reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Ja pisałam ze mnie mój denerwuje bo ostatnio ma ciągle wychodne [emoji16]To by wyjaśniało, bo mój jest młodszy [emoji6]
Zresztą ostatnio tylko to mnie denerwowalo a tak to jest ok [emoji6] bo mam wrażenie ze teraz wyszło ze od 3 dni ma wychodne i jest tyranem [emoji23]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Nie popadajmy w paranoje. :D Każdy człowiek ma swoje wady, mój pomimo, że jest dojrzały to też potrafi zajść mi za skórę, nie ma związku idealnego, bez sprzeczki, kłótni. :D

U mnie dzisiaj 71 dzień cyklu [emoji26]

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

reklama
Nie popadajmy w paranoje. :D Każdy człowiek ma swoje wady, mój pomimo, że jest dojrzały to też potrafi zajść mi za skórę, nie ma związku idealnego, bez sprzeczki, kłótni. :D

U mnie dzisiaj 71 dzień cyklu [emoji26]

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
No właśnie [emoji6]

Podobno szybciej rozpadaja się związki w których niby wszystko jest idealnie i się nie kłócą we wszystkim zgadzają.

Podobno szybciej rozpadaja się związki w których niby wszystko jest idealnie i się nie kłócą we wszystkim zgadzają.
My się jakieś 4-5 lat nie klocilismy [emoji23] a teraz ja się też zmieniłam. Dojrzałam , wiele cech przyszło z wiekiem których wcześniej nie miałam [emoji6]

My się jakieś 4-5 lat nie klocilismy [emoji23] a teraz ja się też zmieniłam. Dojrzałam , wiele cech przyszło z wiekiem których wcześniej nie miałam [emoji6]

Stokrotenka a tak z ciekawosci ile masz lat? :) ja mialam dzisiaj fajny dzien, młoda była u chrzestnej, wiec mielismy troche czasu dla siebie. Obiad na miescie, kawa i ogolny luz. Czasami potrzebne sa takie dni :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Stokrotenka a tak z ciekawosci ile masz lat? :) ja mialam dzisiaj fajny dzien, młoda była u chrzestnej, wiec mielismy troche czasu dla siebie. Obiad na miescie, kawa i ogolny luz. Czasami potrzebne sa takie dni :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze 23 [emoji6]
Pewnie ze takie chwile są potrzebne ! Relaks wskazany !

My jesteśmy razem 15.5 roku z czego 11 po ślubie. Nie było dnia kiedy poliszylismy spać lub rozstalismy sie zagniewani na siebie. Nie dopuszczamy do tego. Spory jak są rozwiązujemy szybko i efektownie ale rzadki to wydok. Jeśli już to zazwyczaj wióry lecą i jest sajgon totalny, rycze, podniesiemy głosy, obraza majestatu a moj wytracony z rownowali maz potrafi czyms rzucic w podloge, poczym burza ustaje. Bardzo oczyszcza to nasze relacje. Jak nas coś wkurza i nie ma czasu na spokojna rozmowe i hasła co uważasz, bardzo denerwuje mnie to i to itp. to wybuchamy po pewnym czasie.

Dagaa, bardzo się cieszę, że miałaś udany dzień. Trzeba czasem mieć luz. Super! Oby więcej takich przyjemności we dwoje.

Stokrotenka, ja przy Was jak babcia :D:).pomału. Wszystkie takie mlode laski a taka babunia :wink: gderliwa i pouczająca.
Emocjonalnie to chyba rzeczywiście mam bliżej setki jak siebie czytam. To straszne:oc:p

Ostatnia edycja:
My jesteśmy razem 15.5 roku z czego 11 po ślubie. Nie było dnia kiedy poliszylismy spać lub rozstalismy sie zagniewani na siebie. Nie dopuszczamy do tego. Spory jak są rozwiązujemy szybko i efektownie ale rzadki to wydok. Jeśli już to zazwyczaj wióry lecą i jest sajgon totalny, rycze, podniesiemy głosy, obraza majestatu a moj wytracony z rownowali maz potrafi czyms rzucic w podloge, poczym burza ustaje. Bardzo oczyszcza to nasze relacje. Jak nas coś wkurza i nie ma czasu na spokojna rozmowe i hasła co uważasz, bardzo denerwuje mnie to i to itp. to wybuchamy po pewnym czasie.
No my też dojrzelismy do takich relacji [emoji6] ja wcześniej byłam mało konfliktowa ze względu na to ze nie cierpię kłótni. ..podniesionego głosu do takiego stopnia ze się zamykam - taka blokada. W zasadzie dalej tak mam, ale w sytuacjach kiedy mówię co mi przeszkadza, czego jestem pewna to już nie sprawia mi takiego problemu jak kiedyś [emoji6] Może to wynikać z tego ze ograniczyłam kontakt z rodziną do minimum, że powoli oddycha normalna atmosfera w domu.

Piękny staż ! [emoji7]

Fakt, do wszystkiego trzeba dojrzeć. Do kłótni i wyrażania w nich emocji też.

Staż piękny ale dziś jak na to patrzę z perspektywy mamy to nie do końca jestem przekonana czy moją córkę bym puściła na randkę z 6 lat starszym chłopakiem w wieku lat 15...
Teraz rozumiem rodziców dlaczego randki były tylko w domu u mnie. Wtedy mnue to niesamowicie wpieniało ale mamusi grzecznie słuchałam .

reklama
Mamunia! Jaka babunia! ! Zawsze pięknie piszesz z doświadczenia życiowego. No co Ty :*
6 lat to sporo, jednak wiesz... kiedyś będziesz musiała pomyśleć że dziecię będzie chciało mieć chłopaka [emoji6] bolesne ale każda z nas to czeka [emoji6]

Do góry