reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Tak

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
To ja bym pędziła na betę albo po inny test [emoji173][emoji173] trzymam kciuki [emoji7][emoji7]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Dziewczyny co sądzicie o testach elektronicznych?akurat bylam w rossmanie i był w promo, więc mnie pokusiło zrobić i oto wynik
1517494376-3cb578e15c965a1f-aaaaaa.jpeg

Nie wiem czy one nie są jakieś wadliwe? Wyciągnełam z kosza poranny bobo test i coś tam przebija ale wiadomo że po czasie sie nie powinno sprawdzać

Sama jestem ciekawa jak się mają elektroniczne testy. Aczkolwiek życzę Ci aby ten wynik okazał się prawdziwy! :)

To widzę, że nadal mamy na odwrót. :D
Hehe no ja to się boję pobierania krwi gdzieś indziej niż u mojej tesciowej a jej to narazie nie chce mówić bo boje się że to fałszywy alarm. Może wieczorkiem jeszcze zatestuję jak nazbieram troche moczu :)

Hehe no ja to się boję pobierania krwi gdzieś indziej niż u mojej tesciowej a jej to narazie nie chce mówić bo boje się że to fałszywy alarm. Może wieczorkiem jeszcze zatestuję jak nazbieram troche moczu :)

Ja to mdleje po pobraniu. :D Ale w twojej sytuacji, też bym nie chciała aby już tam ktoś wiedział. ;D

reklama
Dziewczyny jutro robię pierwszy krok w kierunku pokonania mojego panicznego lęku. Otóż idę na RTG zębów, jak odbiorę zdjęcie zarejestruję się do stomatologa na usunięcie najpierw jednego a potem drugiego. Mam nadzieję, że dam radę. Przed wyrywaniem pójdę na konsultację ogólną, zapytam co mam zrobić, żeby ogarnąć strach, nerwy.
Doczytałam, że dobrze jak w gabinecie mają gaz rozweselający ale ponoć to dodatkowe 100zł dopłaty.
Dasz radę! Najważniejsze, ze już podjęłaś decyzje i jakkolwiek się nastawilaś. Ja miałam dwie na raz usówane. Strach ma wielkie oczy, ale dopytaj wszystko. Co do tego gazu, to może coś tam daje, ale nie mam zdania bo nie używałam. Kiedyś się dowiadywałam jak syn miał poważniejsze borowanie, ale lekarz odradził i syn poradził sobie bez. Ja jestem sadystką, bo lubię chodzić do dentysty :p, co nie znaczy ze się nie boję ;). Powodzenia życzę :) i trzymam za ciebie kciuki!
Ja jutro mam termin @ więc wszystko zależy od niej czy będę testować ;)
Trzymam kciuki, żeby nie przylazła ✊✊✊
Dziewczyny co sądzicie o testach elektronicznych?akurat bylam w rossmanie i był w promo, więc mnie pokusiło zrobić i oto wynik
1517494376-3cb578e15c965a1f-aaaaaa.jpeg

Nie wiem czy one nie są jakieś wadliwe? Wyciągnełam z kosza poranny bobo test i coś tam przebija ale wiadomo że po czasie sie nie powinno sprawdzać

Brawo! Gratulacje!!! Powtórz Test ale myśle, ze to jest to!

Do góry