reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Andżelika piękne wieści :) Dbaj teraz o Was :)

Leylah ja GSZ, chociaż większość spraw i tak załatwiam w woj. warm-maz ;)

Wróciłam z Beskidów :) Fajne wesele, teraz znowu codzienność. Synek ma katar i podejrzanie kaszle.. oby zapalenie oskrzeli z tego nie wynikło :(

Ooo Daga jak dobrze, mieć tu farmaceutę :)

Ja dziś wróciłam od moich rodziców w kapciach xd Myślałam, że padne ze śmiechu, a mój mąż tylko skwitowal: takie rozkojarzenie to przytrafialo ci sie tylko w jednym stanie. I koniec ze smianiem się ;) Ale w to, to nie chce mi się akurat wierzyć.
Dziś 26 dc, może jutro będzie spadek. Poprzedni cykl miał 27 dni. W sumie u mnie to różnie.

Dobrej nocki :*

@lui:) dziekuje. Moze i sprawnie ale czy z finalnym sukcesem to sie okaze. USG 4 lipca mam (to bedzie 7tc+5). Dzisiaj umowilam sie jednak jeszcze do lekarza na jutro bo mnie kluje dosc mocno tylko prawy bok i juz mam czarne scenariusze w glowie :(

Droznosc to chyba nic przyjemnego ale chyba lepiej sprawdzic :) Ja mialam histeroskopie i to bylo strasznie dziwne uczucie ogromnego cisnienia/ucisku w brzuchu.

No nic uciekam :)

Chce Wam wszystkim zyczyc z calego serca abyscie sie wszystkie poprzenosily na watki ciezarowek [emoji8]
A sobie zycze, zebym nie musiala wracac na watek starczkowy. Przynajmniej nie przez najblizszy rok :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć.
Dzisiaj z rana jeszcze test zrobilam juz jest wyrazniejsza. Bo tamten robilam wieczorem. I faktycznie jest druga kreska:).
Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. I życzę wam tego samego:)

Andzelika, raz jeszcze gratuluję!
Dzięki, my Sobie też tego życzymy i jeśli ktoś na już to noech na już a jeśli ktoś później z różnych powodów to niech później zaciazy.

Beskidy, piękne. Wiem co mówię bo tu mieszkam hehe. Gdzie dokladnie byliście adika?
Zdrowka dla dzieciaczka. Może włącz inhalacje od razu póki jeszcze nic się nie wykluje.

U nas pada ale cieplo5. W nocy burza była. Dziś zaspałam do pracy i był sprint.
No i mamy WAKACJE!!!!

reklama
A jak jest forte to tez?:)

Napięcie przed@?
Tak, forte też. To są slabe suplementy diety, więc spokojnie :) gratulucje Ci z calego serca! [emoji173]

Dziewczyny tak sie ciesze, ze w koncu piatek i weekend wolny. Jestem wykonczona tym tygodniem ;) dzisiaj 11 dc i dzialaaamy :) kolejna @ powinna przyjsc 13.07, a 11.07 mam urodzi y i tak sobie marze, ze w urodziny zrobie test i zobacze upragnione dwie kreski
.. bylby ti najpiekniejszy prezent urodzinowy ;)

Miłego dnia [emoji173]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry