reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Nie zawsze musi być widoczny śluz i odczuwalne bóle,ja jestem tego przykładem także głowa do góry

c55f0dw4ay49a7ki.png
Dokladnie. Ja również. Bylam po leczeniu infekcji śluzu nie zauwazylam w tym cyklu u siebie żadnego przez cale 28 dni. Zreszta do teraz go nie ma, a testy pokazuja, że sie udalo lekarz dopiero w piątek czyli za tydzień, więc niby ciąża jeszcze nie potwierdzona oficjalnie, ale mocno wierze, że 3 testy ciężko zeby sie pomyliły. Takze glowa do gory, może nie być śluzu, mimo ze owulacja byla normalnie. Pozdrawiam

reklama
Kolejny test negatywny:( Teraz to już mi zostało czekanie na @ bo po 7 dniach po terminie spodziewanej @ napewno by już test wyszedł

Kolejny test negatywny:( Teraz to już mi zostało czekanie na @ bo po 7 dniach po terminie spodziewanej @ napewno by już test wyszedł
U mnie juz 13 dni po Terminie @... nie wiem czy robic test bo dzien przed @ wyszedl negatyw i 4 dni po terminie @ rowniez negatyw. Znowu mi sie wszystko cofnelo. A juz myslalam ze sie uregulowalam [emoji53] [emoji53] [emoji53] [emoji53] [emoji53]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj mam drugi dzień cyklu, planuje wybrać się do apteki po olej z wiesiolka. Macie jakieś doświadczenia z nim? Jest poprawa śluzu?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny! [emoji813] Jakoś się pozbierałam, ogólnie czekam sobie na @ ale jednocześnie na wizytę u ginekologa, która będzie w piątek. Może czeka na mnie miła niespodzianka w poniedziałek jeśli chodzi o wynik bety. Brzuch przestał mnie boleć, czyżby cisza przed burzą? A może jednak ten test negatywny był uszkodzony... Beta wyjaśni wszystko. Objawy ciągle takie samej, czyli typowo okresowe plus jakieś tam mdłości niewielkie. Od wczoraj okrutnie boli mnie głowa, dzisiaj pojadę po asmag, bo póki co wspomagam się zwykłym magnezem który miałam w domu. A dzisiaj 29dc.

Hej dziewczyny! [emoji813] Jakoś się pozbierałam, ogólnie czekam sobie na @ ale jednocześnie na wizytę u ginekologa, która będzie w piątek. Może czeka na mnie miła niespodzianka w poniedziałek jeśli chodzi o wynik bety. Brzuch przestał mnie boleć, czyżby cisza przed burzą? A może jednak ten test negatywny był uszkodzony... Beta wyjaśni wszystko. Objawy ciągle takie samej, czyli typowo okresowe plus jakieś tam mdłości niewielkie. Od wczoraj okrutnie boli mnie głowa, dzisiaj pojadę po asmag, bo póki co wspomagam się zwykłym magnezem który miałam w domu. A dzisiaj 29dc.
A brałaś jakieś leki przed tamtym pozytywnym testem ? Może one Ci zafalszowaly wynik. Albo ten drugi test to był do niczego. Nie robiłaś jeszcze jednego ?

reklama
Do góry