reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Ooo i dajesz rade? Nas bunt dwulka ominal, za to teraz mam bunt prawie 7 latki i czasami mam ochote wyjsc z ciebie i stanac obok ;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Daje☺ ale czasami moja cierpliwość jest nadszarpnieta☺ bunt 7 latki u nas też występuje i jest chyba gorszy☺ jeden kwiczy a druga dyskutuje☺

reklama
Daga wiem jak jest ale może nie myśl o tym ? [emoji46] stres tez sprzyja, a ja czuję że pyklo [emoji7]

Ja odczuwam lekkie bóle w jajniku zazwyczaj prawym... a przecież jak nie mogłam wytrzymać to na usg nic nie wyszło :/

Daga możesz mi powiedzieć jakie badania może przepisać internista na NFZ ? (Tsh itp ).

Nie straszcie tymi buntami [emoji23]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Stokrotenka bunty muszą być bez tego się nie da☺ ja sobie 3 cykle odpuscilam bo i tak mąż będzie za późno więc poprostu cieszę się wakacjami☺

Daje[emoji5] ale czasami moja cierpliwość jest nadszarpnieta[emoji5] bunt 7 latki u nas też występuje i jest chyba gorszy[emoji5] jeden kwiczy a druga dyskutuje[emoji5]
Moja corka jedzie w poniedzialek z dziadkami na 5 dni w gory, wiec troche sobie od tego buntu odpoczne :D ale bywaja ciezkie dni i fochy niestety ;)

Daga wiem jak jest ale może nie myśl o tym ? [emoji46] stres tez sprzyja, a ja czuję że pyklo [emoji7]

Ja odczuwam lekkie bóle w jajniku zazwyczaj prawym... a przecież jak nie mogłam wytrzymać to na usg nic nie wyszło :/

Daga możesz mi powiedzieć jakie badania może przepisać internista na NFZ ? (Tsh itp ).

Nie straszcie tymi buntami [emoji23]

Dzisiaj juz troche stres przeszedl, @ dalej nie ma, jesli do jutra nie przyjdzie to powtorze jutro test :)

Z tymi badaniami to jest tak, że niestety wiele zależy od lekarza... mysle, ze na tarczycowe powinien dac skierowanie bez wiekszego problemu. Wiadomo morfologia, badanie moczu, kału tez, natomiast nie wiem jakie jeszcze chcialabys zrobic? Raz pamietam kilka lat temu bylam u lekarza na nfz i nie.moglam sie doprosic o skierowanie na tsh, ft3 i tf4. Za to na wizycie u innego dostalam skierowanie na wszystko co chcialam łącznie z ekg, usg jamy brzusznej, przeswietleniem pluc itp itd ;)

Dzisiaj juz troche stres przeszedl, @ dalej nie ma, jesli do jutra nie przyjdzie to powtorze jutro test :)

Z tymi badaniami to jest tak, że niestety wiele zależy od lekarza... mysle, ze na tarczycowe powinien dac skierowanie bez wiekszego problemu. Wiadomo morfologia, badanie moczu, kału tez, natomiast nie wiem jakie jeszcze chcialabys zrobic? Raz pamietam kilka lat temu bylam u lekarza na nfz i nie.moglam sie doprosic o skierowanie na tsh, ft3 i tf4. Za to na wizycie u innego dostalam skierowanie na wszystko co chcialam łącznie z ekg, usg jamy brzusznej, przeswietleniem pluc itp itd ;)

Właśnie chciałabym te ft3 ft4... [emoji52]

Ostatnio jak byłam u lekarza rodzinnego to dostałam informację, że on już nie może skierować na ft3, ft4 tylko na tsh, pani doktor dała mi skierowanie do endokrynologa.

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Tak jak mowilam, duzo baaardzo duzo zalezy od lekarza niestety... ale ja robie corce co 3 msc prywatnie tsh i ft4, bo ma niedoczynnosc i pkace ok 30 zl, wiec jesli nie dostaniesz skierowania to zrob prywatnie :)

Dziewczyny, a wspomagacie się jakimiś specyfikami? Czy któraś z was brała Ovarin może?

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry