reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Ja pisałam ze mnie mój denerwuje bo ostatnio ma ciągle wychodne [emoji16]To by wyjaśniało, bo mój jest młodszy [emoji6]
Zresztą ostatnio tylko to mnie denerwowalo a tak to jest ok [emoji6] bo mam wrażenie ze teraz wyszło ze od 3 dni ma wychodne i jest tyranem [emoji23]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Nie popadajmy w paranoje. :D Każdy człowiek ma swoje wady, mój pomimo, że jest dojrzały to też potrafi zajść mi za skórę, nie ma związku idealnego, bez sprzeczki, kłótni. :D

U mnie dzisiaj 71 dzień cyklu [emoji26]

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

reklama
Nie popadajmy w paranoje. :D Każdy człowiek ma swoje wady, mój pomimo, że jest dojrzały to też potrafi zajść mi za skórę, nie ma związku idealnego, bez sprzeczki, kłótni. :D

U mnie dzisiaj 71 dzień cyklu [emoji26]

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
No właśnie [emoji6]

Podobno szybciej rozpadaja się związki w których niby wszystko jest idealnie i się nie kłócą we wszystkim zgadzają.

Podobno szybciej rozpadaja się związki w których niby wszystko jest idealnie i się nie kłócą we wszystkim zgadzają.
My się jakieś 4-5 lat nie klocilismy [emoji23] a teraz ja się też zmieniłam. Dojrzałam , wiele cech przyszło z wiekiem których wcześniej nie miałam [emoji6]

My się jakieś 4-5 lat nie klocilismy [emoji23] a teraz ja się też zmieniłam. Dojrzałam , wiele cech przyszło z wiekiem których wcześniej nie miałam [emoji6]

Stokrotenka a tak z ciekawosci ile masz lat? :) ja mialam dzisiaj fajny dzien, młoda była u chrzestnej, wiec mielismy troche czasu dla siebie. Obiad na miescie, kawa i ogolny luz. Czasami potrzebne sa takie dni :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Stokrotenka a tak z ciekawosci ile masz lat? :) ja mialam dzisiaj fajny dzien, młoda była u chrzestnej, wiec mielismy troche czasu dla siebie. Obiad na miescie, kawa i ogolny luz. Czasami potrzebne sa takie dni :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze 23 [emoji6]
Pewnie ze takie chwile są potrzebne ! Relaks wskazany !

My jesteśmy razem 15.5 roku z czego 11 po ślubie. Nie było dnia kiedy poliszylismy spać lub rozstalismy sie zagniewani na siebie. Nie dopuszczamy do tego. Spory jak są rozwiązujemy szybko i efektownie ale rzadki to wydok. Jeśli już to zazwyczaj wióry lecą i jest sajgon totalny, rycze, podniesiemy głosy, obraza majestatu a moj wytracony z rownowali maz potrafi czyms rzucic w podloge, poczym burza ustaje. Bardzo oczyszcza to nasze relacje. Jak nas coś wkurza i nie ma czasu na spokojna rozmowe i hasła co uważasz, bardzo denerwuje mnie to i to itp. to wybuchamy po pewnym czasie.

Dagaa, bardzo się cieszę, że miałaś udany dzień. Trzeba czasem mieć luz. Super! Oby więcej takich przyjemności we dwoje.

Stokrotenka, ja przy Was jak babcia :D:).pomału. Wszystkie takie mlode laski a taka babunia :wink: gderliwa i pouczająca.
Emocjonalnie to chyba rzeczywiście mam bliżej setki jak siebie czytam. To straszne:oc:p

Ostatnia edycja:
My jesteśmy razem 15.5 roku z czego 11 po ślubie. Nie było dnia kiedy poliszylismy spać lub rozstalismy sie zagniewani na siebie. Nie dopuszczamy do tego. Spory jak są rozwiązujemy szybko i efektownie ale rzadki to wydok. Jeśli już to zazwyczaj wióry lecą i jest sajgon totalny, rycze, podniesiemy głosy, obraza majestatu a moj wytracony z rownowali maz potrafi czyms rzucic w podloge, poczym burza ustaje. Bardzo oczyszcza to nasze relacje. Jak nas coś wkurza i nie ma czasu na spokojna rozmowe i hasła co uważasz, bardzo denerwuje mnie to i to itp. to wybuchamy po pewnym czasie.
No my też dojrzelismy do takich relacji [emoji6] ja wcześniej byłam mało konfliktowa ze względu na to ze nie cierpię kłótni. ..podniesionego głosu do takiego stopnia ze się zamykam - taka blokada. W zasadzie dalej tak mam, ale w sytuacjach kiedy mówię co mi przeszkadza, czego jestem pewna to już nie sprawia mi takiego problemu jak kiedyś [emoji6] Może to wynikać z tego ze ograniczyłam kontakt z rodziną do minimum, że powoli oddycha normalna atmosfera w domu.

Piękny staż ! [emoji7]

Fakt, do wszystkiego trzeba dojrzeć. Do kłótni i wyrażania w nich emocji też.

Staż piękny ale dziś jak na to patrzę z perspektywy mamy to nie do końca jestem przekonana czy moją córkę bym puściła na randkę z 6 lat starszym chłopakiem w wieku lat 15...
Teraz rozumiem rodziców dlaczego randki były tylko w domu u mnie. Wtedy mnue to niesamowicie wpieniało ale mamusi grzecznie słuchałam .

reklama
Mamunia! Jaka babunia! ! Zawsze pięknie piszesz z doświadczenia życiowego. No co Ty :*
6 lat to sporo, jednak wiesz... kiedyś będziesz musiała pomyśleć że dziecię będzie chciało mieć chłopaka [emoji6] bolesne ale każda z nas to czeka [emoji6]

Do góry