Dagaa11
Fanka BB :)
Andżelika piękne wieściDbaj teraz o Was
![]()
Ooo Daga jak dobrze, mieć tu farmaceutę![]()
Służę pomocą w miarę możliwości
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
![]()
Ooo Daga jak dobrze, mieć tu farmaceutę![]()
Trzymaj, my trzymamy za nudnaTwoja ciążę [emoji110][emoji110]
Mam ochotę swojego rozszarpac. Za nic i za wszystko. Dziś 26dc. Chce mi się jeść wszystko co niezdrowe i nie mam zbyt dobrego nastroju na cokolwiek [emoji19]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Chyba sie jeszcze Nie przywitalam: hej i powodzenia [emoji110][emoji5]Hejo, hejo
Jak tam zdrówko?
Gratulacje!!! Czytałam że Ci się udało i to dość sprawnieByłaś już na usg?
![]()
Leylah ja GSZ, chociaż większość spraw i tak załatwiam w woj. warm-maz
Wróciłam z BeskidówFajne wesele, teraz znowu codzienność. Synek ma katar i podejrzanie kaszle.. oby zapalenie oskrzeli z tego nie wynikło
Ooo Daga jak dobrze, mieć tu farmaceutę
Ja dziś wróciłam od moich rodziców w kapciach xd Myślałam, że padne ze śmiechu, a mój mąż tylko skwitowal: takie rozkojarzenie to przytrafialo ci sie tylko w jednym stanie. I koniec ze smianiem sięAle w to, to nie chce mi się akurat wierzyć.
Dziś 26 dc, może jutro będzie spadek. Poprzedni cykl miał 27 dni. W sumie u mnie to różnie.
Dobrej nocki :*
Powodzenia!@luidziekuje. Moze i sprawnie ale czy z finalnym sukcesem to sie okaze. USG 4 lipca mam (to bedzie 7tc+5). Dzisiaj umowilam sie jednak jeszcze do lekarza na jutro bo mnie kluje dosc mocno tylko prawy bok i juz mam czarne scenariusze w glowie
Droznosc to chyba nic przyjemnego ale chyba lepiej sprawdzicJa mialam histeroskopie i to bylo strasznie dziwne uczucie ogromnego cisnienia/ucisku w brzuchu.
No nic uciekam
Chce Wam wszystkim zyczyc z calego serca abyscie sie wszystkie poprzenosily na watki ciezarowek [emoji8]
A sobie zycze, zebym nie musiala wracac na watek starczkowy. Przynajmniej nie przez najblizszy rok![]()
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dawaj fotoCześć.
Dzisiaj z rana jeszcze test zrobilam juz jest wyrazniejsza. Bo tamten robilam wieczorem. I faktycznie jest druga kreska.
Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. I życzę wam tego samego![]()
Tak, forte też. To są slabe suplementy diety, więc spokojniegratulucje Ci z calego serca! [emoji173]
Dziewczyny tak sie ciesze, ze w koncu piatek i weekend wolny. Jestem wykonczona tym tygodniemdzisiaj 11 dc i dzialaaamy
kolejna @ powinna przyjsc 13.07, a 11.07 mam urodzi y i tak sobie marze, ze w urodziny zrobie test i zobacze upragnione dwie kreski
.. bylby ti najpiekniejszy prezent urodzinowy![]()
Miłego dnia [emoji173]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w szkoleHello
Parasoleczko wszystko bedzie dobrze.Daj znac po wizycie.Ja jestem pewna ze dzidzia rosnie pieknie i wrocisz na watek staraczkowy...ale za jakis czas jak bedziesz starala sie o rodzenstwo dla malego Szkrabika
Andzelika no i super.Jeszcze raz gratki z calego serduszka
Adiika zycze Ci aby to rozkojarzenie bylo wlasnie dobrym znakiem dla Ciebie i zebys zaraz i Ty wstawila nam tu piekne krechy.No i zdrowka dla syncia .
Mamunia no w koncu wakacje chyba wszystkie dzieciaki sie ciesza.Dobrze ze moja corka nie wie ze w Pl wakacje trwaja dwa miesiace a nie tak jak tu miesiac bo bardzo pewnie by ubolewala [emoji6]
Daga Tobie tez zycze pieknych urodzinowych dwoch kreseczek.Tez bym chcial taki prezent urodzinowy ale mam strach ze znow zajmie mi to bardzo dlugo.
