reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Magdalove podobno wscieklizna wbrew pozorom to bardzo rzadka choroba. Faktycznie z przybledami tak bywa nigdy nie wiesz czego sie spodziewac. I tak jestes bardzo dobra kobieta :)
Ja postanowilam ten cykl zmonitorowac, a jak nie cyknie to nastepny totalnie odpuscic i nie liczyc dni.

reklama
Chyba to rozpychanie byloby za wczesnie raczej nie wiem ale tak mi sie wydaje ..
A co do tych moich objawow to jest tak ze ja.nigdy sie niedoszukiwalam i nie doszukuje tylko to jest cos co mi doskwiera i dlatego chyba zwrocilam na.to uwage
Wiem, kochana ze na rozpychanie za wcześnie :D Ale, ja pamietam ze mi towarzyszyły wzdęcia i takie rozpieranie, ale to przed @ też tak nieraz mam. Ale jestem pełna nadziei, że u ciebie to inny powód ;).

Chciałabym aby to był żart... :( teraz nawet swojego psa się boję.
Nie dziwię się. Tak bez powodu Cię zaatakował?

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Cześć wam, wróciłam niedawno że szpitala... Pies nagle mi pogryzł rękę... Niedługo ma przyjechać OTOZ Animals po niego, muszą go zbadać czy nie ma wscieklizny... Tyle wyszło z mojej dobroci.
O kurczę,ale numer.
Ty do niego z sercem,a on z zębami. Taka okazał wdzięczność za ciepły kąt:(
Mam nadzieję że nie pocharatał Cię mocno i nie cierpisz. Trzymaj sie!

A ja witam Was Kobietki w 25dc. Od wczoraj coraz bardziej czuję podbrzusze na @. Zobaczymy czy dotrwam z testowaniem ;p A dzisiaj byłam rano w Zarze i kupiłam troche ubrań dla Mlodego... A dla takich najmniejszych jest najwięcej pięknych ubranek! Już chetnie wszystko bym wykupiła ;p A najchętniej to na dziewczynkę hahaha ;p
@Nafoxed trzymam &&&& za twoje powodzenie. Za te upragnione dwie kreseczki.
A te dziecinkowe ciuszki są takie słodkie:)
Zawsze jak jestem np. w Tesco to chodzę i oglądam te cudności:)

reklama
Do góry