reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

reklama
U nas nie ma wogóle kolejek w tej aptece :) zawsze jak tam ide to maks 2/3 osoby :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
W mieście najtańsza apteka, chociaż najdroższy Ovarin mieli, jak kupowałam, w Dr Maxie o 3zł tańszy, nie chodziłam szukać tańszego tylko, akurat w gemini nie mieli i musiałam iść do Dr Maxa, ale zraziłam się tam do tych pań i nie chcę już chodzić.

U mnie też same ciążowe
Senność mnie wykończy i skończy się oblaniem sesji jak się nie zmusze do nauki
Jestem tak senna, zmęczona i otepiala że nic mi nie wchodzi. A zamknę oczy na sekundę, budzę się za trzy godziny. Głodna i zła. I koło się toczy
U mnie za to brak apetytu. I też czeka mnie nauka, ezgamin z fizyki...

W mieście najtańsza apteka, chociaż najdroższy Ovarin mieli, jak kupowałam, w Dr Maxie o 3zł tańszy, nie chodziłam szukać tańszego tylko, akurat w gemini nie mieli i musiałam iść do Dr Maxa, ale zraziłam się tam do tych pań i nie chcę już chodzić.
Ja mam Dr Maxa pod nosem ale moim zdaniem to jedna z najdroższych aptek. Najbardziej oplaca mi się online zamawiać, bo nawet z przesyłka wychodzi taniej niż stacjonarnie

Ja mam Dr Maxa pod nosem ale moim zdaniem to jedna z najdroższych aptek. Najbardziej oplaca mi się online zamawiać, bo nawet z przesyłka wychodzi taniej niż stacjonarnie

A no widzisz, nam akurat tak wychodzi, że jak jedziemy na zakupy to albo ludzi stoi tyle jak pisałam, albo już zamknięta, a Dr Max długo otwarty. Ostatnio najchętniej kupuję w Aptece Miodowej ale nie wiem jakie ceny mają, bo tyle co z receptą byłam. O i mieli najfajniejsze gaziki, bo akurat na tą ranę po pogryzieniu musiałam kupić. :)

U mnie za to brak apetytu. I też czeka mnie nauka, ezgamin z fizyki...

Ile bym dała za brak apetytu. W tamtym roku schudłam ponad 20kg. I nie żebym miała jakąś obsesję, ale miałam dwoje nawyki żywieniowe, ruch itd.
A twraz ani ruchu, bo piersi mi uniemożliwiają bieg, na hula hop mam obawę że jednak zbyt obija wnętrzności, a nie wiem czy jestem czy nie.
A na słodkie mnie okropnie naciąga
I tak sobie mówię, że jak sie nie udało w tym cyklu to muszę wrócić do siebie i do swoich nawyków.

Ile bym dała za brak apetytu. W tamtym roku schudłam ponad 20kg. I nie żebym miała jakąś obsesję, ale miałam dwoje nawyki żywieniowe, ruch itd.
A twraz ani ruchu, bo piersi mi uniemożliwiają bieg, na hula hop mam obawę że jednak zbyt obija wnętrzności, a nie wiem czy jestem czy nie.
A na słodkie mnie okropnie naciąga
I tak sobie mówię, że jak sie nie udało w tym cyklu to muszę wrócić do siebie i do swoich nawyków.
A może dobry biustonosz załatwił by sprawę, typowo sportowy dopasowany do Ciebie? Niestety nie są takie tanie. Ja ostatnio ćwiczyłam, a to ćwiczenia P4P a to z Qczajem i czułam się genialnie, a kiedy się załamałam to znowu siadłam na tyłek. Mam nadzieję, że dzisiaj sobie poćwiczę.

reklama
Brak apetytu przy mojej diecie też nie jest dobry, bo mam dość restrykcyjną dietę a jak do tego nie jem, to słabo sie czuję. Ale przy tylu nerwach to nie potrafię cokolwiek zjeść i się zmuszam chociaż do minimalnych porcji.

Do góry