reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Mnie się kiedyś zdarzyła dziwna sytuacja z testami owulacyjnymi z allegro i domowego laboratorium. Otóż testy z allegro pokazywały pozytyw a z domowego laboratorium drugą kreskę ale taką bladą wiec wynik negatywny. Bardziej wierzę testom z apteki.

U mnie dziś 22 dc. Do wczoraj miałam cichą nadzieję, że może jednak się udało ale dziś rano zaczęły boleć mnie piersi więc już wiem @ idzie zapasem. Zrobiło mi się tak przykro. No nic znów trzeba powiedzieć sobie nowy cykl nowe możliwości. Brakuje mi już jednak tego powera co na początku. Zastanawiam się też czy znów nie zacząć mierzyć temperatury i tak mocno pokładam nadzieję, że może ten nowy gin w jakiś sposób mi pomoże.

Asiula86 ładna kreska:). Teraz musisz wziąć się do roboty z mężem :)

Tak naprawdę to specjalnie na nic nie liczę w tym cyklu, bo mam bardzo krótkie fazy lutealne. Ale ostatnio ograniczyliśmy trochę karmienie i może tym razem wyjdzie trochę dłuższa, to i tak byłoby super.
A ten test pokrywa mi się akurat z super śluzem i pewnie jutro temp. wreszcie skoczy, dlatego tym razem myślę że to naprawdę był pozytyw.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Wiktorka88 mi po porodzie ciężko ocenić szyjkę, teraz też niby wysoko ale twarda, parę dni wcześniej mi sie wydawała miękka a dopiero teraz będzie pewnie owu. Już nawet tej szyjki nie biorę pod uwagę bo wszystko się miesza.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie dziwna sytuacja śluz jakby płodny, a szyjka wysoko i rozpulchniona i zamknieta

Może się udało :) Skoro takie nietypowe zachowanie :) Ja dałam sobie ostatnio spokój z szyjką bo czasami sama już się gubiłam jaka ona jest. Prawdą jest, że szyjka po porodzie jest całkiem inna. Mnie się np ciągle wydaje, że jest lekko otwarta jak mam dni niepłodne.

Cześć :)
Możecie mnie wpisać do tabelki ;) Agata 26 lat, pierwszy cykl starań, @ nie wiadomo, aniołek i synuś, małopolska

Widziałam ze pisalyscie coś o kwasie foliowym, ja teraz piję mocniejszy wydawany na receptę ( zalecenie mojej gin )

Asiula ja szyjkę dopiero od porodu oceniam więc nie wiem jak było przed.
Oto ona na pewno sobie wkręcam bo to raczej było by niemożliwe w tym cyklu

reklama
Do góry