To ja bym pędziła na betę albo po inny test [emoji173][emoji173] trzymam kciuki [emoji7][emoji7]Tak
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
wisienka94
Fanka BB :)
Zrobie jutro test bety nie chce robićTo ja bym pędziła na betę albo po inny test [emoji173][emoji173] trzymam kciuki [emoji7][emoji7]
To czekam niecierpliwie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Zrobie jutro test bety nie chce robić
1
174974
Gość
Sama jestem ciekawa jak się mają elektroniczne testy. Aczkolwiek życzę Ci aby ten wynik okazał się prawdziwy!Dziewczyny co sądzicie o testach elektronicznych?akurat bylam w rossmanie i był w promo, więc mnie pokusiło zrobić i oto wynik
Nie wiem czy one nie są jakieś wadliwe? Wyciągnełam z kosza poranny bobo test i coś tam przebija ale wiadomo że po czasie sie nie powinno sprawdzać
1
174974
Gość
To widzę, że nadal mamy na odwrót.Zrobie jutro test bety nie chce robić
wisienka94
Hehe no ja to się boję pobierania krwi gdzieś indziej niż u mojej tesciowej a jej to narazie nie chce mówić bo boje się że to fałszywy alarm. Może wieczorkiem jeszcze zatestuję jak nazbieram troche moczuTo widzę, że nadal mamy na odwrót.
wisienka94
A tempka skoczyła mi dziś o 0.3 a jutro termin @
To ja mam dobre przeczuciaA tempka skoczyła mi dziś o 0.3 a jutro termin @
1
174974
Gość
Ja to mdleje po pobraniu. Ale w twojej sytuacji, też bym nie chciała aby już tam ktoś wiedział. ;DHehe no ja to się boję pobierania krwi gdzieś indziej niż u mojej tesciowej a jej to narazie nie chce mówić bo boje się że to fałszywy alarm. Może wieczorkiem jeszcze zatestuję jak nazbieram troche moczu
reklama
EklerkaDaria
Dasz radę! Najważniejsze, ze już podjęłaś decyzje i jakkolwiek się nastawilaś. Ja miałam dwie na raz usówane. Strach ma wielkie oczy, ale dopytaj wszystko. Co do tego gazu, to może coś tam daje, ale nie mam zdania bo nie używałam. Kiedyś się dowiadywałam jak syn miał poważniejsze borowanie, ale lekarz odradził i syn poradził sobie bez. Ja jestem sadystką, bo lubię chodzić do dentysty , co nie znaczy ze się nie boję . Powodzenia życzę i trzymam za ciebie kciuki!Dziewczyny jutro robię pierwszy krok w kierunku pokonania mojego panicznego lęku. Otóż idę na RTG zębów, jak odbiorę zdjęcie zarejestruję się do stomatologa na usunięcie najpierw jednego a potem drugiego. Mam nadzieję, że dam radę. Przed wyrywaniem pójdę na konsultację ogólną, zapytam co mam zrobić, żeby ogarnąć strach, nerwy.
Doczytałam, że dobrze jak w gabinecie mają gaz rozweselający ale ponoć to dodatkowe 100zł dopłaty.
Trzymam kciuki, żeby nie przylazłaJa jutro mam termin @ więc wszystko zależy od niej czy będę testować
Brawo! Gratulacje!!! Powtórz Test ale myśle, ze to jest to!Dziewczyny co sądzicie o testach elektronicznych?akurat bylam w rossmanie i był w promo, więc mnie pokusiło zrobić i oto wynik
Nie wiem czy one nie są jakieś wadliwe? Wyciągnełam z kosza poranny bobo test i coś tam przebija ale wiadomo że po czasie sie nie powinno sprawdzać