reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Hej dziewczyny mam pytanko czy jak biore witaminy prenatalne to dodatkowo brac kwas foliowy.? W skladzie tych witamin jest kwas foliowy.czy brac oba suplementy? Prosze o rade.a tak poza tym zaczelam mierzyc temperature od 3 dni.zreszta pierwszy raz w zyciu zaczelam stosowac ta metode.dodatkowo bede robic testy od 11 dnia.oby sie udalo.Tylko do owulacji tak daleko ( oby ona byla).trzymam kciuki za testujacych.

reklama
Hej dziewczyny mam pytanko czy jak biore witaminy prenatalne to dodatkowo brac kwas foliowy.? W skladzie tych witamin jest kwas foliowy.czy brac oba suplementy? Prosze o rade.a tak poza tym zaczelam mierzyc temperature od 3 dni.zreszta pierwszy raz w zyciu zaczelam stosowac ta metode.dodatkowo bede robic testy od 11 dnia.oby sie udalo.Tylko do owulacji tak daleko ( oby ona byla).trzymam kciuki za testujacych.
Wystarczy ten kwas foliowy, ktory masz w witaminach prebatalnych. Ja biore ovarin, w ktorym jest kwas i dodatkowo juz nie biore innego.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka witam w 24dc do @jeszcze 9 dni, jak narazie strasznie mam wrazliwe piersi swedza a w dodatku krzyz mnie boli co mi sie niezdarzalo od kilku lat i podbrzusze boli gdy za dlugo chodze czy stoje, narazie nie testuje czekam cierpliwie do @, a co tam u was? Pogoda sprzyja do spacerow?

Ja wam powiem że witamin nie biorę regularnie. Mam dla mam karmiących, ale wciąż zapominam. Musze się za to wziąć.
Pol99 mnie też podbrzusza boli a do @:jeszcze dlugo

Ja wam powiem że witamin nie biorę regularnie. Mam dla mam karmiących, ale wciąż zapominam. Musze się za to wziąć.
Pol99 mnie też podbrzusza boli a do @:jeszcze dlugo
To nie to co bol tylko raczej takie klucia czyciagniecia jakby tam cos delikatnie trzymal nie wiedzialam jak to najlepiej opisac:p

No wlasnie mnie brzuch pobolewa tak 3dni przed@ ale krzyz mnie nigdy nie bolal przed@w dodatku to troche inaczej boli wiec czekamy, a ty bedziesz testowac czy czekasz?
Nie ja czekam. Serce mówi, że się udało a rozum i intuicja że nie... posłucham rozumu. No i w piątek będę u giną. Nie lubię robić testów przed @. Ale ty może zrób?

reklama
Do góry