reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Chciałam sobie zaoszczędzić nerwów i pomyślałam co będzie to bedzie. Nic nie mierzyłam, żadnych testów nie robiłam, a teraz mam... jedną wielką niewiadomą :(

Hej dziewczyny, przeszlam sie dzis na usg bo myslalam, ze zaczelo mi sie poronienie, a to potwornie bolesny okres, pierwszy po wyciagnieciu spirali. Na razie jestem podlamana, ale wiem, ze niebawem sie cieszyc, ze cykl wrocil do normy.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Heh z tymi Wisienkami faktycznie, a u mnie to zupełny przypadek, bo akurat mialam dzis koszule w wisienki w ogóle wy zawsze wiecie kiedy konkretnie macie owu? Ja mimo że bardzo od sierpnia obserwuje swoje ciało to tak do końca niewiem. Podejrzenia mam ale tak na 100 %nie jestem przekonana. Testy owu jakos mi się nie sprawdziły nigdy nie była ta druga kreska taka sama czy grubsza nuż testowa.. A temp nie mierzylam bo niewiem o co to chodzi... Strasznie bym już chciała zajść... Niechce dużej różnicy miedzy dziećmi...

Miałam wczoraj owulację, ale w tym cyklu w ogóle tego nie czuje. Wcześniej zawsze mnie bolały jajniki, dziwnie nawet śluz ciągle kremowy i rzadki. Chyba spiszę ten cykl na straty :(
Nie zawsze musi być widoczny śluz i odczuwalne bóle,ja jestem tego przykładem także głowa do góry

c55f0dw4ay49a7ki.png

reklama
A ja nie mam juz nadziei w tym cyklu .temperatura dzis spadla o jedną kreske buuumoze faktycznie jestem juz za stara.przepraszam musialam to z siebie wyrzucic.czulam ze bedzie cos nie ok.

Do góry