Dagaa11
Fanka BB :)
Andżelika piękne wieści Dbaj teraz o Was
Ooo Daga jak dobrze, mieć tu farmaceutę
Służę pomocą w miarę możliwości
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaj, my trzymamy za nudnaTwoja ciążę [emoji110][emoji110]
Mam ochotę swojego rozszarpac. Za nic i za wszystko. Dziś 26dc. Chce mi się jeść wszystko co niezdrowe i nie mam zbyt dobrego nastroju na cokolwiek [emoji19]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Chyba sie jeszcze Nie przywitalam: hej i powodzenia [emoji110][emoji5]Hejo, hejo
Jak tam zdrówko?
Gratulacje!!! Czytałam że Ci się udało i to dość sprawnie Byłaś już na usg?
Leylah ja GSZ, chociaż większość spraw i tak załatwiam w woj. warm-maz
Wróciłam z Beskidów Fajne wesele, teraz znowu codzienność. Synek ma katar i podejrzanie kaszle.. oby zapalenie oskrzeli z tego nie wynikło
Ja dziś wróciłam od moich rodziców w kapciach xd Myślałam, że padne ze śmiechu, a mój mąż tylko skwitowal: takie rozkojarzenie to przytrafialo ci sie tylko w jednym stanie. I koniec ze smianiem się Ale w to, to nie chce mi się akurat wierzyć.
Dziś 26 dc, może jutro będzie spadek. Poprzedni cykl miał 27 dni. W sumie u mnie to różnie.
Dobrej nocki :*
Powodzenia!@lui dziekuje. Moze i sprawnie ale czy z finalnym sukcesem to sie okaze. USG 4 lipca mam (to bedzie 7tc+5). Dzisiaj umowilam sie jednak jeszcze do lekarza na jutro bo mnie kluje dosc mocno tylko prawy bok i juz mam czarne scenariusze w glowie
Droznosc to chyba nic przyjemnego ale chyba lepiej sprawdzic Ja mialam histeroskopie i to bylo strasznie dziwne uczucie ogromnego cisnienia/ucisku w brzuchu.
No nic uciekam
Chce Wam wszystkim zyczyc z calego serca abyscie sie wszystkie poprzenosily na watki ciezarowek [emoji8]
A sobie zycze, zebym nie musiala wracac na watek starczkowy. Przynajmniej nie przez najblizszy rok
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dawaj foto poztywne testy dobrze nastrajaja idziesz Na bete?Cześć.
Dzisiaj z rana jeszcze test zrobilam juz jest wyrazniejsza. Bo tamten robilam wieczorem. I faktycznie jest druga kreska.
Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. I życzę wam tego samego
Tak, forte też. To są slabe suplementy diety, więc spokojnie gratulucje Ci z calego serca! [emoji173]
Dziewczyny tak sie ciesze, ze w koncu piatek i weekend wolny. Jestem wykonczona tym tygodniem dzisiaj 11 dc i dzialaaamy kolejna @ powinna przyjsc 13.07, a 11.07 mam urodzi y i tak sobie marze, ze w urodziny zrobie test i zobacze upragnione dwie kreski
.. bylby ti najpiekniejszy prezent urodzinowy
Miłego dnia [emoji173]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w szkole ktory u Ciebie Aschlee dc?Hello
Parasoleczko wszystko bedzie dobrze.Daj znac po wizycie.Ja jestem pewna ze dzidzia rosnie pieknie i wrocisz na watek staraczkowy...ale za jakis czas jak bedziesz starala sie o rodzenstwo dla malego Szkrabika
Andzelika no i super.Jeszcze raz gratki z calego serduszka
Adiika zycze Ci aby to rozkojarzenie bylo wlasnie dobrym znakiem dla Ciebie i zebys zaraz i Ty wstawila nam tu piekne krechy.No i zdrowka dla syncia .
Mamunia no w koncu wakacje chyba wszystkie dzieciaki sie ciesza.Dobrze ze moja corka nie wie ze w Pl wakacje trwaja dwa miesiace a nie tak jak tu miesiac bo bardzo pewnie by ubolewala [emoji6]
Daga Tobie tez zycze pieknych urodzinowych dwoch kreseczek.Tez bym chcial taki prezent urodzinowy ale mam strach ze znow zajmie mi to bardzo dlugo.
