belle81
Fanka BB :)
Coś o sobie?hej można dołączyć?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś o sobie?hej można dołączyć?
Kurcze czuję się tak jakoś obco, same nowe koleżanki.
Zobacz załącznik 836005
i co to teraz znaczy? te 18%?
hej można dołączyć?
Doskonale wiem, ze to działa. Byl czas, ze chodzilam do psychiatry- No niestety tez mi troche dorosle zycie dalo w dupe, rozwod w wieku 22 lat nie jest spelnieniem.marzen mlodej kobiety, tym bardziej z malym.dzirckiem. ale wracając do tego psychiatry, chodzilam, leki bralam. Ale po pewnym czasie stwierdzilam "kuźwa. Jestem taka mloda i potrzebuje lekow, zeby miec usmiech na twarzy?". Leki stopniowo odstawilam i co? I zyje dalej, choc od tego czasu nie raz byłam w totalnym dołku chociazby po stracie ciąży. Trzeba walczyc ze sobą, trzeba się dobrze nastawić choćby nie wiadomo co się działo! Nie jest to latwe, ale stopniowo można się tego nauczyć i czasami warto się wypłakać. Łzy oczyszczająAleż mówisz święte słowa. Dokładnie to miałam na myśli. Że trzeba żyć pozytywnie mimo że życie kopie nad w dupe...
Są ludzie którzy mają gorzej a mimo to żyją i uśmiechają się do innych a przede wszystkim do siebie.
Mój wujek kilkanaście lat temu dał mi dobrą radę na każdy poranek...
Wstajesz rano,rozkładana szeroko ręce i uśmiechając sie mówisz Dzień dobry słoneczko Głupie...może i tak,ale spróbuj -efekt gwarantowany
I w łazience przed lustrem mówisz ' jestem zajebista,mogę wszystko.
To działa
ZapraszamyWitajcie
chcę dołączyć do grupy staraczek można?
Pisz i mów co Ci leży na wątrobiekurczę ciężko się tak wbić ale może się uda