reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Ja słyszałam, że testy owulacji najlepiej robić rano do godziny 10, potem mogą źle wskazywać .
Właśnie odwrotnie :) tak też jest na testach napisane, żeby nie robić testów owu z pierwszego moczu, że najlepiej wieczorem a jeśli chce ktoś rano to po 10 :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej. U mnie @ ma byc za 3 dni, a dzisiaj dziwna sytuacja, bo temperatura mi skoczyla o 0.3 stopnia, co baaardzo widac na wykresie. Nie napalam sie oczywiscie, bo moze to jakis jednorazowy skok. Testu nie robie, czekam dalej :)
1517131611-d5d297c37470f066-aaaaaa.png

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. U mnie @ ma byc za 3 dni, a dzisiaj dziwna sytuacja, bo temperatura mi skoczyla o 0.3 stopnia, co baaardzo widac na wykresie. Nie napalam sie oczywiscie, bo moze to jakis jednorazowy skok. Testu nie robie, czekam dalej :)
1517131611-d5d297c37470f066-aaaaaa.png

Obiecująco to wygląda :) no ale nie chcę Cie niepotrzebnie nakręcać. Ja nie mam wzrostu temp przed @. Z tego co kojarze to Twój pierwszy wykresik? Tak naprawde to kilku wykresach dopiero widać pewne zależności :) rozumiem, że nie masz zamiaru testować w tym cyklu?

Obiecująco to wygląda :) no ale nie chcę Cie niepotrzebnie nakręcać. Ja nie mam wzrostu temp przed @. Z tego co kojarze to Twój pierwszy wykresik? Tak naprawde to kilku wykresach dopiero widać pewne zależności :) rozumiem, że nie masz zamiaru testować w tym cyklu?

Tak, pierwszy robiony "na powaznie", takze tym bardziej sie nie nakrecam, choc z tego.co wiem.z teorii to raczej temp przed @ spada. Testowalam w 9 dpo i była biel, troche sie zrazilam, dlatego czekam do terminu @- środa. Jesli nie przyjdzie to moze zatestuje w czwartek lub piątek :)

Tak, pierwszy robiony "na powaznie", takze tym bardziej sie nie nakrecam, choc z tego.co wiem.z teorii to raczej temp przed @ spada. Testowalam w 9 dpo i była biel, troche sie zrazilam, dlatego czekam do terminu @- środa. Jesli nie przyjdzie to moze zatestuje w czwartek lub piątek :)

U mnie tempka spada zawsze w dzień @, ale niektórym dziewczynom przez kilka dni potrafi spadać po troszku. Polecam Ci pooglądać wykresiki na ovufriend. Ja tam prowadze swój wykresik :)
Mi też dziś skoczyła tempka ale to przez to że wczoraj piłam winko :)

U mnie tempka spada zawsze w dzień @, ale niektórym dziewczynom przez kilka dni potrafi spadać po troszku. Polecam Ci pooglądać wykresiki na ovufriend. Ja tam prowadze swój wykresik :)

No nic, musz czekać dalej :)

Wisienka a o ile Co ta temperatura po winie skoczyla? Bo ja w sumie wieczorem tez wypilam lampke wina, ale zeby az skoczylo przez to o 0.3 stopnia?

Witajcie :) u mnie 8 dc, @ w koncu sobie poszla i jestem pelna energii :) za oknem resztki sniegu, deszcz i wiatr. A co u Was? Miłego dnia :)

reklama
Do góry