Kiedy testujesz?Dokładnie również polecam blog mamy ginekolog!
Mój narzeczony ma przeczucia, że się udało...
reklama
Cześć w końcu wracam do żywych. Syn też powoli dochodzi do siebie. Masakra była przez te kilka dni
@Migdalove Gosieńka trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno ! I cieszę się, że rodzice trochę zaczęli myśleć i nie musicie myśleć o przeprowadzce na gwałt.. my właśnie myślimy o przeprowadzce, ale to z innych kwestii..
Kochana z tym kolorem spermy coś faktycznie może być na rzeczy. Mam porównanie jaką miał biologiczny ojciec syna i teraz mój mąż.. na miesiące starań by się to przekładało.
Ja biorę właśnie prenatal Uno ale to najbardziej przez ten imbir w składzie mój lekarz mi polecił po moich przejściach w pierwszej ciąży. W tej przyszły później i chyba powoli odchodzą, nawet wczoraj w końcu mięso zjadłam.
@Ilma nie ma to wpływu na zajście w ciążę znam dziewczyn która zaszła w pierwszym cyklu przy tyłozgięciu.
@pralinka92 witaj Strongmanko ! :* Ja Ci znów życzę jak najszybciej dwóch kresek [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
@justyna90m życzę Ci udanego cyklu :*
@klaudka.22 kiedy testujesz? Trzymam kciuki ! Dobre masz objawy z której części Rzeszowa jesteś ?
@Migdalove Gosieńka trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno ! I cieszę się, że rodzice trochę zaczęli myśleć i nie musicie myśleć o przeprowadzce na gwałt.. my właśnie myślimy o przeprowadzce, ale to z innych kwestii..
Kochana z tym kolorem spermy coś faktycznie może być na rzeczy. Mam porównanie jaką miał biologiczny ojciec syna i teraz mój mąż.. na miesiące starań by się to przekładało.
Ja biorę właśnie prenatal Uno ale to najbardziej przez ten imbir w składzie mój lekarz mi polecił po moich przejściach w pierwszej ciąży. W tej przyszły później i chyba powoli odchodzą, nawet wczoraj w końcu mięso zjadłam.
@Ilma nie ma to wpływu na zajście w ciążę znam dziewczyn która zaszła w pierwszym cyklu przy tyłozgięciu.
@pralinka92 witaj Strongmanko ! :* Ja Ci znów życzę jak najszybciej dwóch kresek [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
@justyna90m życzę Ci udanego cyklu :*
@klaudka.22 kiedy testujesz? Trzymam kciuki ! Dobre masz objawy z której części Rzeszowa jesteś ?
piorunem
Fanka BB :)
Dokładnie również polecam blog mamy ginekolog!
Ja też i jeszcze polecam książki - kupiłam ostatnio i przyszły w poniedziałek, jedną przeczytałam pod razu - fajna, lajtowa, jak ktoś lubi. Wczoraj zaczęłam drugą i dzisiaj pewnie skończę
^^chociaż idę do dentysty - najgorsze co może być ;p
Ilma
Fanka BB :)
Link do: Tyłozgięcie macicy - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet
Nie masz czym się martwić :*
Dziękuję poczytam, już się zamartwiałam.
P
pralinka92
Gość
A co to za tabelka?Wpisać Cię również do tabelki?
U
użytkownik JOn
Gość
Dokładnie również polecam blog mamy ginekolog!
Ooooby! Ooooby ! Trzymam mocno kciuki żeby się udało kiedy testujesz?
1
174974
Gość
Tnij.at/starania2018A co to za tabelka?
1
174974
Gość
Kiedy testujesz?
Coś koło 9-10 lutego.Ooooby! Ooooby ! Trzymam mocno kciuki żeby się udało kiedy testujesz?
reklama
P
pralinka92
Gość
Tnij.at/starania2018
Kurcze nie mogę otworzyć tego na telefonie...