reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Nie. Nie udało się bo nie było możliwości [emoji6]

Możesz zostać tak długo jak chcesz. My chętnie będziemy Cię wspierać [emoji6]

Ja pracuje w dziale handlowym jako asystentka ale z racji ze nie ma możliwości lepszego wynagrodzenia szukam pracy gdzieś indziej [emoji6]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Będę trzymala kciuki za Ciebie:)

reklama
Nie. Nie udało się bo nie było możliwości [emoji6]

Możesz zostać tak długo jak chcesz. My chętnie będziemy Cię wspierać [emoji6]

Ja pracuje w dziale handlowym jako asystentka ale z racji ze nie ma możliwości lepszego wynagrodzenia szukam pracy gdzieś indziej [emoji6]

Powodzenia

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Andżelika wiem ze teraz nie widzisz tego, ale za jakiś czas już psychicznie będzie lepiej. Mój D ma potrójna żałobę w tym roku. Dwie babcie i ciotka. Pierwsza babcia jak zmarła to bardzo, bardzo to przeżył. Dużo się modlił - to mu pomagało. Babcia się snila, a jeszcze jak jechał do swoich rodziców to rany się odnawialy bo jego mama miała bardzo dobry kontakt z babcia i był dzień w dzień płacz. Teraz juz tak tam nie jeździ bo czasu nie ma ale widzę ze nadal się modli i często jest zamyślony. Nikt nigdy nie jest na to przygotowany. Ściskam Was [emoji7] mocno [emoji9]

reklama
Witam :)

Walka z katarem trwa... inhaluje go od wczoraj 3 razy dziennie. W nocy armagedon, jak ssal pierś, to tak przeraźliwie kaszlal, że myślałam, że płuca zaraz wypluje, teraz w dzień też kaszle... chciałabym mu ulżyć ale nie wiem jak :( Zadzwoniłam do innej pediatry, bo nasz w pt nie przyjmuje, a ta znowuż na urlopie. Ale doradzila, żeby póki co poobserwowac i jakby było z nim gorzej to wtedy do lekarza. Nie wiem czy dobrze robię :(

Mamunia byliśmy w Bielsku-Białej. Zazdroszczę Ci tych widoków (jeśli je masz) na góry :)

Leylah zawsze się możemy zgadac, bo siostra i kuzynka mieszkają w Gdańsku ;) Kiedyś częściej tam jeździłam, teraz jak mam synka, to już niestety rzadziej.
Nawet badania usg robiłam w gdańskiej Inviccie.

Aschlee ja pracowałam tylko w gospodarstwie rolnym. Poczynając od prac polowych kończąc na biurowych. Nie ma tam czasu na nudę :)

Jestem dziś strasznie nerwowa... jeszcze jak widzę wizję weekendu, to ręce opadają. Temp wzrosła, więc będzie dłuższy cykl niż poprzedni. Ja na ciążę się nie nastawiam, bo się jeszcze porządnie nie zaczęliśmy starać :)

Do góry