reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Lui na nocce bidula u mnie w pracy tez tak bylo w obu zawodach ale nocek jakos nie lubialam nigdy.Kochana nie smuc sie [emoji182]doczekasz sie swojej Kruszynki.Ja tez mialam problem zajsc w druga ciaze,walczylam ponan 3 lata tracac ciaze jedna za druga na roznych etapach (mam 6 Anioleczkow) teraz tez staram sie juz 5 cykli jezeli teraz sie nie udalo to bedzie 6cs ale w koncu kazda z nas pochwali sie najpierw pieknymi krechami na tescie potem rosnacymi brzuszkami a potem przecudnymi Maluszkami.

Mamunia i Daga mieszkacie w pięknej okolicy :) Chyba kiedyś przejezdzalam przez Brenna jak jechałam do Strumienia.

Lui współczuję z nockami w pracy :( Głowa do góry i Ty doczekasz się brzuszka :* Trzymam kciuki. Synek pewnie będzie się cieszył gdy pojawi się rodzeństwo :)

Aschlee Ciebie mocno doświadczył los. Przykro się czyta o Twoich 6 aniołkach. Mimo strat czuć, że silna z Ciebie kobietka, nigdy się nie poddajesz, a to pozytywnie nastraja do działania. Życzę Ci upragnionej ciąży, abyś nie musiała już tak długo o nią walczyć :*

Andżelika mam nadzieję, że ten stan w którym teraz jesteś wypełni dni radością mimo straty cioci. Jak się czujesz? Jesteś bardziej śpiąca?

Jejkuu jak mnie dziś głowa boli. Katar u synka trochę ustąpił ale zaczęło mu rzęzić w oskrzelach i postanowione, że w pon umawiam go do pediatry, z tym, że pewnie przyjmie nas we wtorek dopiero :/ Muszę go wyleczyć porządnie, bo za 18 dni roczek.

Ciekawe co u @tita82. Jak Twój Bąbelek w brzuszku?

Mamunia i Daga mieszkacie w pięknej okolicy :) Chyba kiedyś przejezdzalam przez Brenna jak jechałam do Strumienia.

Lui współczuję z nockami w pracy :( Głowa do góry i Ty doczekasz się brzuszka :* Trzymam kciuki. Synek pewnie będzie się cieszył gdy pojawi się rodzeństwo :)

Aschlee Ciebie mocno doświadczył los. Przykro się czyta o Twoich 6 aniołkach. Mimo strat czuć, że silna z Ciebie kobietka, nigdy się nie poddajesz, a to pozytywnie nastraja do działania. Życzę Ci upragnionej ciąży, abyś nie musiała już tak długo o nią walczyć :*

Andżelika mam nadzieję, że ten stan w którym teraz jesteś wypełni dni radością mimo straty cioci. Jak się czujesz? Jesteś bardziej śpiąca?

Jejkuu jak mnie dziś głowa boli. Katar u synka trochę ustąpił ale zaczęło mu rzęzić w oskrzelach i postanowione, że w pon umawiam go do pediatry, z tym, że pewnie przyjmie nas we wtorek dopiero :/ Muszę go wyleczyć porządnie, bo za 18 dni roczek.

Ciekawe co u @tita82. Jak Twój Bąbelek w brzuszku?

Juz jako tako jest o babcie się najbardziej martwie bo ledwo chodzi po wczorajszym. Jutro termin @. Mam nadzieje, ze jutro mega mocne kreski zobacze. Niby nie odczuwam jakis wielkich zmian procz az takiego szczypania podbrzusza:) a i faktycznie zaczelam wiecej ziewac i mam ochote spac i czesciej łazienkę odwiedzam

Andżelika wcale się nie dziwię, że nie mógł wytrzymać☺ My też wcześnie mówiliśmy rodzica☺ bo ja sama nie dała bym rady utrzymać w tajemnicy☺

Andżelika wcale się nie dziwię, że nie mógł wytrzymać☺ My też wcześnie mówiliśmy rodzica☺ bo ja sama nie dała bym rady utrzymać w tajemnicy☺
Ogolnie chcialam sie wstrzymac bo przedwczoraj mielismy pogrzeb, bardzo bliskiej osoby. No dzisiaj z rana jeszcze zrobilam. Jest juz wyraźna. Owulacja byla wczesniej i na dzisiaj przypada mi @ :)

reklama
Ogolnie chcialam sie wstrzymac bo przedwczoraj mielismy pogrzeb, bardzo bliskiej osoby. No dzisiaj z rana jeszcze zrobilam. Jest juz wyraźna. Owulacja byla wczesniej i na dzisiaj przypada mi @ :)
Rozumiem:( w takiej sytuacji to inaczej.super, że kreseczka już wyraźna☺ Mi wypada 28 dzień 28 ale moim zdaniem owu była teraz później

Do góry