reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
@happywife zrób zwykły test ciążowy na początek :)
Są labolatoria, które są czynne także w weekend, może akurat :)

Ból jajników przeszedł, kaszel mokry schodzi jeszcze, katar też schodzi :)
W poniedziałek do pracy :D

Zrobilam test o 10 rano czyli doslownie 17 minut temu
1515770311-72ef168fdb6e9155-aaaaaa.jpeg

Nie zbladla kreska ani nie jest mocniejsza. Dodam, ze od 7.30 rano wypilam 2 kawy. Wieczorem zrobie jeszcze jeden test paskowy i elektroniczny. Na wszelki wypadek zaplanowalam seksy codziennie az do 3 dnia z blada kreska... dam rade. Mam moj magiczny lubrykant :D

@-Aia
@wisienka94
Ja mam cykle ok 27-29 dniowe
Od dwoch dni mam taka ciemniejsza 2 kreske. U mnie jest rano teraz wzielam 1 test do pracy i zrobie okolo polodnia. Najwyzej zaprosze S zeby wpadl do mnie w okresie lunchu...
Boje sie jednak, ze nic z tego nie bedzie bo caly czas biore leki. Nie sa to co prawda antybiotyki, ale caly czas jestem oslabiona i z zawalonymi zatokami.
Ja w zeszłym cyklu byłam przeziębiona później jelitówka. Teraz też przeziębienie i zatoki zapchane :( też się lecze therflu

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Zrobilam test o 10 rano czyli doslownie 17 minut temu
1515770311-72ef168fdb6e9155-aaaaaa.jpeg

Nie zbladla kreska ani nie jest mocniejsza. Dodam, ze od 7.30 rano wypilam 2 kawy. Wieczorem zrobie jeszcze jeden test paskowy i elektroniczny. Na wszelki wypadek zaplanowalam seksy codziennie az do 3 dnia z blada kreska... dam rade. Mam moj magiczny lubrykant :D
No to u Ciebie już niedlugo owu. U mnie rano kreska prawie nie widoczna. Nie rozumiem czemu mi taki wczoraj mocny wyszedł ale to juz powtórka bo w zeszłym cyklu to samo :/

No to u Ciebie już niedlugo owu. U mnie rano kreska prawie nie widoczna. Nie rozumiem czemu mi taki wczoraj mocny wyszedł ale to juz powtórka bo w zeszłym cyklu to samo :/

A jakie masz testy? Ja robie 2x dziennie, przed polydniem i wieczorem. Te wieczorne wychodza mi ciemniejsze. Kupilam duzy zestaw testow 50 lh i 20hcg za 14 dolarow, wiec nie wiem, jakiej jakosci sa te testy. Mam jeszcze elektroniczne dla zweryfikowania, ale nie chce ich marnowac, bo sa dosc drogie... moze masz testy niedokladne? A trzymasz je w lazience?

A jakie masz testy? Ja robie 2x dziennie, przed polydniem i wieczorem. Te wieczorne wychodza mi ciemniejsze. Kupilam duzy zestaw testow 50 lh i 20hcg za 14 dolarow, wiec nie wiem, jakiej jakosci sa te testy. Mam jeszcze elektroniczne dla zweryfikowania, ale nie chce ich marnowac, bo sa dosc drogie... moze masz testy niedokladne? A trzymasz je w lazience?
Tak trzymam w łazience. Dobre są te testy. Lh Vitam. Ogólnie pozytyw pokrywa się pięknie z monitoringiem u gina ale właśnie nie wiem czemu po @ wychodzą mi dość mocne, ale nie pozytywy. Przed chwilą zrobiłam i kreski nie ma. Może po @ mam jakiś wyrzut lh czy coś. Mój gin nie uznaje testów, więc nawet z nim o tym nie pogadam :)

reklama
Hmmm... a owu kiedy u Ciebie wypada?
Ostatnio miałam w 17dc. A wcześniej 15dc. Przez CLO róznie.. nawet 19dc. Ale umowiona jestem na podgląd we wtorek i to będzie 13dc. Nie chciałam szybciej bo i tak wiem że owu nie bd szybciej niż 15dc :)

Do góry