Powoli wracam do żywych ;P mam nadzieję że to nie chwilowe [emoji14]Dzięki kochana za życzenia dwóch kreseczek :* mam nadzieję że szybko się spełnią
A ty jak się czujesz?
reklama
1
174974
Gość
Na pewno, mnie aż ciarki przeszły jak to opowiadał. A jego kolega za nastolatka zjeżdżając w zimę na worku ze słomą (zjeżdża się okrakiem, ale pewnie wiecie [emoji23]) natrafił na duży kamień i miał aż skręt jąder, musiał mieć zabieg na to itd... A teraz jest ojcem dwóch córeczek.O kurcze, musiało boleć [emoji33]
Mąż koleżanki miał być bezpłodny. Też jakiś wypadek. Ledwo uratowali mu to i owo. Badania nasienia strasznie złe. A teraz mają córkęNa pewno, mnie aż ciarki przeszły jak to opowiadał. A jego kolega za nastolatka zjeżdżając w zimę na worku ze słomą (zjeżdża się okrakiem, ale pewnie wiecie [emoji23]) natrafił na duży kamień i miał aż skręt jąder, musiał mieć zabieg na to itd... A teraz jest ojcem dwóch córeczek.
EklerkaDaria
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki . Ja po wizycie z synkiem u lekarza i ciąg dalszy antybiotyku. Całe szczęście, że już nie gorączkuje ale kaszel ma okropny, którym raczył się ze mną podzielić. Jutro dla samego faktu sikne na testa przed winkiem u teściowej. Ale nadzieje nikłe, objawów jakichkolwiek brak.
J
Jabłuszkowa
Gość
Ja mam mieć @ w niedzielę dopiero ale zrobiłam już trzy testy i wszystkie negatywne. Wczoraj zrobiłam ten o czułości 25. Wiec czekam na @ albo test...Ale widzę marne szanseHej
To kto w najbliższym czasie testuje?
1
174974
Gość
Ja 9-10 lutego testuje, po terminie @.Hej
To kto w najbliższym czasie testuje?
1
174974
Gość
Zdrówka dla synka!Cześć dziewczynki . Ja po wizycie z synkiem u lekarza i ciąg dalszy antybiotyku. Całe szczęście, że już nie gorączkuje ale kaszel ma okropny, którym raczył się ze mną podzielić. Jutro dla samego faktu sikne na testa przed winkiem u teściowej. Ale nadzieje nikłe, objawów jakichkolwiek brak.
EklerkaDaria
Fanka BB :)
DziękujeZdrówka dla synka!
reklama
1
174974
Gość
Dziewczyny jutro robię pierwszy krok w kierunku pokonania mojego panicznego lęku. Otóż idę na RTG zębów, jak odbiorę zdjęcie zarejestruję się do stomatologa na usunięcie najpierw jednego a potem drugiego. Mam nadzieję, że dam radę. Przed wyrywaniem pójdę na konsultację ogólną, zapytam co mam zrobić, żeby ogarnąć strach, nerwy.
Doczytałam, że dobrze jak w gabinecie mają gaz rozweselający ale ponoć to dodatkowe 100zł dopłaty.
Doczytałam, że dobrze jak w gabinecie mają gaz rozweselający ale ponoć to dodatkowe 100zł dopłaty.
Ostatnio edytowane przez moderatora: