reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
@happywife zrób zwykły test ciążowy na początek :)
Są labolatoria, które są czynne także w weekend, może akurat :)

Ból jajników przeszedł, kaszel mokry schodzi jeszcze, katar też schodzi :)
W poniedziałek do pracy :D

Zrobilam test o 10 rano czyli doslownie 17 minut temu
1515770311-72ef168fdb6e9155-aaaaaa.jpeg

Nie zbladla kreska ani nie jest mocniejsza. Dodam, ze od 7.30 rano wypilam 2 kawy. Wieczorem zrobie jeszcze jeden test paskowy i elektroniczny. Na wszelki wypadek zaplanowalam seksy codziennie az do 3 dnia z blada kreska... dam rade. Mam moj magiczny lubrykant :D

@-Aia
@wisienka94
Ja mam cykle ok 27-29 dniowe
Od dwoch dni mam taka ciemniejsza 2 kreske. U mnie jest rano teraz wzielam 1 test do pracy i zrobie okolo polodnia. Najwyzej zaprosze S zeby wpadl do mnie w okresie lunchu...
Boje sie jednak, ze nic z tego nie bedzie bo caly czas biore leki. Nie sa to co prawda antybiotyki, ale caly czas jestem oslabiona i z zawalonymi zatokami.
Ja w zeszłym cyklu byłam przeziębiona później jelitówka. Teraz też przeziębienie i zatoki zapchane :( też się lecze therflu

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Zrobilam test o 10 rano czyli doslownie 17 minut temu
1515770311-72ef168fdb6e9155-aaaaaa.jpeg

Nie zbladla kreska ani nie jest mocniejsza. Dodam, ze od 7.30 rano wypilam 2 kawy. Wieczorem zrobie jeszcze jeden test paskowy i elektroniczny. Na wszelki wypadek zaplanowalam seksy codziennie az do 3 dnia z blada kreska... dam rade. Mam moj magiczny lubrykant :D
No to u Ciebie już niedlugo owu. U mnie rano kreska prawie nie widoczna. Nie rozumiem czemu mi taki wczoraj mocny wyszedł ale to juz powtórka bo w zeszłym cyklu to samo :/

No to u Ciebie już niedlugo owu. U mnie rano kreska prawie nie widoczna. Nie rozumiem czemu mi taki wczoraj mocny wyszedł ale to juz powtórka bo w zeszłym cyklu to samo :/

A jakie masz testy? Ja robie 2x dziennie, przed polydniem i wieczorem. Te wieczorne wychodza mi ciemniejsze. Kupilam duzy zestaw testow 50 lh i 20hcg za 14 dolarow, wiec nie wiem, jakiej jakosci sa te testy. Mam jeszcze elektroniczne dla zweryfikowania, ale nie chce ich marnowac, bo sa dosc drogie... moze masz testy niedokladne? A trzymasz je w lazience?

A jakie masz testy? Ja robie 2x dziennie, przed polydniem i wieczorem. Te wieczorne wychodza mi ciemniejsze. Kupilam duzy zestaw testow 50 lh i 20hcg za 14 dolarow, wiec nie wiem, jakiej jakosci sa te testy. Mam jeszcze elektroniczne dla zweryfikowania, ale nie chce ich marnowac, bo sa dosc drogie... moze masz testy niedokladne? A trzymasz je w lazience?
Tak trzymam w łazience. Dobre są te testy. Lh Vitam. Ogólnie pozytyw pokrywa się pięknie z monitoringiem u gina ale właśnie nie wiem czemu po @ wychodzą mi dość mocne, ale nie pozytywy. Przed chwilą zrobiłam i kreski nie ma. Może po @ mam jakiś wyrzut lh czy coś. Mój gin nie uznaje testów, więc nawet z nim o tym nie pogadam :)

reklama
Hmmm... a owu kiedy u Ciebie wypada?
Ostatnio miałam w 17dc. A wcześniej 15dc. Przez CLO róznie.. nawet 19dc. Ale umowiona jestem na podgląd we wtorek i to będzie 13dc. Nie chciałam szybciej bo i tak wiem że owu nie bd szybciej niż 15dc :)

Do góry