reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Eh masakra. Ja wrocilam od gin. 33 dzien cyklu, oczywiscie zrosty na macicy, obydwa jajniki "uspione" zero znakow zeby byla badz miala nastapic owulacja i endometrium zamiast miec okolo 15 mm i zbierac sie do miesiaczki to ma 4mm. Lekarz mowi ze nie wie gdzie jest problem. Nie ma cyst na jajnikach, prawdopodobnie blizny po lyzeczkowaniu nie dopuszczaja do tworzenia sie endometrium i nie miewam owulacji a nawet jesli by ona nastapila i wystapiloby zaplodnienie to nie ma szans zeby komorka zagniezdzila sie przy takim endometrium. Na koniec tylko poiwedzial ze jesli chce sie diagnozowac tu w uk to wyniesie mnie to fortune, jedna wizyta u niego to 150f, badania ktore mam zrobic w 3-5 dzien miesiaczki (ktora de facto nie wiadomo kiedy przyjdzie) wyniosa ponad 200 funtow a mam je zrobic 3 krotnie podczas jednego cyklu i to lekarz powiedzial da nam dopiero delikatny rzut na to czy to glownie problem z hormonami czy ze zrostami czy obydwa. Wyszlam z gabinetu placzac jak dziecko bo mnie fizycznie nie stac teraz na taki wydatek.... a do polski tez jechac nie moge, raz ze nie wiem nawet kiedy miesiaczka przyjdzie (kazal czekac na naturalne wystapienie) dwa nie moge tam siedziec przez miesiac bo mam tu przeciez codzienne zycie i obowiazki. Jestem zalamana. Chyba juz jednak nie bede mama wiecej...

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Kari aż nie wiem co powiedzieć. .. ściskam Cię mocno. A Irlandia ? Podobne ceny ?

Daga robiłaś test ? Powiedz ze nie ma @ [emoji20]

Ja jestem wściekła na swojego. .. od 3 dni nie spędzamy wieczorów razem bo ma wychodne [emoji34]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Kari aż nie wiem co powiedzieć. .. ściskam Cię mocno. A Irlandia ? Podobne ceny ?

Daga robiłaś test ? Powiedz ze nie ma @ [emoji20]

Ja jestem wściekła na swojego. .. od 3 dni nie spędzamy wieczorów razem bo ma wychodne [emoji34]

Rodziłam, ale nic nie widać :( @ brak, 33 dc zaczynam tracic nadzieje :(

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No to musimy czekać do poniedziałku [emoji45] ściskam Cię mocno..

Dziekuje :*
Zastanawia mnie jedno. Zrobilam przed chwila test owu (sama nie wiem po co;) i wyszedl na nim cien. Wiem, ze cienia nie traktujemy jako wynik pozytywny, ale bardzo mnie to zastanawia, tym bardziej, ze robilam testy owu jeszcze kilka dni po owulacji i caly czas byly negatywne, bez jakiegokolwiek cienia.
Ah te nadzieje... ;)
1500106102-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry