reklama
Agusia2402
Aktywna w BB
Tylko że ja już jestem w 38 dc, siedem dni po terminie spodziewanej. Dlatego głupieję Nie chcę sobie robić wielkich nadziei a później się bardzo mocno rozczarować, ale już naprawdę nie wiem co myśleć. Czytam różne rzeczy na necie i już nie wiem totalnie nicJak podejrzewałam u ciebie ciąże a w zasadzie chciałam sprawdzić czy się już udało byłam bardzo niecierpliwa był to 21 dzień cyklu bodajże a ja nie miałam już w domu żadnych testów ciążowych jedynie została mi masa testów owulacyjnych to zrobiłam właśnie taki test od razu wyszły dwie kreski wiedziałam że owulacji na pewno nie mam więc zrobiłam następnego dnia test ciążowy i faktycznie pojawił się mały cień więc nie chcę żebyś się niepotrzebnie nakręcała ale jest szansa że jesteś w ciąży wcześniejsze testy mogły nie być na tyle czułe żeby ci to pokazać
tola_tola
Fanka BB :)
Doskonale rozumiem twoją niepewność ale jednocześnie to bardzo ciekawe dlaczego właśnie ten test owulacyjny wyszedł ci pozytywny przecież owulacji nie masz a Zapewne już wiesz że hormon LH oraz HCG na testach owulacyjnych może być pomylony również nie chce robić ci nadziei ale Bete faktycznie w tej sytuacji bym zrobiła tym bardziej jeżeli przeważnie okres ci się nie spóźnia trzymam kciuki
1
174974
Gość
O widzisz. To mieli fajowy wyjazd. Pracowałam z dzieciakami na półkolonii właśnie w stadninie koni, super sprawa.Ja pieke bułeczki i czekam na moje dwa skarby bo dzis wracaja z tygodniowej kolonii w stadninie koni.
Agusia jeśli nie robiłaś w tym cyklu testów owu ani nie mierzysz temp. to może owu rzeczywiscie będzie dopiero teraz.Tylko że ja już jestem w 38 dc, siedem dni po terminie spodziewanej. Dlatego głupieję Nie chcę sobie robić wielkich nadziei a później się bardzo mocno rozczarować, ale już naprawdę nie wiem co myśleć. Czytam różne rzeczy na necie i już nie wiem totalnie nic
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Agusia2402
Aktywna w BB
Gdybym miała jak to pewnie bym już ze 3 razy była na becie. Niestety mała jest chora a nie mam jej z kim zostawić. Zostało mi tylko czekanieDoskonale rozumiem twoją niepewność ale jednocześnie to bardzo ciekawe dlaczego właśnie ten test owulacyjny wyszedł ci pozytywny przecież owulacji nie masz a Zapewne już wiesz że hormon LH oraz HCG na testach owulacyjnych może być pomylony również nie chce robić ci nadziei ale Bete faktycznie w tej sytuacji bym zrobiła tym bardziej jeżeli przeważnie okres ci się nie spóźnia trzymam kciuki
Agusia2402
Aktywna w BB
Nie wiem, naprawde. Ale zawsze jak mam owu to boli mnie któryś jajnik i bolał mnie 19 i 20 stycznia. To akurat wiem bo zapisuję sobie takie rzeczy w kalendarzyku. Teraz boli mnie podbrzusze ale jajniki nieAgusia jeśli nie robiłaś w tym cyklu testów owu ani nie mierzysz temp. to może owu rzeczywiscie będzie dopiero teraz.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
patuśka
Fanka BB :)
Agusia, jesli juz jesteś po terminie @ plus wczesniej jajnik Cie bolal to raczej nie ma szans, zebys teraz miala owulacje, czemu wyszedl Ci test to nie mam pojecia. Jak dasz rade przejsc sie po test ciążowy albo na bete w poniedziałek to byloby swietnie, a moze do tego czasu dostaniesz @... choc oby nie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Agusia2402
Aktywna w BB
Ja już nawet pomyślałam że te różowe plamienia to może była @, ale tego było tylko troszeczkęAgusia, jesli juz jesteś po terminie @ plus wczesniej jajnik Cie bolal to raczej nie ma szans, zebys teraz miala owulacje, czemu wyszedl Ci test to nie mam pojecia. Jak dasz rade przejsc sie po test ciążowy albo na bete w poniedziałek to byloby swietnie, a moze do tego czasu dostaniesz @... choc oby nie