reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

A wiesz ze te testy niekiedy wykrywają ciążę ? Pewnie wiesz ... no kogo ja tu uswiadamiam [emoji16] nie pozostaje nic tylko relaks ! I czekać [emoji8]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
A wiesz ze te testy niekiedy wykrywają ciążę ? Pewnie wiesz ... no kogo ja tu uswiadamiam [emoji16] nie pozostaje nic tylko relaks ! I czekać [emoji8]

No właśnie wiem hehe, ale wiesz jak to jest... mimo wszystko wolałabym zobaczyć te dwie kreski na właściwym teście, tj ciążowym :) czekam dalej :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Powiedzmy ze z moim mężem [emoji23]
Wkurza mnie ... bo auto znajomi z pracy na piwo (sami single) a to kolega z osiedla na ławeczke... wr wr wr ! Zdenerwował mnie po prostu.. bo j tak nie mamy czasu a przez to mamy jeszcze mniej.

Powiedzmy ze z moim mężem [emoji23]
Wkurza mnie ... bo auto znajomi z pracy na piwo (sami single) a to kolega z osiedla na ławeczke... wr wr wr ! Zdenerwował mnie po prostu.. bo j tak nie mamy czasu a przez to mamy jeszcze mniej.

Ah moj blad, nie wiem skad mi sie ten mąż wziął [emoji14] w sumie ja też nie jestem mężatką :) ah wierze, ze to denerwujące... moj moze z kolegami nie bardzo, ale on i ta jego siłownia... czasami mnie to do szału doprowadza :/

Tzn on ma takie fale... albo siłownia albo koledzy... jak dużo pracuje to tylko koledzy bo o tych godzinach juz ta siłownia jest nieczynna

Wobec tego ja również przestałam być idealna. Miał uprawiane, ugotowane i posprzątane. Jakoś juz nie mam ochoty być idealna skoro i tak tego nie widzi

Faceci... nigdy nie może być idealnie ;)

Oj kobietki życzę wam aby wasi mężczyźni byli tacy jak mój przyszły mąż. ;) Z kolegami nie ma ochoty na browary, woli spędzić wieczór i weekend, ze mną. Czasami razem pójdziemy do jego znajomych gdyż i tak ja tu żadnych znajomych nie mam. Mówi, że już się wyszalał za młodu, teraz chce stabilizacji i spokoju. ;)

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

reklama
Cześć,

Dagaa, ja wiem że czekanie i ta niepewność jest odbijająca. Trzymam kciuki !!

Bunt, oj bunt 2, 3 latka to pikuś w porównaniu do buntu nastolatka. Teraz aktualnie przechodzę duetbunt 4 latka i prawie 11 latka plus wtracanie 9 latki . Mikser emocji. Hahah

Do góry