kobieta90
Fanka BB :)
trzymam kciuki :*My od dzisiaj zaczynamy starania o dzidzie! Oby ten cykl był owocny i oby na dziewczynkę hihi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymam kciuki :*My od dzisiaj zaczynamy starania o dzidzie! Oby ten cykl był owocny i oby na dziewczynkę hihi
Gratulacje ! jeju, super <3 Maluchy, kochane skarbeńka życzę Ci dużo zdrowia :*
Też mojemu mówiłam o tym filmie, może mnie (starą żonę) zaprosi, a co!
My od dzisiaj zaczynamy starania o dzidzie! Oby ten cykl był owocny i oby na dziewczynkę hihi
Wzywalas wczoraj, a ja przegapiłam tak, ja z Zabrza@StarAnia Ty jesteś chyba też z Zabrza? Dobrze kojarzę?
Z jakiej dzielnicy? [emoji4]Wzywalas wczoraj, a ja przegapiłam tak, ja z Zabrza
Z centrum mieszkam 5 minut od PlatanaZ jakiej dzielnicy? [emoji4]
Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Idziecie na zywiol, czy to beda starania monitorowane?@kobieta90 i @Aggs witajcie dziewczyny ;-)
Tak to będą nasze pierwsze starania ;-)
Pod względem zdrowia wygląda wszystko obiecująco, ponadto występują bardzo spore szanse na bliźniaki i choć bardzo się cieszę, jestem pełna obaw !