Ilma
Fanka BB :)
Będę obserwować też tak myślę, zastanawiam się nad testami owulacyjnymi czy się nie wspomóc ?Raczej później. @ przyłazi 14 dni po owulacji.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będę obserwować też tak myślę, zastanawiam się nad testami owulacyjnymi czy się nie wspomóc ?Raczej później. @ przyłazi 14 dni po owulacji.
@ powinna przyjść dzisiaj a wszystkie objawy zniknęły czyli pewnie w nocy albo rano mnie nawiedzi.Ale jest nadzieja, bądź dobrej myśli!
Nie zaszkodzi na pewno pomoże .Będę obserwować też tak myślę, zastanawiam się nad testami owulacyjnymi czy się nie wspomóc ?
To ja podobnie jak ty .Ilma nie liczę staram się luzowac @ m dostać kolo 5 lutego chyba
Problem w tym, że używałam testów 2 razy i za każdym razem nie wskazały mi owulacji. Pytałam ginekologa powiedział mi że to niemożliwe. Może ktoś mi poleci jakiej firmy testy mogłabym użyć? Jak narazie to jestem sceptycznie nastawiona.Nie zaszkodzi na pewno pomoże .