reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

@EklerkaDaria aaa to faktycznie,szansa jest, działamy :) dziękuję za odpowiedź.
Nie dopytalam lekarza, wiadomo jak to na wizycie , milion pytań do..

Zaryzykuję tu następnym pytaniem do Was, może któraś miała taką sytuację,albo wie coś na ten temat... W rzeczonym 9dc miałam jeszcze zalegającą krew w macicy, a krwawienia już brak. Będąc w ciąży w listopadzie miałam krwiaka (niestety zakończyła się szybko..). Czy to może być jakiś objaw, sama nie wiem, problemów z krzepliwością krwi? Czy to faktycznie tylko przypadek i krew się wchłania?

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Natyyy dziękuję bardzo ;)
Dziwne uczucie gdy już wiesz, że za rok pojawi się 3 z przodu :p lata lecą ;)
A co do starań, to na prawdę byłby to wymarzony prezent :)
To prawda, do mnie to nie dociera, że ostatni rok 2 z przodu. no i też nie czuję się na swój wiek i jak ktoś mnie nowy poznaje to daje mi tak 22 lata a później są w szoku jak mówię ile tak naprawdę mam;) Jak kupuję alkohol to muszę dowód pokazywać:D

Byłaś z tym u lekarza? Powinnaś to skonsultować czasem przyczyną mogą być niedrożności polipy itd. albo złe wchłanianie składników pokarmowych. Odwiedź gastrologa koniecznie.

Polecam picie siemienia lnianego zmiksowanego ze śliwkami i mlekiem owsianymi albo na czczo samego kleiku z zalanych nasion
Tak byłam, tzn jak jeszcze nie miałam problemu z hemoroidami tylko właśnie z bardzo rzadkim wypróżnianiem (raz na dwa tygodnie), to lekarz dał mi posterisan w razie jakby zatwardzenie zrobiło ranki na odbycie. No a teraz to po zakończeniu antybiotyków miałam takie zatwardzenie (nie zaparcia), że cały zwieracz mi poraniło no i od tamtego czasu nie ma jak się wygoić bo codziennie się wypróżniam a do tego te zatwardzenia... Jeśli do końca tygodnia się problem nie skończy to pójdę do lekarza, nie bagatelizuje takich spraw.

reklama
Do góry