reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

hejka dziewczyny:) witam w 7 dc dzisiaj pobolewania lewego jajnika troche dziwne ale jest:)po@ wystapily brazowe plamienia tez troche dziwne i do tego kluja mnie piersi po bokach. mam nadzieje ze to zblizajaca sie owulacja, ktora wystapi za niedlugo, co myslicie?

reklama
Dziś 1dc
Miał byc złoty strzał a są łzy. Nie sądziłam, ze tak to przeżyje [emoji22]
No ale zbieram sie na kolejny cykl, mam pytanie jakich testów owu używacie?
Mam z tym spory problem, z Allegro nie wyszły, fertil time także. Wiec szukać czegoś nowego

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziś 1dc
Miał byc złoty strzał a są łzy. Nie sądziłam, ze tak to przeżyje [emoji22]
No ale zbieram sie na kolejny cykl, mam pytanie jakich testów owu używacie?
Mam z tym spory problem, z Allegro nie wyszły, fertil time także. Wiec szukać czegoś nowego

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mój pierwszy cykl z testami z domowego laboratorium był cyklem udanym ;)
Trzymaj się następnym razem się uda :*

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Leeleth spokojnie daj sobie czas. Masz malutkiego synka kp pewnie dość często możesz jeszcze nie jajeczkowac. Mama ginekolog pisała kiedyś, że jeśli tylko kp dziecko nie używa smoczka, nie rozszerzasz diety oraz przerwy między kamieniami nie są dłuższe niż bodajże 3h to to jest naturalną antykoncepcja. Oczywiście nie działa w 100%, ale jednak może utrudniać zajście w ciaze. Weź też pod uwagę, że może twoje ciało nie jest jeszcze gotowe do drugiej ciąży. Rozumiem Cię doskonale jednak jednocześnie może byś troszkę odpiczela od testów i cieszyła się macierzyństwem zamiast martwić, że nie zachodzisz w drugą ciążę? Zresztą sama niedługo się przekonasz, że chodzące dziecko to jest dużo wyższy lewel :p

Tez polecam te testy.bardzo czułe.Dzis temperatura o 2 kreski poszla do gory.ale to nadal tylko 36,7 buu ryczec sie chce.kto sie myli lekarz czy temperatura .komu wierzyć?

A dokładnie od niedzieli lub poniedziałku. Czyli już tydzień. Przeziębiona już nie jestem, na szczęście przeszło. ;)

reklama
Do góry