reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Dzięki kochana za życzenia dwóch kreseczek :* mam nadzieję że szybko się spełnią :)
A ty jak się czujesz?
Powoli wracam do żywych ;P mam nadzieję że to nie chwilowe [emoji14]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
O kurcze, musiało boleć [emoji33]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Na pewno, mnie aż ciarki przeszły jak to opowiadał. A jego kolega za nastolatka zjeżdżając w zimę na worku ze słomą (zjeżdża się okrakiem, ale pewnie wiecie [emoji23]) natrafił na duży kamień i miał aż skręt jąder, musiał mieć zabieg na to itd... A teraz jest ojcem dwóch córeczek. :)

Na pewno, mnie aż ciarki przeszły jak to opowiadał. A jego kolega za nastolatka zjeżdżając w zimę na worku ze słomą (zjeżdża się okrakiem, ale pewnie wiecie [emoji23]) natrafił na duży kamień i miał aż skręt jąder, musiał mieć zabieg na to itd... A teraz jest ojcem dwóch córeczek. :)
Mąż koleżanki miał być bezpłodny. Też jakiś wypadek. Ledwo uratowali mu to i owo. Badania nasienia strasznie złe. A teraz mają córkę :)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Cześć dziewczynki :). Ja po wizycie z synkiem u lekarza i ciąg dalszy antybiotyku. Całe szczęście, że już nie gorączkuje ale kaszel ma okropny, którym raczył się ze mną podzielić:(. Jutro dla samego faktu sikne na testa przed winkiem u teściowej. Ale nadzieje nikłe, objawów jakichkolwiek brak:(.

Cześć dziewczynki :). Ja po wizycie z synkiem u lekarza i ciąg dalszy antybiotyku. Całe szczęście, że już nie gorączkuje ale kaszel ma okropny, którym raczył się ze mną podzielić:(. Jutro dla samego faktu sikne na testa przed winkiem u teściowej. Ale nadzieje nikłe, objawów jakichkolwiek brak:(.
Zdrówka dla synka!

reklama
Dziewczyny jutro robię pierwszy krok w kierunku pokonania mojego panicznego lęku. Otóż idę na RTG zębów, jak odbiorę zdjęcie zarejestruję się do stomatologa na usunięcie najpierw jednego a potem drugiego. Mam nadzieję, że dam radę. Przed wyrywaniem pójdę na konsultację ogólną, zapytam co mam zrobić, żeby ogarnąć strach, nerwy.
Doczytałam, że dobrze jak w gabinecie mają gaz rozweselający ale ponoć to dodatkowe 100zł dopłaty.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry