hejka dziewczyny witam w 7 dc dzisiaj pobolewania lewego jajnika troche dziwne ale jestpo@ wystapily brazowe plamienia tez troche dziwne i do tego kluja mnie piersi po bokach. mam nadzieje ze to zblizajaca sie owulacja, ktora wystapi za niedlugo, co myslicie?
reklama
Dziś 1dc
Miał byc złoty strzał a są łzy. Nie sądziłam, ze tak to przeżyje [emoji22]
No ale zbieram sie na kolejny cykl, mam pytanie jakich testów owu używacie?
Mam z tym spory problem, z Allegro nie wyszły, fertil time także. Wiec szukać czegoś nowego
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mam z tym spory problem, z Allegro nie wyszły, fertil time także. Wiec szukać czegoś nowego
Mój pierwszy cykl z testami z domowego laboratorium był cyklem udanymDziś 1dc
Trzymaj się następnym razem się uda :*
1
174974
Gość
Mi też ładnie pokazywały kreseczki i zgadzało się z objawami. Polecam.Mój pierwszy cykl z testami z domowego laboratorium był cyklem udanym
Trzymaj się następnym razem się uda :*
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Leeleth spokojnie daj sobie czas. Masz malutkiego synka kp pewnie dość często możesz jeszcze nie jajeczkowac. Mama ginekolog pisała kiedyś, że jeśli tylko kp dziecko nie używa smoczka, nie rozszerzasz diety oraz przerwy między kamieniami nie są dłuższe niż bodajże 3h to to jest naturalną antykoncepcja. Oczywiście nie działa w 100%, ale jednak może utrudniać zajście w ciaze. Weź też pod uwagę, że może twoje ciało nie jest jeszcze gotowe do drugiej ciąży. Rozumiem Cię doskonale jednak jednocześnie może byś troszkę odpiczela od testów i cieszyła się macierzyństwem zamiast martwić, że nie zachodzisz w drugą ciążę? Zresztą sama niedługo się przekonasz, że chodzące dziecko to jest dużo wyższy lewel
irminka1231
Tez polecam te testy.bardzo czułe.Dzis temperatura o 2 kreski poszla do gory.ale to nadal tylko 36,7 buu ryczec sie chce.kto sie myli lekarz czy temperatura .komu wierzyć?
Wiktorka88 O
Migdalove i co @ przyszedł? ?
1
174974
Gość
Niee, od paru dni non stop ta sama temperatura ciała, 37,4 o każdej porze dnia. Więc jest jakaś nadzieja. Cierpliwie czekam.Migdalove i co @ przyszedł? ?
1
174974
Gość
A dokładnie od niedzieli lub poniedziałku. Czyli już tydzień. Przeziębiona już nie jestem, na szczęście przeszło.
reklama
Ja Ci od początku mówiłam że temu drugiemu testowi nie wierzęA dokładnie od niedzieli lub poniedziałku. Czyli już tydzień. Przeziębiona już nie jestem, na szczęście przeszło.