reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Wczoraj już mało co bolał mnie brzuch, tylko w stresowych sytuacjach. Teraz mnie tak lekko pobolewa ale nie tak jak wcześniej. Zobaczymy, co z tego wyniknie.

Wczoraj uzgodniliśmy, że raczej nie będę szła na betę bo lekarza już mam w piątek. Ciąża jak ma być to nie zniknie do piątku. :)

A u mnie trochę się spieprzylo progesteron z 21,03 spadł do 15,70. Jakimś cudem udało mi się skontaktować z nowym ginem przez fb bo jeszcze nigdy u niego nie byłam. Kazał powtórzyć hcg i progesteron. Powiedział że ważne aby hcg wzrastało A jeśli progesteron znów zaliczy spadek muszę wziąć luteine. Plamien jak narazie nie mam. Wyniki z hcg już są 1127 więc non stop wzrasta ale progesteron będzie dopiero we wtorek. Żyje teraz w strachu aby jakoś wytrzymać do wizyty w środę.

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Czyli narzeczony już wie ?

Tak, niestety przez ten negatywny test nie udało się już utrzymywać dalej w tajemnicy. Sam mi powiedział, że te testy nie dają mu takiej pewności jak wizyta u lekarza. Na betę chodził ze mną miliony razy i wie jaki to dla mnie stres więc razem w piątek pojedziemy do lekarza.

Na jedno może lepiej, że wie. Masz wsparcie i nie jesteś z tym sama. Mój mąż też idzie na wizytę ze mną. Specjalnie wziął wolne w pracy.

reklama
Jedziemy zaraz do teściowej na obiad. Mam nadzieję że pamięta, że ja mięsa nie ruszę [emoji58]

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Do góry