reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Też bardzo się cieszę, zobaczę jeszcze co zdecydujemy z mężem ale co by nie było z pewnością jestem w końcu zdrowa więc liczę,że w tym roku nareszcie uda nam się [emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Jesli masz zaufanie do niej to może jeszcze porozmawiaj z nią? Dobry lekarz to skarb :) Może trzeba jednak jej zaufać?

Ufam jej, ale jestem strasznie niecierpliwa [emoji85] wiem,że te dwa miesiące to tak „na zapas” na wszelki wypadek i stąd moje rozterki.. [emoji12]
Może poczekam jeszcze miesiąc i będę tak pomiędzy [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

17dc a ja znowu zaczynam mieć schizmy ciążowe. Rano obudziłam się o 6 bo było mi strasznie gorąco, przy śniadaniu myślałam ze zwymiotuje nie mogłam nic zjeść, dopiero o 12 zjadłam pół bułki z ketchupem i kilka kawałków czekolady, a na myśl o kawie mam mdłości. I tak mam co cykl po owulacji no schiza to mnie wykańcza:hmm:

A u mnie odwrotnie.czuje sie taka pusta w srodku.Mam dzis dreszcze choc chora nie jestem.zmierzylam temperature a tu 37,2 szkoda ze rano taka nie jest buu.

A u mnie odwrotnie.czuje sie taka pusta w srodku.Mam dzis dreszcze choc chora nie jestem.zmierzylam temperature a tu 37,2 szkoda ze rano taka nie jest buu.
Irminka wystarczy skok o pół kreski, a ty miałaś dziś rano wyższą o 2? Wcale nie musi być powyżej 37 stopni, ja nigdy takich nie mam, max 36.7-36.8.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

@KatiNails czym się kurowalas jak jak byłaś w ciąży przeczytałam na sierpniówkach zrobiłaś sobie inhalację Napisz proszę z czego co ci pomagała na katar czy byłaś u lekarza czy coś ci doradził Czy są jakieś preparaty dla kobiet w ciąży które rzeczywiście się sprawdzają mam potworne katar i ból gardła

c55f0dw4ay49a7ki.png

Irminka wystarczy skok o pół kreski, a ty miałaś dziś rano wyższą o 2? Wcale nie musi być powyżej 37 stopni, ja nigdy takich nie mam, max 36.7-36.8.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Tak dzisiaj mialam skok o 2 kreski do36,7.Bardzo bym chciala aby niskie temperatura to byla taka moja uroda.zawsze jest mi zimno latem zima zawsze.Nigdy wczesniej nie mierzylam temperatury starajac sie o dziecko.e wczesniejsze ciaze zaszlam w 2 i 3 cyklu.tylko ze to bylo 9 lat temu.Lekarz stwierdzil ze na 100% byla owulacja.Pije 3 herbaty z duza iloscia imbiru a on ma tez dzialanie przeciwgoraczkowe itp czy on moze zakłócić wykres temperatur.jak myslicie? Wiem tonacy łapie sie brzytwy.A tak w ogole polecam imbir na przeziebienia.oto moj wykres
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend

Ostatnia edycja:
Czesc NassHa, nie wiem jak to jest z wymrazaniem, ale czasem lekarze proponuja zeby poczekac dluzej wlasnie na wyrost. Ja jestem teraz swiezo.po wyciagnieciu Levosertu i ogolnie nie ma przeciwwskazań żeby starać się od razu, a spotkalam sie tez z opiniami, zeby przeczekać 3 miesiace tak jak po odstawieniu tabletek. Ja pewnie na Twoim miejscu nie pytalabym innych lekarzy, tylko Twojego lekarza zapytala, czy skoro wygojone to czy mozecie nie czekac do kwietnia. A ktory masz teraz dzien cyklu?

Migalove przepraszam, jesli cos pomylilam, ale jesli dobrze pamietam to nie plamisz i nie krwawisz, tylko ten drugi test nie wyszedl, zgadza sie? Jesli tak to nie przejmuj sie za bardzo, to jeszcze o niczym nie swiadczy.

Dziewczyny poradzcie cos... miala ktoras kiedys problemy z cienkim endometrium?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry