reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Ovu wg testow mialam 19 dc, no poczekam i w sobote znowu zrobie, chociaz oczywiscie juz trace nadzieje ;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
A może leć na betę? Tyle samo wydasz na testy jak na badanie krwi a chociaż masz pewność. :)

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

A może leć na betę? Tyle samo wydasz na testy jak na badanie krwi a chociaż masz pewność. :)

Na bete polece w poniedzialek, jesli dalej @ sie nie pojawi.. w zeszlym cyklu okres sponil sie ponad tydzien, wiec.moze cos sie rozregulowalo i bedzie powtorka z rozrywki :(

Na bete polece w poniedzialek, jesli dalej @ sie nie pojawi.. w zeszlym cyklu okres sponil sie ponad tydzien, wiec.moze cos sie rozregulowalo i bedzie powtorka z rozrywki :(

Skąd ja to znam... U mnie dzisiaj leci 69 dzień cyklu. [emoji30]

Skąd ja to znam... U mnie dzisiaj leci 69 dzień cyklu. [emoji30]

Oj... to ja aż takich rozregulowanych nie mam. Do ostatniego cyklu mialam caly czas 30-31. Zobaczymy co bedzie...

Oj... to ja aż takich rozregulowanych nie mam. Do ostatniego cyklu mialam caly czas 30-31. Zobaczymy co bedzie...

No u mnie w ostatnich miesiącach miałam 32, 37, 63, 54, 37, 41, 33 dniowe cykle no i teraz już ten 69...

A co na to ginekolog?

Tak jak już o tym pisałam, jeden twierdził, że mi się wyreguluje bo w sumie młoda jestem, inny że taka moja natura, że to być może PCOS (i to jedynie dalej u innych ginekologów się potwierdza na usg), że być może coś z tarczycą, ale żadnych badań oprócz usg...

Tak jak już o tym pisałam, jeden twierdził, że mi się wyreguluje bo w sumie młoda jestem, inny że taka moja natura, że to być może PCOS (i to jedynie dalej u innych ginekologów się potwierdza na usg), że być może coś z tarczycą, ale żadnych badań oprócz usg...

Jedz do Debskiego na Sokratesa, on ci pomoże

reklama
Jedz do Debskiego na Sokratesa, on ci pomoże
Ale ja nawet nie wiem co to i gdzie to. [emoji2] W środę idę do dr. Ordona, tutaj w moich okolicach jest ponoć genialny, albo do dr. Kulak ale do niej mam za daleko. Ja jestem z łódzkiego a dokładnie niedaleko Osjakowa (25km od Wielunia).

Do góry