reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Też bardzo się cieszę, zobaczę jeszcze co zdecydujemy z mężem ale co by nie było z pewnością jestem w końcu zdrowa więc liczę,że w tym roku nareszcie uda nam się [emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Jesli masz zaufanie do niej to może jeszcze porozmawiaj z nią? Dobry lekarz to skarb :) Może trzeba jednak jej zaufać?

Ufam jej, ale jestem strasznie niecierpliwa [emoji85] wiem,że te dwa miesiące to tak „na zapas” na wszelki wypadek i stąd moje rozterki.. [emoji12]
Może poczekam jeszcze miesiąc i będę tak pomiędzy [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

17dc a ja znowu zaczynam mieć schizmy ciążowe. Rano obudziłam się o 6 bo było mi strasznie gorąco, przy śniadaniu myślałam ze zwymiotuje nie mogłam nic zjeść, dopiero o 12 zjadłam pół bułki z ketchupem i kilka kawałków czekolady, a na myśl o kawie mam mdłości. I tak mam co cykl po owulacji no schiza to mnie wykańcza:hmm:

A u mnie odwrotnie.czuje sie taka pusta w srodku.Mam dzis dreszcze choc chora nie jestem.zmierzylam temperature a tu 37,2 szkoda ze rano taka nie jest buu.

A u mnie odwrotnie.czuje sie taka pusta w srodku.Mam dzis dreszcze choc chora nie jestem.zmierzylam temperature a tu 37,2 szkoda ze rano taka nie jest buu.
Irminka wystarczy skok o pół kreski, a ty miałaś dziś rano wyższą o 2? Wcale nie musi być powyżej 37 stopni, ja nigdy takich nie mam, max 36.7-36.8.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

@KatiNails czym się kurowalas jak jak byłaś w ciąży przeczytałam na sierpniówkach zrobiłaś sobie inhalację Napisz proszę z czego co ci pomagała na katar czy byłaś u lekarza czy coś ci doradził Czy są jakieś preparaty dla kobiet w ciąży które rzeczywiście się sprawdzają mam potworne katar i ból gardła

c55f0dw4ay49a7ki.png

Irminka wystarczy skok o pół kreski, a ty miałaś dziś rano wyższą o 2? Wcale nie musi być powyżej 37 stopni, ja nigdy takich nie mam, max 36.7-36.8.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Tak dzisiaj mialam skok o 2 kreski do36,7.Bardzo bym chciala aby niskie temperatura to byla taka moja uroda.zawsze jest mi zimno latem zima zawsze.Nigdy wczesniej nie mierzylam temperatury starajac sie o dziecko.e wczesniejsze ciaze zaszlam w 2 i 3 cyklu.tylko ze to bylo 9 lat temu.Lekarz stwierdzil ze na 100% byla owulacja.Pije 3 herbaty z duza iloscia imbiru a on ma tez dzialanie przeciwgoraczkowe itp czy on moze zakłócić wykres temperatur.jak myslicie? Wiem tonacy łapie sie brzytwy.A tak w ogole polecam imbir na przeziebienia.oto moj wykres
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend

Ostatnia edycja:
Czesc NassHa, nie wiem jak to jest z wymrazaniem, ale czasem lekarze proponuja zeby poczekac dluzej wlasnie na wyrost. Ja jestem teraz swiezo.po wyciagnieciu Levosertu i ogolnie nie ma przeciwwskazań żeby starać się od razu, a spotkalam sie tez z opiniami, zeby przeczekać 3 miesiace tak jak po odstawieniu tabletek. Ja pewnie na Twoim miejscu nie pytalabym innych lekarzy, tylko Twojego lekarza zapytala, czy skoro wygojone to czy mozecie nie czekac do kwietnia. A ktory masz teraz dzien cyklu?

Migalove przepraszam, jesli cos pomylilam, ale jesli dobrze pamietam to nie plamisz i nie krwawisz, tylko ten drugi test nie wyszedl, zgadza sie? Jesli tak to nie przejmuj sie za bardzo, to jeszcze o niczym nie swiadczy.

Dziewczyny poradzcie cos... miala ktoras kiedys problemy z cienkim endometrium?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry