EklerkaDaria
Fanka BB :)
Ale, że monitoringu nie może zrobić dwa razy pod rząd? Nie rozumiem. Ja jeżdżę co miesiąc na monitoring po stymulacji i jestem tyle razy ile trzeba. Czy jest pęcherzyk, kiedy ma odpowiednią wielkość i koniecznie czy pękł. Min.3 razy.Nigdy nie miałam monitoringu owulacji, może teraz się zdecyduje, ale lekarz mi powiedział że dwa razy pod rząd to niemożliwe. Nie wiem nie znam się liczyłam, że gin we lepiej. Spróbuję w tym cyklu, narazie stosowałam metodę obserwacji śluzu i tempki.
To sprawdzaj prędzej. Powodzenia i trzymam kciukiPrzy krótkich cyklach lepiej zacząć wcześniej się starać. Tak myślę, chociaż jak widać nie ma efektu u mnie, a mam krótki cykl 26d
Koniecznie sprawdź co się dzieje i poproś o leki na wyregulowanieCykle mam bardzo nieregularne, bardzo dlugie wiec prawdopodobnie nie mialam jeszcze nigdy owulacji... 13 dc ide na monitoring to dowiem sie czy cos ruszylo po miovarianie
Hej. U mnie @ ma byc za 3 dni, a dzisiaj dziwna sytuacja, bo temperatura mi skoczyla o 0.3 stopnia, co baaardzo widac na wykresie. Nie napalam sie oczywiscie, bo moze to jakis jednorazowy skok. Testu nie robie, czekam dalej
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
ja już zapomniałam jak śnieg wyglądał . Synuś chory, znowu nocka w plecy bo miał gorączkę. Szukam mojego mp4, gdzieś wsiorbało po remoncie i nie mogę znaleźć. Mam dzisiaj teściów na obiedzie. I dzisiaj musimy choinkę rozebrać. Bo wstyd Miłego dnia!Witajcie u mnie 8 dc, @ w koncu sobie poszla i jestem pelna energii za oknem resztki sniegu, deszcz i wiatr. A co u Was? Miłego dnia