wisienka94
Fanka BB :)
Właśnie odwrotnieJa słyszałam, że testy owulacji najlepiej robić rano do godziny 10, potem mogą źle wskazywać .
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie odwrotnieJa słyszałam, że testy owulacji najlepiej robić rano do godziny 10, potem mogą źle wskazywać .
Ja też mam termin za 5 dniCześć dziewczynywitam w 24dc. @powinna przyjść za 5 dni i pewnie tak będzie bo w tym cyklu zero obserwacji i przytulanie na spontanie
![]()
Która niedługo testuje?
Obiecująco to wyglądaHej. U mnie @ ma byc za 3 dni, a dzisiaj dziwna sytuacja, bo temperatura mi skoczyla o 0.3 stopnia, co baaardzo widac na wykresie. Nie napalam sie oczywiscie, bo moze to jakis jednorazowy skok. Testu nie robie, czekam dalej
![]()
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, pierwszy robiony "na powaznie", takze tym bardziej sie nie nakrecam, choc z tego.co wiem.z teorii to raczej temp przed @ spada. Testowalam w 9 dpo i była biel, troche sie zrazilam, dlatego czekam do terminu @- środa. Jesli nie przyjdzie to moze zatestuje w czwartek lub piątekObiecująco to wyglądano ale nie chcę Cie niepotrzebnie nakręcać. Ja nie mam wzrostu temp przed @. Z tego co kojarze to Twój pierwszy wykresik? Tak naprawde to kilku wykresach dopiero widać pewne zależności
rozumiem, że nie masz zamiaru testować w tym cyklu?
U mnie tempka spada zawsze w dzień @, ale niektórym dziewczynom przez kilka dni potrafi spadać po troszku. Polecam Ci pooglądać wykresiki na ovufriend. Ja tam prowadze swój wykresikTak, pierwszy robiony "na powaznie", takze tym bardziej sie nie nakrecam, choc z tego.co wiem.z teorii to raczej temp przed @ spada. Testowalam w 9 dpo i była biel, troche sie zrazilam, dlatego czekam do terminu @- środa. Jesli nie przyjdzie to moze zatestuje w czwartek lub piątek
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
No nic, musz czekać dalejU mnie tempka spada zawsze w dzień @, ale niektórym dziewczynom przez kilka dni potrafi spadać po troszku. Polecam Ci pooglądać wykresiki na ovufriend. Ja tam prowadze swój wykresik
Mi też dziś skoczyła tempka ale to przez to że wczoraj piłam winko
Wisienka a o ile Co ta temperatura po winie skoczyla? Bo ja w sumie wieczorem tez wypilam lampke wina, ale zeby az skoczylo przez to o 0.3 stopnia?U mnie tempka spada zawsze w dzień @, ale niektórym dziewczynom przez kilka dni potrafi spadać po troszku. Polecam Ci pooglądać wykresiki na ovufriend. Ja tam prowadze swój wykresik
Mi też dziś skoczyła tempka ale to przez to że wczoraj piłam winko
Hej! U mnie 16 dc, musiałam sprawdzić w kalendarzu, który to dzień cyklu. [emoji23]Witajcieu mnie 8 dc, @ w koncu sobie poszla i jestem pelna energii
za oknem resztki sniegu, deszcz i wiatr. A co u Was? Miłego dnia
![]()