reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Na Twoim miejscu tym bardziej jechalabym do szpitala skoro bierzesz leki a plamienie występuję

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mamusiakubusia my na forum nic ci nie pomożemy nie jesteśmy lekarzami. To już do ciebie należy decyzja co zrobisz. Oby wszystko było dobrze, a duphostan i luteinalna działają od razu wiec mnie też stresowaly by te plamienia.

Mamulkokubusia ja brałam luteine przez nie całe 2 dni bo tak kazał mi gin na plamienia. Tego 2 dnia zdecydowałam się że jadę do szpitala. 4 dni później poronilam. Ja Cię nie starsze ale uważam że powinnaś jechać do szpitala. Może jakaś pielęgniarka się nim zajmie na ten czas kiedy dr. będzie Cię badać.

@Mamulkakubusia nie czekalabym, jechalabym do szpitala od razu, jeżeli ktoś tylko znajdzie się do opieki nad dzieckiem.

@Migdalove ja dziś 29dc, a czuje non stop uczucie mokra. Śluz w niewielkiej ilości, biały ale też dziwne uczucie..
W ogóle to trzymaj się, nie wypowiadam się, bo sądzę podobnie jak koleżanki. A nie mam na tyle doświadczenia, żeby dać Ci jakąś mądra radę.

@Mamulkakubusia nie czekalabym, jechalabym do szpitala od razu, jeżeli ktoś tylko znajdzie się do opieki nad dzieckiem.

@Migdalove ja dziś 29dc, a czuje non stop uczucie mokra. Śluz w niewielkiej ilości, biały ale też dziwne uczucie..
W ogóle to trzymaj się, nie wypowiadam się, bo sądzę podobnie jak koleżanki. A nie mam na tyle doświadczenia, żeby dać Ci jakąś mądra radę.
Tak jak już pisałam, każdy może poradzić tylko tak jak potrafi, na podstawie swoich przeżyć. Decyzje jednak każdy podejmie taką jaką uważa za słuszną. Musiałam po prostu się wygadać.
U mnie tego śluzu jest masa, nie nadążam z wkładkami.

Tak jak już pisałam, każdy może poradzić tylko tak jak potrafi, na podstawie swoich przeżyć. Decyzje jednak każdy podejmie taką jaką uważa za słuszną. Musiałam po prostu się wygadać.
U mnie tego śluzu jest masa, nie nadążam z wkładkami.
Może owulacja? :)

reklama
Do góry