja tu żadnych znajomych nie mam. Mówi, że już się wyszalał za młodu, teraz chce stabilizacji i spokoju. ;)

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

reklama
Cześć,

Dagaa, ja wiem że czekanie i ta niepewność jest odbijająca. Trzymam kciuki !!

Bunt, oj bunt 2, 3 latka to pikuś w porównaniu do buntu nastolatka. Teraz aktualnie przechodzę duetbunt 4 latka i prawie 11 latka plus wtracanie 9 latki . Mikser emocji. Hahah

Do góry