reklama
1
174974
Gość
Jest to możliwe, ponieważ jeszcze nie zaprzestaliśmy wtedy starań. Jeśli byłaby to ciąża to byłabym szczęśliwa nie powiem, jestem dobrej myśli, że wszystko nam się jakoś ułoży. Dobra wiadomość jest taka, że po ostatniej dość poważnej rozmowie ( a raczej moim monologu) ojciec wziął się za dlugi więc możemy na spokojnie obmyślić plan działania, nie musimy na wariata się nigdzie przeprowadzać.Migdalove A może to ciąża. Podobno jest wtedy dużo śluzu bo dzięki niemu powstaje czop. Co Ty o tym sądzisz?
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
klaudka.22
Fanka BB :)
Jest to możliwe, ponieważ jeszcze nie zaprzestaliśmy wtedy starań. Jeśli byłaby to ciąża to byłabym szczęśliwa nie powiem, jestem dobrej myśli, że wszystko nam się jakoś ułoży. Dobra wiadomość jest taka, że po ostatniej dość poważnej rozmowie ( a raczej moim monologu) ojciec wziął się za dlugi więc możemy na spokojnie obmyślić plan działania, nie musimy na wariata się nigdzie przeprowadzać.
Świetnie że nie musicie na szybko szukać rozwiązań. A duża ilość sluzu faktycznie zwiastuje.
Z tym że ile się już staram, tak w każdym miesiącu coś mi się przytrafia co zwiastuje. Tak jak w tym miesiącu te piersi i mdłości.
Trzymam kciuki, żeby się udało!
1
174974
Gość
Jeszcze mam takie uczucie, jak siadam, to taki tępy ból lewej strony mam. Zobaczymy jak to się rozwinie. Na nic się nie nastawiam. Jakbym miała opisać moje aktualne objawy to same ciążowe wręcz, ale jednak mogą być spowodowane równie przez coś innego. Chociażby senność, no aktualnie taka zgniła pogoda, że chyba każdemu chce się spać. Tak czy inaczej za wcześnie na jakiekolwiek testowanie.Świetnie że nie musicie na szybko szukać rozwiązań. A duża ilość sluzu faktycznie zwiastuje.
Z tym że ile się już staram, tak w każdym miesiącu coś mi się przytrafia co zwiastuje. Tak jak w tym miesiącu te piersi i mdłości.
Trzymam kciuki, żeby się udało!
P
pralinka92
Gość
@Migdalove cieszę się że pomału zaczynacie wychodzić na prostą :* bardzo trzymam za was kciuki
@Mamulkakubusia jeżeli coś się dzieje to od razu na pogotowie trzeba jechać... Nikogo nie chce straszyć ale sama jestem świeżo po stracie i jak dla mnie powinnaś jak najszybciej zasięgnąć porady lekarza...
@Mamulkakubusia jeżeli coś się dzieje to od razu na pogotowie trzeba jechać... Nikogo nie chce straszyć ale sama jestem świeżo po stracie i jak dla mnie powinnaś jak najszybciej zasięgnąć porady lekarza...
P
pralinka92
Gość
A dziewczyny tak z innej beczki jakie polecacie witaminy dla kobiet starających się o dziecko?
Ja jeszcze dochodzę do siebie ale myślę już żeby do tej ciąży się przygotować... Macie jakieś rady?
Ja jeszcze dochodzę do siebie ale myślę już żeby do tej ciąży się przygotować... Macie jakieś rady?
Czesc dziewczyny ja sie troche mało udzielam ale mam do was pytanie wczoraj robiłam test ow i wyszły dwie ciemne krechy a dzisiaj dopadło mnie chorobsko to raczej cykl stracony bo choroba zaburzy owulacje bedzie bezowulacyjny cykl czy jest szansa
1
174974
Gość
Jeszcze nie wychodzimy, dopiero zaczniemy. Na razie sytuacja się uspokaja. Jeszcze czekam na cynk czy udało się nam dostać do pracy.@Migdalove cieszę się że pomału zaczynacie wychodzić na prostą :* bardzo trzymam za was kciuki
P
pralinka92
Gość
Jeszcze nie wychodzimy, dopiero zaczniemy. Na razie sytuacja się uspokaja. Jeszcze czekam na cynk czy udało się nam dostać do pracy.
No to kciuki zaciśnięte żeby wszystko poszło po waszej myśli
A tak nawiasem mówiąc to jestem z twoich okolic
reklama
1
174974
Gość
Ja polecam Femibion, ma super skład, ale również polecam Ovarin, jest dobry na gospodarkę hormonalną.A dziewczyny tak z innej beczki jakie polecacie witaminy dla kobiet starających się o dziecko?