reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

reklama
Zależy od apteki, ostatnio kupiłam w Dr. Maxie za 36zł bodajże.
Droga jest ta apteka :) ja w gemini nie całe 30zl ostatnio zapłaciłam. A teraz zamówiłam z tej apteki manada testy owu Vitam i ten miovarian i sprawdzimy czy działa. Oprócz niego nie mam zamiaru brać żadnych innych wit :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Droga jest ta apteka :) ja w gemini nie całe 30zl ostatnio zapłaciłam. A teraz zamówiłam z tej apteki manada testy owu Vitam i ten miovarian i sprawdzimy czy działa. Oprócz niego nie mam zamiaru brać żadnych innych wit :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Szkoda, że zawsze są kolejki u nas, że na dworze ludzie stoją. :D

reklama
Jeszcze mam takie uczucie, jak siadam, to taki tępy ból lewej strony mam. Zobaczymy jak to się rozwinie. Na nic się nie nastawiam. Jakbym miała opisać moje aktualne objawy to same ciążowe wręcz, ale jednak mogą być spowodowane równie przez coś innego. Chociażby senność, no aktualnie taka zgniła pogoda, że chyba każdemu chce się spać. Tak czy inaczej za wcześnie na jakiekolwiek testowanie.

U mnie też same ciążowe
Senność mnie wykończy i skończy się oblaniem sesji jak się nie zmusze do nauki
Jestem tak senna, zmęczona i otepiala że nic mi nie wchodzi. A zamknę oczy na sekundę, budzę się za trzy godziny. Głodna i zła. I koło się toczy

Do góry