EklerkaDaria
Fanka BB :)
A tak w ogóle to witam nowe koleżanki i życzę powodzenia w staraniach!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cierpliwości... myśle ze jak test jest biały, to beta niestety tez nic nie wykaże. Poczekaj 2 dni i ponownie testuj. Trzymam kciukiHej do Ciebie mam najbliżeju mnie 29dc 3dni spoźnienia, ból piersi ogromny i ciągną mnie jajniki nigdy @ się nie spóźniała. To moja 4 próba. Niestety test dzisiaj negatywny. Nie wiem czy iść jutro na betę?? To może mnie pozbawić nadziei
. Dziewczyny czemu to takie trudne? Mam coś z głową karmię się nadzieją...
Oby! Ja testuje po tobie! Choć wiem, że będzie bielAle dużo nas testuje na początku lutego posypią się pozytywy!
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Pęcherzyk przyrasta do 2mm na dobę, endometrium dobre jak na ten dzień. Jak najbardziej masz szanse na owulacje, pod warunkiem, ze pęcherzyk pęknie czego ci życzęHejmam pytanie do dziewczyn,które miały monitoring cyklu. Czy przy pęcherzyku 10mm w 9dc mam szanse na owulację w tym cyklu? Endometrium 8 mm
Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom
Jedz suszone śliwki i rano na czczo szklanka wody letniej przegotowanej. Na mnie działa mleko jak wypije bo mam nietolerancję laktozy i po godzinie kibelek murowanyJa ogólnie miałam wcześniej problem z bardzo rzadkimi wypróżnieniami, mogłam chodzić do toalety w tym celu raz w tygodniu a nawet dwa razy w tygodniu. No ale teraz jak piję kawę, perystaltyka jelit jakby się polepszyła, co najmniej co drugi dzień się udaje, ostatnio nawet codziennie ale takie zatwardzenia, że szok... Taka jestem tam poraniona, że zawsze jest krew na papierze. Wybaczcie za takie zwierzenia, ale chyba jesteśmy tylko ludźmi.Muszę znowu zacząć pić herbatę konopną, tak conajmniej dwa razy dziennie no i coś z błonnikiem, tylko activia nie dość, że nabiał to jeszcze należy do słodkości więc już podwójnie nie będę przestrzegała diety... Właśnie, może suszone śliwki...
To 100 lat i cudownego spóźnionego prezentu w postaci 2 kresek@Migdalove oczywiście poproszę
Mój wiek niestety od dziś to 29 lat
Data następnej @ to 22 luty.
To będzie mój pierwszy cykl starań ( ale tak dopiero od maja)
Dzieci jeszcze nie mam.
Jestem z Leszna.
Moje imię jak w nicku, czyli Eliza![]()