reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Hej dziewczyny mam pytanko czy jak biore witaminy prenatalne to dodatkowo brac kwas foliowy.? W skladzie tych witamin jest kwas foliowy.czy brac oba suplementy? Prosze o rade.a tak poza tym zaczelam mierzyc temperature od 3 dni.zreszta pierwszy raz w zyciu zaczelam stosowac ta metode.dodatkowo bede robic testy od 11 dnia.oby sie udalo.Tylko do owulacji tak daleko ( oby ona byla).trzymam kciuki za testujacych.

reklama
Hej dziewczyny mam pytanko czy jak biore witaminy prenatalne to dodatkowo brac kwas foliowy.? W skladzie tych witamin jest kwas foliowy.czy brac oba suplementy? Prosze o rade.a tak poza tym zaczelam mierzyc temperature od 3 dni.zreszta pierwszy raz w zyciu zaczelam stosowac ta metode.dodatkowo bede robic testy od 11 dnia.oby sie udalo.Tylko do owulacji tak daleko ( oby ona byla).trzymam kciuki za testujacych.
Wystarczy ten kwas foliowy, ktory masz w witaminach prebatalnych. Ja biore ovarin, w ktorym jest kwas i dodatkowo juz nie biore innego.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka witam w 24dc do @jeszcze 9 dni, jak narazie strasznie mam wrazliwe piersi swedza a w dodatku krzyz mnie boli co mi sie niezdarzalo od kilku lat i podbrzusze boli gdy za dlugo chodze czy stoje, narazie nie testuje czekam cierpliwie do @, a co tam u was? Pogoda sprzyja do spacerow?

Ja wam powiem że witamin nie biorę regularnie. Mam dla mam karmiących, ale wciąż zapominam. Musze się za to wziąć.
Pol99 mnie też podbrzusza boli a do @:jeszcze dlugo

Ja wam powiem że witamin nie biorę regularnie. Mam dla mam karmiących, ale wciąż zapominam. Musze się za to wziąć.
Pol99 mnie też podbrzusza boli a do @:jeszcze dlugo
To nie to co bol tylko raczej takie klucia czyciagniecia jakby tam cos delikatnie trzymal nie wiedzialam jak to najlepiej opisac:p

No wlasnie mnie brzuch pobolewa tak 3dni przed@ ale krzyz mnie nigdy nie bolal przed@w dodatku to troche inaczej boli wiec czekamy, a ty bedziesz testowac czy czekasz?
Nie ja czekam. Serce mówi, że się udało a rozum i intuicja że nie... posłucham rozumu. No i w piątek będę u giną. Nie lubię robić testów przed @. Ale ty może zrób?

reklama
Do góry