tola_tola
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już nie bardzo mam czas na wtrzymywanie. W sierpniu 37latek więc już zegar mocno tyka. Ostatnie starania 8lat temu zajęły nam 3cykle. Skoro decyzja zapadła to teraz trzeba się oddać przyjemnościom@Anulka2627 A gdzie mieszkasz?
@Marciątko Gratuluję Kochana!! Świetne wiadomości ostatnio- tyle pozytywów
@belle81 Dziękuję To prawda- w Tesco są też piekne ubranka. Ja to jestem weteranką wyprzedaży. Zawsze poluje w sklepach dziecięcych i tak obkupię Młodego że wystarczy mu na cały sezon i nawet na kolejną zime ;p Chociaż później nawet jak mam już wszystko co trzeba to kupuję jak coś mi wpadnie w oko. Matki już chyba tak maja ;p A od następnego cyklu będziecie sie starać czy obecnie się wstrzymujecie?
Migdalove - jak to się stało Biednaś..
A u nas tak...