reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Może link do tej tabletki ustawisz sobie jako stopkę pod każdym postem? Łatwiej będzie znaleźć i każdy będzie mógł od razu zajrzeć aż szukania [emoji14]

dqprj44jvvvhz460.png

reklama
Cześć w końcu wracam do żywych. Syn też powoli dochodzi do siebie. Masakra była przez te kilka dni :(
@Migdalove Gosieńka trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno ! I cieszę się, że rodzice trochę zaczęli myśleć i nie musicie myśleć o przeprowadzce na gwałt.. my właśnie myślimy o przeprowadzce, ale to z innych kwestii..
Kochana z tym kolorem spermy coś faktycznie może być na rzeczy. Mam porównanie jaką miał biologiczny ojciec syna i teraz mój mąż.. na miesiące starań by się to przekładało.
Ja biorę właśnie prenatal Uno ale to najbardziej przez ten imbir w składzie mój lekarz mi polecił po moich przejściach w pierwszej ciąży. W tej przyszły później i chyba powoli odchodzą, nawet wczoraj w końcu mięso zjadłam.
@Ilma nie ma to wpływu na zajście w ciążę :) znam dziewczyn która zaszła w pierwszym cyklu przy tyłozgięciu.
@pralinka92 witaj Strongmanko ! :* Ja Ci znów życzę jak najszybciej dwóch kresek [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
@justyna90m życzę Ci udanego cyklu :*
@klaudka.22 kiedy testujesz? Trzymam kciuki ! Dobre masz objawy :) z której części Rzeszowa jesteś ?

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Waham się nad testem dzisiaj, a jutro..
Obawiam się tylko, że może nie wyjść prawidłowy z moczu w dzień, bo czułość 20. Objawy wydają mi się jednoznaczne. Ale dziś brzuch pobolewa i biegunka się pojawiła. Nie wiem już jak to interpretować

Waham się nad testem dzisiaj, a jutro..
Obawiam się tylko, że może nie wyjść prawidłowy z moczu w dzień, bo czułość 20. Objawy wydają mi się jednoznaczne. Ale dziś brzuch pobolewa i biegunka się pojawiła. Nie wiem już jak to interpretować
Mi przy objawach test pozytywny przed południem wyszedł 6 dni do terminu@:) tyle tylko że 10. 25 wyszło jakieś 4 dni do terminu@

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

No ja teraz w tej drugiej ciąży miałam wszystko expresowo.
A z tą biegunka w Rzeszowie jakiś paskudny wirus. Syn od niedzieli gorączkował, a wczoraj wysypka na buzi wyszła i luźna kupę zrobił. Także biegunka u Ciebie może być wogole niezwiązana z ciążą czy nadchodzącą @. Życzę żeby do Ciebie wstrrciucha @ nie przyszła.!

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Cześć w końcu wracam do żywych. Syn też powoli dochodzi do siebie. Masakra była przez te kilka dni :(
@Migdalove Gosieńka trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno ! I cieszę się, że rodzice trochę zaczęli myśleć i nie musicie myśleć o przeprowadzce na gwałt.. my właśnie myślimy o przeprowadzce, ale to z innych kwestii..
Kochana z tym kolorem spermy coś faktycznie może być na rzeczy. Mam porównanie jaką miał biologiczny ojciec syna i teraz mój mąż.. na miesiące starań by się to przekładało.
Ja biorę właśnie prenatal Uno ale to najbardziej przez ten imbir w składzie mój lekarz mi polecił po moich przejściach w pierwszej ciąży. W tej przyszły później i chyba powoli odchodzą, nawet wczoraj w końcu mięso zjadłam.
@Ilma nie ma to wpływu na zajście w ciążę :) znam dziewczyn która zaszła w pierwszym cyklu przy tyłozgięciu.
@pralinka92 witaj Strongmanko ! :* Ja Ci znów życzę jak najszybciej dwóch kresek [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
@justyna90m życzę Ci udanego cyklu :*
@klaudka.22 kiedy testujesz? Trzymam kciuki ! Dobre masz objawy :) z której części Rzeszowa jesteś ?

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Dziękuje. [emoji813] U mojego narzeczonego kolor się zgadza. [emoji106] Nawet mówił, że sam kiedyś był ciekawy i szukał informacji na takie tematy, bo bardzo mocno uderzył się w jądra kilkunasto kilogramowym młotkiem.

reklama
Do góry