reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Kurcze czuję się tak jakoś obco, same nowe koleżanki. :D

Ty? Przyczółek naszego wąteczku ? Daj spokój ...[emoji6]

Masz 18% szansy że test będzie pozytywny

hej można dołączyć?

Witaj, rozgość się i napisz coś o sobie [emoji2]

U nas 9dc i blada kreseczka na teście owu [emoji2]

atdc9vvjktz16vlw.png

Ależ mówisz święte słowa. Dokładnie to miałam na myśli. Że trzeba żyć pozytywnie mimo że życie kopie nad w dupe...
Są ludzie którzy mają gorzej a mimo to żyją i uśmiechają się do innych a przede wszystkim do siebie.
Mój wujek kilkanaście lat temu dał mi dobrą radę na każdy poranek...
Wstajesz rano,rozkładana szeroko ręce i uśmiechając sie mówisz Dzień dobry słoneczko :) Głupie...może i tak,ale spróbuj -efekt gwarantowany;)
I w łazience przed lustrem mówisz ' jestem zajebista,mogę wszystko.
To działa;)
Doskonale wiem, ze to działa. Byl czas, ze chodzilam do psychiatry- No niestety tez mi troche dorosle zycie dalo w dupe, rozwod w wieku 22 lat nie jest spelnieniem.marzen mlodej kobiety, tym bardziej z malym.dzirckiem. ale wracając do tego psychiatry, chodzilam, leki bralam. Ale po pewnym czasie stwierdzilam "kuźwa. Jestem taka mloda i potrzebuje lekow, zeby miec usmiech na twarzy?". Leki stopniowo odstawilam i co? I zyje dalej, choc od tego czasu nie raz byłam w totalnym dołku chociazby po stracie ciąży. Trzeba walczyc ze sobą, trzeba się dobrze nastawić choćby nie wiadomo co się działo! Nie jest to latwe, ale stopniowo można się tego nauczyć :) i czasami warto się wypłakać. Łzy oczyszczają :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mam pytanie
31 grudnia i 5 stycznia (prawdopodobnie dni.płodne) kochałam się z partnerem. od jakiegoś czasu dziwnie się czuje brzuch boli jak.na okres biały śluz i sutki bolą do tego jakieś zylki widać..okres za 5 dni.
dodam że robiłam test wiem.że.za.szybko ale chciałam wiedzieć i wyszedł jedna kreska mocna a druga.bardzo bardzo jasna...
we wrześniu poronilam i.nie.wiem.co.o.tym myśleć

Do góry