reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
A wiecie dziewczyny kiedy mniej więcej była Wasza owulacja? Może ona się przesunęła a z nią cały cykl? Ja miałam owu nawet 40 dc :o
@Agusia2402 jeśli masz regularne cykle to leć na betę, będziesz miała pewność, bo @Pejti jeśli miewasz długie cykle to i przyczyn może być dużo, chociaż beta to zawsze pewność...
Moje cykle wachaja sie miedzy 30 a 38 dni. Mam PCOS. W 13 dniu cyklu bylam u ginekologa to powiedział ze najwiekszy pecherzyk ma 14mm i ze nie mam na co liczyc tym razem bo powinien byc juz wiekszy, ale moge sie przytulac z mezem kolo 16-18 dnia cyklu. Tak tez bylo. Planowo 30 stycznia juz powinna sie pojawić miesiaczka. ( gdyby bylo 30 dni) albo 6 lutego (gdyby bylo 38 dni) Zamiast tego mialam 2 dni plamien takich jasno brazowych. I bole podbrzusza. A teraz zwyklu mleczny sluz i żadnego bólu, nic. 31 robilam test i negatywny. 3.02 kolejny test. Znow negatyw. Zaczelam od tego poniedziałku brac hormon tarczycy bo mam lekka niedoczynnosc. Mam nadzieje ze okres sam przyjdzie, bez wywolywania. No chyba ze jakas fasolka w srodku sobie spi... to nie bede miala nic przeciwko [emoji173] jak do konca tygodnia nie przyjdzie to 19.02 ide do lekarza.... mam juz dosc ilez mozna czekac. A co do BETY, jestem w DE a tu trzeba skierowanie... jade w piątek do Polski to w polsce sobie zrobie od razu [emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@Pejti ja miałam właśnie takie plamienia brązowe 2 dni zamiast @ po cyklu w którym nie było owu, może u Ciebie też było tak jak mówił lekarz... Choć życzę oczywiście żeby to była jednak ciąża:)

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Mam dziwne uczucie w lewej piersi, cholernie mnie pali, chociaż piersi całe nie boą tylko sutki bardzo bolesne i wrażliwe...

Migdalove Ja nadal trzymam kciuki, Mam nadzieję,że poniedzialkowa beta rozwieje Twoje wątpliwości ;). Mnie bolą piersi ale bardziej po bokch. Brzuch też już nie boli, myślę że fasolka się już zagniezdzila [emoji5]. Ja bałam się bardzo wczorajszej bety, że nie będzie przyrastac lub, że przyrost będzie zbyt mały.

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Migdalove Ja nadal trzymam kciuki, Mam nadzieję,że poniedzialkowa beta rozwieje Twoje wątpliwości ;). Mnie bolą piersi ale bardziej po bokch. Brzuch też już nie boli, myślę że fasolka się już zagniezdzila [emoji5]. Ja bałam się bardzo wczorajszej bety, że nie będzie przyrastac lub, że przyrost będzie zbyt mały.

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie właśnie też z boku piersi męczy, takie palenie. Tak jak mówisz, poniedziałkowa beta da mi odpowiedź. O ile @ mnie nie zaskoczy. :D

A ja jestem przejęta moją koleżanka, która jest w 22tc. Jest okrutnie przeziębiona, lekarz zalecił jej jakiś kaszel i absolutnie nie pozwolił jej korzystać z inhalacji... Przecież inhalacja jest o wiele bezpieczniejsza niż te dziwne syropy... Chyba ją chcą wykończyć...

reklama
A ja jestem przejęta moją koleżanka, która jest w 22tc. Jest okrutnie przeziębiona, lekarz zalecił jej jakiś kaszel i absolutnie nie pozwolił jej korzystać z inhalacji... Przecież inhalacja jest o wiele bezpieczniejsza niż te dziwne syropy... Chyba ją chcą wykończyć...
Oczywiście że inhalacje bezpieczniejsze. Sama miałam na początku byłam na sterydach do inhalacji na zapalenie krtani... Wogole same inhalacje z soli już dużo robią.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Do góry