reklama
adiika
Fanka BB :)
Tak, najmłodsza Szybko włączył Ci się instynkt. Obyś znalazła dobrego lekarza, który postawi trafną diagnozę, żeby potem zaowocowało dzieciątkiemMam 20 lat. Pewnie jestem najmłodsza w tym gronie.
mamunia86
Teraz najmłodsza ale nie jedyna, która mlodo zaczyna matkowac. Ja w wieku 22 lat byłam mama dwójki malutkich dzieciPopieram szybkie macierzynstwo ale starsze jest zdecydowanie inne. Już tu była dyskusja na ten temat. Trzeba odszukać.
Adi, 100 lat ! Ucałuj w stopkę od cioci forumowej swohego roczniaka! Prawda jsk ten czas szybko ucieka .
Adi, 100 lat ! Ucałuj w stopkę od cioci forumowej swohego roczniaka! Prawda jsk ten czas szybko ucieka .
adiika
Mamunia przetrzepalam prawie cały Internet i dowiedziałam się, że on jest całkowicie wycofany z UE :O
Jedynie istnieje jeszcze odpowiednik o nazwie Locabiosol i można go kupić m.in. w Niemczech. Popytam ciotke i może mi przywiezie, bo po 20 lipca ma zjechać na wakacje.
Dziękuję za życzenia i ucałowania
Jedynie istnieje jeszcze odpowiednik o nazwie Locabiosol i można go kupić m.in. w Niemczech. Popytam ciotke i może mi przywiezie, bo po 20 lipca ma zjechać na wakacje.
Dziękuję za życzenia i ucałowania
1
174974
Gość
Instynkt już pojawił się już w wieku 16 lat ale to byłoby nie rozsądne w tym wieku mieć dziecko. Czekałam aż będę miała lat 17, zaszłam wtedy w pierwszą ciążę, urodziła bym już po 18r.ż , ale była to ciąża pozamaciczna. To jeszcze z byłym partnerem z którym mi się nie układało więc to taki instynkt bardziej przez desperację, żeby ratować związek. Co oczywiście było głupotą. Teraz mam wspaniałego partnera, planujemy powolutku ślub, oboje pragniemy dziecka. I tak jak pisze mamunia, jest sens w szybkim macierzyństwie ale wiadomo każdy ma też inne zdanie na ten temat.
Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Stokrotenka23
Daga czekamy :*
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
G
goszczaca
Gość
Jak ci sie nie pojawi za dwa dni @ zrob jeszcze raz test. Moze ovu mialas pozniej.Hej, zrobiłam test.. ani cienia ale @ też brak 31 dc..
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Dagaa11
Ovu wg testow mialam 19 dc, no poczekam i w sobote znowu zrobie, chociaz oczywiscie juz trace nadziejeJak ci sie nie pojawi za dwa dni @ zrob jeszcze raz test. Moze ovu mialas pozniej.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom