reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Migdalove strasznie Cię potraktował :/ Miałaś straszne przeżycie z tym jajowodem, a on zero zainteresowania i empatii.
Mnie tak zle traktowala moja już była gin..I że to jeszcze takich lekarzy jest pełno na świecie.
A to była prywatna wizyta?
Myślę, że przed wizytą powinnaś zrobić badanie tsh, ft3 i ft4.

Dziewczyny ja nie wiem co bym zrobiła gdybym miała tak długie cykle.. :(

Idę na dwór, choć wietrznie i nie za ciepło.. :/

reklama
Migdalove strasznie Cię potraktował :/ Miałaś straszne przeżycie z tym jajowodem, a on zero zainteresowania i empatii.
Mnie tak zle traktowala moja już była gin..I że to jeszcze takich lekarzy jest pełno na świecie.
A to była prywatna wizyta?
Myślę, że przed wizytą powinnaś zrobić badanie tsh, ft3 i ft4.

Dziewczyny ja nie wiem co bym zrobiła gdybym miała tak długie cykle.. :(

Idę na dwór, choć wietrznie i nie za ciepło.. :/
Ta wizyta kontrolna akurat na NFZ. Moim zdaniem tak samo powinien każdy lekarz traktować ludzi nie zważając na to czy ktoś zapłacił czy przyszedł na fundusz. Nie każdego też stać płacić za wizytę. Ja mogę chodzić prywatnie na wizytę bo mi to nie robi ale jak pokieruje mnie na badania to mi pieniędzy zabraknie bi niestety już za dalsze badania trzeba płacić. Wcześniej myślałam, że to jest wliczone w wizytę ale wiadomo myliłam się.

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Adika jak z mężem ?

Andżelika kiedy zobaczymy fasolka ? [emoji7]

Nie mogę się juz doczekać aż dowiem się ze jestem w ciąży [emoji45][emoji20] mam dobre nastawienie.. niby

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Kurcze laski ale mam zaleglosci w czytaniu :) w pracy siedzie i dopiero mialam czas wejsc na forum. Kurcze mam taki dzien do d... przez ten poranny test :( caly czas doszukuje sie objawow @ i boje sie ze w kazdym momencie moze przyjsc, masakra

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. Ja już pewnie po owu miałam podejrzewam, że tak jak zwykle 13,14,15 dc w tym cyklu nie robiłam testów owu. Cykle mam regularne 28-30 dni

Co do zachodzenia w ciążę to ja raz i było i za pierwszym i za drugim razem. Tylko muszę się wszczelic w 13,14, góra 15 dzień nie wcześniej i nie później bo nic z tego. Cykl mi się nie przesuwa i ani z 8 dnia ani z 17 nic nie wyszło.

reklama
Do góry