reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Dziewczyny, proszę potrzebuje uspokojenia. Pytanie do tych co już były w ciąży albo już są - czy przed terminem @ też bolały was brzuchy jak na miesiączkę? U mnie dyskomfort jest, nie duży ale bardzo go czuję, może za bardzo się w niego wyczuwam.

reklama
Migdalove spokojnie mnie wczoraj bolał trochę brzuch jak na @. Termin @ minął właśnie wczoraj. Kiedy masz wizytę u gina ?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja staram sie jednak niepanikowac. Czytałam że czasami w ciąży jest takie uczucie.

Dziewczyny, proszę potrzebuje uspokojenia. Pytanie do tych co już były w ciąży albo już są - czy przed terminem @ też bolały was brzuchy jak na miesiączkę? U mnie dyskomfort jest, nie duży ale bardzo go czuję, może za bardzo się w niego wyczuwam.

mnie pobolewal do 3 miesiaca gdy bylam w ciazy

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj, opowiedz nam coś więcej o sobie ;)
To wiec staramy sie o naszego pierwszego dzidziusia. To bedzie tak naprawde nasz 1 cykl bo w poprzednich jakos sie nie staralismy ale tez specjalnie sie nie zabezpieczalismy. Starania o dzidziusia mialy sie zaczac w lipcu po mojej przeprowadzce. Ale uznalismy,ze lepiej bedzie jak zajde w ciaze zanim sie przeprowadze i znajde prace bo zaraz bym musiala isc na urlop. A tak to normalnie urodze, odchowam i bede szukac pracy w zawodzie :)

Migdalove spokojnie bóle jak na @ są normalne możesz na nie nawet brać nospe. To że się martwisz jest zrozumiałe zachodzą zmiany i wszystko jest nowe

Jak już będziesz miała ustalony termin to się uspokoisz :). Ja muszę wytrzymać do 14.02.

Też tak miałam, dlatego byłam pewna że @ przyjdzie, jeszcze zanim zrobiłam test. Normalne, bez paniki:)

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry