reklama
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Migdalove lekarz jeszcze nic nie zobaczy na pewno będzie ci kazał zrobić betę i sprawdzić przyrost. .. idź w poniedziałek i np w środę
1
174974
Gość
Mój właśnie też weźmie wolne, chociaż szef jest bardzo sceptyczny do dawania wolnego. Właśnie w narzeczonym mam bardzo duże wsparcie, a co za tym idzie jestem o wiele spokojniejsza.Na jedno może lepiej, że wie. Masz wsparcie i nie jesteś z tym sama. Mój mąż też idzie na wizytę ze mną. Specjalnie wziął wolne w pracy.
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Może już być widać zarodek tyle tylko że bez serduszka jeszcze. Ja tak z synem miałam. U ginekologa byłam kilka dni po terminie @, serduszka jeszcze nie było ale pęcherzyk było widać. Potem znów pewnie lekarz przyjść za tydzień / dwa żeby zobaczyć czy serduszko się pojawiło.Migdalove lekarz jeszcze nic nie zobaczy na pewno będzie ci kazał zrobić betę i sprawdzić przyrost. .. idź w poniedziałek i np w środę
LassHa
Hej dziewczyny, może ktoś mnie jeszcze kojarzy, byłam już tutaj w jesieni ale na starania musiałam poczekać, teraz wszystko się ustabilizowało. Gin radziła poczekać do kwietnia ale rozważamy z mężem czy nie wystartować już ( za tydz mam owulację) [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
1
174974
Gość
Zobaczy na pewno gdzie ciąża jest umiejscowiona a to dla mnie najważniejsze. Wiem, że zaleci betę i wtedy pójdę. Kobiety, które się nie starają idą po zrobieniu testu po jakimś tam czasie do lekarza dopiero nie robiąc bety. Nie popadajmy w paranoje. Lekarza nie mam za miesiąc a już za 5 dni więc na spokojnie mogę poczekać. Nic się złego nie dzieje, nie mam dziwnych plamień, dziwnych bóli. Jeśli by coś się takiego działo to bardziej bym chciała iść na betę. To, że nie chce iść w poniedziałek na betę nie oznacza, że jestem nierozsądna, czy, że nie przejmuje się dzieckiem o ile jestem w ogóle w ciąży. Dla mnie nasza decyzja jest najlepsza, bo będę miała dzięki temu mniej stresu, jeśli zacznie się dziać coś niepokojącego to na pewno zareaguje. Nie chcę być aż tak bardzo nadgorliwa. Każdy robi tak jak mu rozum podpowiada i rozsądek.Migdalove lekarz jeszcze nic nie zobaczy na pewno będzie ci kazał zrobić betę i sprawdzić przyrost. .. idź w poniedziałek i np w środę
1
174974
Gość
Hej pamiętam Cię. A dlaczego ginekolog radziła poczekać do kwietnia? O ile mogę wiedzieć, pytam z ciekawości.Hej dziewczyny, może ktoś mnie jeszcze kojarzy, byłam już tutaj w jesieni ale na starania musiałam poczekać, teraz wszystko się ustabilizowało. Gin radziła poczekać do kwietnia ale rozważamy z mężem czy nie wystartować już ( za tydz mam owulację) [emoji6]
LassHa
@nata$za88 już miałam tyle przygód z lekarzami,że nie chce mi sie szukać kolejnego, ta jest dobra i ufam jej tylko bardzo zapobiegawcza, bo wie ile przeszłam.
@Migdalove w grudniu mnie wymrażała i uważa,że lepiej poczekać od tego 4 miesiące. Jednak na kontroli końcem stycznia mówiła,że wszystko już zagojone. Ja czytałam,że 2 miesiące od mrożenia wystarczy..
@Migdalove w grudniu mnie wymrażała i uważa,że lepiej poczekać od tego 4 miesiące. Jednak na kontroli końcem stycznia mówiła,że wszystko już zagojone. Ja czytałam,że 2 miesiące od mrożenia wystarczy..
reklama
1
174974
Gość
A to ja nie wiem jak z tym jest. Nie mogę się wypowiedzieć, doradzić. Ale super, że do nas wróciłaś! [emoji813]@nata$za88 już miałam tyle przygód z lekarzami,że nie chce mi sie szukać kolejnego, ta jest dobra i ufam jej tylko bardzo zapobiegawcza, bo wie ile przeszłam.