Farmacja kiedys tez myslalam o tym ale stwierdzilam ze z moim ADHD nudzilabym sie za lada w aptece i plan legl w gruzach szybciej niz powstal [emoji23]
A reszta kobitek gdzie pracuje albo pracowala? tak z ciekawosci [emoji6]
Kochana, doki nie zaczelam pracy w aptece, myslalam, ze sami nudni ludzie stoja za lada... ale uwierz, ze nie. [emoji23] wiadomo przy pacjencie trzeba sie w miare zachowywac, ale uwierzcie nie znam farmaceuty bez adhd ale to tez zalezy od zespolu do ktorego sie trafiHello
Parasoleczko wszystko bedzie dobrze.Daj znac po wizycie.Ja jestem pewna ze dzidzia rosnie pieknie i wrocisz na watek staraczkowy...ale za jakis czas jak bedziesz starala sie o rodzenstwo dla malego Szkrabika
Andzelika no i super.Jeszcze raz gratki z calego serduszka
Adiika zycze Ci aby to rozkojarzenie bylo wlasnie dobrym znakiem dla Ciebie i zebys zaraz i Ty wstawila nam tu piekne krechy.No i zdrowka dla syncia .
Mamunia no w koncu wakacje chyba wszystkie dzieciaki sie ciesza.Dobrze ze moja corka nie wie ze w Pl wakacje trwaja dwa miesiace a nie tak jak tu miesiac bo bardzo pewnie by ubolewala [emoji6]
Daga Tobie tez zycze pieknych urodzinowych dwoch kreseczek.Tez bym chcial taki prezent urodzinowy ale mam strach ze znow zajmie mi to bardzo dlugo.
Farmacja kiedys tez myslalam o tym ale stwierdzilam ze z moim ADHD nudzilabym sie za lada w aptece i plan legl w gruzach szybciej niz powstal [emoji23]
A reszta kobitek gdzie pracuje albo pracowala? tak z ciekawosci [emoji6]
to dziejszy z prannego moczu. W pn przejde się na betę.A moze jednak udalo sie testujesz Stokrotenko?
Chyba sie jeszcze Nie przywitalam: hej i powodzenia [emoji110][emoji5]
Myslalam, ze moze gdzies w poblizu mieszkasz I kiedys Na kawke sie umowimy Moj Starszak tez zakatarzony od wczoraj niezle z tymi butami moze warto zrobic test
Powodzenia!
Dawaj foto poztywne testy dobrze nastrajaja idziesz Na bete?
Trzymam kciuki[emoji5][emoji110] Tez jestem lipcowa I Aschlee ma zaraz tez urodziny
Ja w szkole ktory u Ciebie Aschlee dc?
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Zobacz załącznik 811963 to dziejszy z prannego moczu. W pn przejde się na betę.
I pewnie w przyszlym tyg zadzwonie do gina zeby się umówić.
Mam nadzieję że wszystko bedzie ok.
Z synem jak bylam w ciazy to 5 dni po spodziewanej mialam taką kreskę. A teraz sama w szoku jestemPiekna krecha! Musi , musi
Nie. Nie udało się bo nie było możliwości [emoji6]A moze jednak udalo sie testujesz Stokrotenko?
Chyba sie jeszcze Nie przywitalam: hej i powodzenia [emoji110][emoji5]
Myslalam, ze moze gdzies w poblizu mieszkasz I kiedys Na kawke sie umowimy Moj Starszak tez zakatarzony od wczoraj niezle z tymi butami moze warto zrobic test
Powodzenia!
Dawaj foto poztywne testy dobrze nastrajaja idziesz Na bete?
Trzymam kciuki[emoji5][emoji110] Tez jestem lipcowa I Aschlee ma zaraz tez urodziny
Ja w szkole ktory u Ciebie Aschlee dc?
Możesz zostać tak długo jak chcesz. My chętnie będziemy Cię wspierać [emoji6]Dziewczyny chyba mogę tu zostać dowizyty u gina co?
@Aschlee25 witaj w klubie też mam ADHD dlatego pracowalam w sklepie, u mnie wszystko szybko bo biegać musiałam
Nawet robiłam za magazyniera