EklerkaDaria
Fanka BB :)
Jejku, ale ci się porobiło. Kuruj się czym możesz i uważajcie na siebie.A ja po wizycie u internisty... Zapalenie gardła, krtani i tchawicy [emoji33][emoji24]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jejku, ale ci się porobiło. Kuruj się czym możesz i uważajcie na siebie.A ja po wizycie u internisty... Zapalenie gardła, krtani i tchawicy [emoji33][emoji24]
Inhalacje z nebbudu i mucosolvanu. W ciąży bezpieczneJejku, ale ci się porobiło. Kuruj się czym możesz i uważajcie na siebie.
ooo masakra co na to dostałaś?A ja po wizycie u internisty... Zapalenie gardła, krtani i tchawicy [emoji33][emoji24]
Nebbud i mucosolvan. To co w ciąży całe szczęście bezpieczne. Syn też to zawsze ma przy zapaleniu ktrani albo oskrzeliooo masakra co na to dostałaś?
Jutro już zaczynam 9 tydzień trzeci miesiąc sama nie wiem kiedy to minęło. Już niedługo drugi trymestr..juz doczytałam że inhalacje.wspolczuje bardzo.nie dziwię sie.tez bym była załamana.ten suwak to tak szybko Ci się przesuwa już 7tydzien suuuper