reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

aa coś o sobie.. to tak w lutym skończę 26 lat, prawie cztery lata temu pierwsza ciąża obumarła (ok 8 tc) w listopadzie 2016 roku przez cc przyszedł na świat mój synek Sebastian ( staraliśmy się o niego prawie dwa lata) i teraz postanowiliśmy postarać się rodzeństwo dla niego, jak na razie jestem po wczorajszej wizycie u gin i mam rozpiskę na badania z krwi po wynikach plan co dalej

reklama
Dziewczyny mam pytanie
31 grudnia i 5 stycznia (prawdopodobnie dni.płodne) kochałam się z partnerem. od jakiegoś czasu dziwnie się czuje brzuch boli jak.na okres biały śluz i sutki bolą do tego jakieś zylki widać..okres za 5 dni.
dodam że robiłam test wiem.że.za.szybko ale chciałam wiedzieć i wyszedł jedna kreska mocna a druga.bardzo bardzo jasna...
we wrześniu poronilam i.nie.wiem.co.o.tym myśleć
Witaj :) nawet jasniutka II kreska to prawdopodobnie ciaza :) zrob bete to sie upewnisz.

Dziękuję za gratulacje.
Mam nadzieję, że wszystko będzie z nami dobrze :)
Gratulacje:)

Nie byłaś czasami na wrzesniowkach 2014?[emoji1]

xnw4yx8dw9gd7gz3.png

ug37df9hnfaek7g7.png

1usaanliaz4hsb90.png

Dziewczyny mam pytanie
31 grudnia i 5 stycznia (prawdopodobnie dni.płodne) kochałam się z partnerem. od jakiegoś czasu dziwnie się czuje brzuch boli jak.na okres biały śluz i sutki bolą do tego jakieś zylki widać..okres za 5 dni.
dodam że robiłam test wiem.że.za.szybko ale chciałam wiedzieć i wyszedł jedna kreska mocna a druga.bardzo bardzo jasna...
we wrześniu poronilam i.nie.wiem.co.o.tym myśleć
Witam i ja nowe koleżanki!
Według mnie jak jest cień to jest ciąża!

aa coś o sobie.. to tak w lutym skończę 26 lat, prawie cztery lata temu pierwsza ciąża obumarła (ok 8 tc) w listopadzie 2016 roku przez cc przyszedł na świat mój synek Sebastian ( staraliśmy się o niego prawie dwa lata) i teraz postanowiliśmy postarać się rodzeństwo dla niego, jak na razie jestem po wczorajszej wizycie u gin i mam rozpiskę na badania z krwi po wynikach plan co dalej
Współczuje straty... witaj u nas!

W poniedziałek chcę się wybrać na badanie...
tylko czy po poronieniu może znów do.niego dojść? czy szansa ze jeżeli jest ciąża to będzie ok?

Kochana, nikt z nas nie może Ci powiedzieć czy będzie dobrze. Najprawdopodobniej tak, zrób beta po 24 h ponownie i przyrost coś powie.
Wiem, że sie martwisz i boisz, ale postaraj sie wyluzować. Ściskam Cię mocno i trzymam kciuki za Kropka [emoji1307][emoji8]

atdc9vvjktz16vlw.png

W poniedziałek chcę się wybrać na badanie...
tylko czy po poronieniu może znów do.niego dojść? czy szansa ze jeżeli jest ciąża to będzie ok?
Znam ten strach po poronieniu. Nie możesz tak myśleć. Teraz musi być tylko dobrze. Ja straciłam pierwsze dziecko i drugie urodziło się bez komplikacji. Wszystko będzie dobrze!

reklama
według mnie też tak jest..
tylko ze we wrześniu też tak.bylo testy wychodziły prawie nie widoczne pozniej jeden wyszedł wyraźniejszy
robiłam betę 4 razy mały przyrost był i poronilam boję się ze teraz też tak może byc..
Musisz byc dobrej mysli. Zobacz jak beta będzie przyrastac i umow sie do lekarza. Jesli bedzie taka potrzeba to dostaniesz cos na podtrzymanie. Trzymam kciuki aby wszystko bylo super ;)

Do góry