reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Asiula ja juz mam dosyc i stad odstawianie po malu.
Kobieta90 moze to ciaza :)
Przyznam sie jednak, ze w cyklu w ktorym sie udalo nie mialam zadnych objawow.
Kiedy zrobic najlepiej badania tsh, prolaktyny i progesteronu?

Ostatnia edycja:
reklama
Wiktorka - tak, ja dalej kp.

Asiula - tak, jak karmiłam Zosię to się począł Szymuś, więc jestem przykładem że się da.

Dziękuję za gratulacje :)
Mnie czeka tydzień z dwójką moich chorusów w domu. Nie wiem czy bym w pracy bardziej nie odpoczęła ;)

1516054980-898d657dedd304fa-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny, jeszcze rano myślałam, że mam omamy. Ale teraz chyba ednak coś widzę jakiś cień cienia... Mój M tez twierdzi, że bardzo delikatnie widać drugą kreseczke... no cóż, rano szybciutko skocze na bete i zobaczymy.
@ powinna być dopiero w czwartek

Ja już nie bardzo mam czas na wtrzymywanie. W sierpniu 37latek więc już zegar mocno tyka. Ostatnie starania 8lat temu zajęły nam 3cykle. Skoro decyzja zapadła to teraz trzeba się oddać przyjemnościom:p
To witam w klubie :) ja w czerwcu 37 :p. Ale mi poprzednie starania 5 lat zajęły :mad:. Mam wielkie nadzieje, ze teraz prędzej nam wyjdzie, bo za 5 lat to już będzie przesada :(.

Dziewczyny, jeszcze rano myślałam, że mam omamy. Ale teraz chyba ednak coś widzę jakiś cień cienia... Mój M tez twierdzi, że bardzo delikatnie widać drugą kreseczke... no cóż, rano szybciutko skocze na bete i zobaczymy.
Cosik tam ledwo, bo ledwo ale widać. Trzymam kciuki!

Witam w 2dc. Leci ze mnie jak z zazynanej swini i do tego brzuch boli. Jak ja nienawidze pierwszych 3 dni @.
@Migdalove wspolczuje Ci i duzo zdrowka. Jak znajdziesz chwilke to zmien mi w tabelce dane.

dqpr3e5e7ell0w0u.png

To witam w klubie :) ja w czerwcu 37 :p. Ale mi poprzednie starania 5 lat zajęły :mad:. Mam wielkie nadzieje, ze teraz prędzej nam wyjdzie, bo za 5 lat to już będzie przesada :(.
Mój plan...to urodzić do 38 później już się raczej nie zdecyduję. Ale,to takie plany.
Mam nadzieję że nie jesteśmy za stare...?
Chodź wiadomo że wiek jest w głowie,to natura wie swoje.

reklama

Jak już bedzie wynik bety to koniecznie daj znać! :) A ktory to dpo? :)

Do góry