Farmacja kiedys tez myslalam o tym ale stwierdzilam ze z moim ADHD nudzilabym sie za lada w aptece i plan legl w gruzach szybciej niz powstal [emoji23]
A reszta kobitek gdzie pracuje albo pracowala? tak z ciekawosci [emoji6]
Kochana, doki nie zaczelam pracy w aptece, myslalam, ze sami nudni ludzie stoja za lada... ale uwierz, ze nie. [emoji23] wiadomo przy pacjencie trzeba sie w miare zachowywac, ale uwierzcie nie znam farmaceuty bez adhdHello
Parasoleczko wszystko bedzie dobrze.Daj znac po wizycie.Ja jestem pewna ze dzidzia rosnie pieknie i wrocisz na watek staraczkowy...ale za jakis czas jak bedziesz starala sie o rodzenstwo dla malego Szkrabika
Andzelika no i super.Jeszcze raz gratki z calego serduszka
Adiika zycze Ci aby to rozkojarzenie bylo wlasnie dobrym znakiem dla Ciebie i zebys zaraz i Ty wstawila nam tu piekne krechy.No i zdrowka dla syncia .
Mamunia no w koncu wakacje chyba wszystkie dzieciaki sie ciesza.Dobrze ze moja corka nie wie ze w Pl wakacje trwaja dwa miesiace a nie tak jak tu miesiac bo bardzo pewnie by ubolewala [emoji6]
Daga Tobie tez zycze pieknych urodzinowych dwoch kreseczek.Tez bym chcial taki prezent urodzinowy ale mam strach ze znow zajmie mi to bardzo dlugo.
Farmacja kiedys tez myslalam o tym ale stwierdzilam ze z moim ADHD nudzilabym sie za lada w aptece i plan legl w gruzach szybciej niz powstal [emoji23]
A reszta kobitek gdzie pracuje albo pracowala? tak z ciekawosci [emoji6]
A moze jednak udalo sietestujesz Stokrotenko?
Chyba sie jeszcze Nie przywitalam: hej i powodzenia [emoji110][emoji5]
Myslalam, ze moze gdzies w poblizu mieszkasz I kiedys Na kawke sie umowimyMoj Starszak tez zakatarzony od wczoraj
niezle z tymi butami
moze warto zrobic test
Powodzenia!
Dawaj fotopoztywne testy dobrze nastrajaja
idziesz Na bete?
Trzymam kciuki[emoji5][emoji110] Tez jestem lipcowaI Aschlee ma zaraz tez urodziny
Ja w szkolektory u Ciebie Aschlee dc?
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Zobacz załącznik 811963 to dziejszy z prannego moczu. W pn przejde się na betę.
I pewnie w przyszlym tyg zadzwonie do gina zeby się umówić.
Mam nadzieję że wszystko bedzie ok.
Z synem jak bylam w ciazy to 5 dni po spodziewanej mialam taką kreskę. A teraz sama w szoku jestemPiekna krecha! Musi , musi
Nie. Nie udało się bo nie było możliwości [emoji6]A moze jednak udalo sietestujesz Stokrotenko?
Chyba sie jeszcze Nie przywitalam: hej i powodzenia [emoji110][emoji5]
Myslalam, ze moze gdzies w poblizu mieszkasz I kiedys Na kawke sie umowimyMoj Starszak tez zakatarzony od wczoraj
niezle z tymi butami
moze warto zrobic test
Powodzenia!
Dawaj fotopoztywne testy dobrze nastrajaja
idziesz Na bete?
Trzymam kciuki[emoji5][emoji110] Tez jestem lipcowaI Aschlee ma zaraz tez urodziny
Ja w szkolektory u Ciebie Aschlee dc?
Możesz zostać tak długo jak chcesz. My chętnie będziemy Cię wspierać [emoji6]Dziewczyny chyba mogę tu zostać dowizyty u gina co?
@Aschlee25 witaj w klubie też mam ADHDdlatego pracowalam w sklepie, u mnie wszystko szybko bo biegać musiałam
Nawet robiłam za magazyniera![]()