reklama
Mamulkakubusia
Fanka BB :)
leki biorę od wczorajNa Twoim miejscu tym bardziej jechalabym do szpitala skoro bierzesz leki a plamienie występuję
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
J
Jabłuszkowa
Gość
A ile lat ma twój synek ? Ja bym leciała nawet z nim do tego szpitala...
Wiktorka88 O
Mamusiakubusia my na forum nic ci nie pomożemy nie jesteśmy lekarzami. To już do ciebie należy decyzja co zrobisz. Oby wszystko było dobrze, a duphostan i luteinalna działają od razu wiec mnie też stresowaly by te plamienia.
Otoona
Mamulkokubusia ja brałam luteine przez nie całe 2 dni bo tak kazał mi gin na plamienia. Tego 2 dnia zdecydowałam się że jadę do szpitala. 4 dni później poronilam. Ja Cię nie starsze ale uważam że powinnaś jechać do szpitala. Może jakaś pielęgniarka się nim zajmie na ten czas kiedy dr. będzie Cię badać.
EklerkaDaria
Leż ile możesz, a jak boli cię podbrzusze? Masz skurcze jakieś? Biegunkę? Trzymam mocno, mocno kciukileki biorę od wczoraj
Ostatnia edycja:
klaudka.22
@Mamulkakubusia nie czekalabym, jechalabym do szpitala od razu, jeżeli ktoś tylko znajdzie się do opieki nad dzieckiem.
@Migdalove ja dziś 29dc, a czuje non stop uczucie mokra. Śluz w niewielkiej ilości, biały ale też dziwne uczucie..
W ogóle to trzymaj się, nie wypowiadam się, bo sądzę podobnie jak koleżanki. A nie mam na tyle doświadczenia, żeby dać Ci jakąś mądra radę.
@Migdalove ja dziś 29dc, a czuje non stop uczucie mokra. Śluz w niewielkiej ilości, biały ale też dziwne uczucie..
W ogóle to trzymaj się, nie wypowiadam się, bo sądzę podobnie jak koleżanki. A nie mam na tyle doświadczenia, żeby dać Ci jakąś mądra radę.
1
174974
Gość
Tak jak już pisałam, każdy może poradzić tylko tak jak potrafi, na podstawie swoich przeżyć. Decyzje jednak każdy podejmie taką jaką uważa za słuszną. Musiałam po prostu się wygadać.@Mamulkakubusia nie czekalabym, jechalabym do szpitala od razu, jeżeli ktoś tylko znajdzie się do opieki nad dzieckiem.
U mnie tego śluzu jest masa, nie nadążam z wkładkami.
wisienka94
Może owulacja?Tak jak już pisałam, każdy może poradzić tylko tak jak potrafi, na podstawie swoich przeżyć. Decyzje jednak każdy podejmie taką jaką uważa za słuszną. Musiałam po prostu się wygadać.
U mnie tego śluzu jest masa, nie nadążam z wkładkami.
reklama
1
174974
Gość
Raczej nie, bo śluz jest biały i nie jest lepki. A owulacje prawdopodobnie znowu miałam 10dc, bynajmniej tak z objawów podejrzewałam.Może owulacja?