reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Ostatnio miałam w 17dc. A wcześniej 15dc. Przez CLO róznie.. nawet 19dc. Ale umowiona jestem na podgląd we wtorek i to będzie 13dc. Nie chciałam szybciej bo i tak wiem że owu nie bd szybciej niż 15dc :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
To pozno wypada. Zastanawiam sie tylko, dkaczego te testy tak pokazuja u Ciebie. Ale skoro masz monitoring, to nie musisz sie martwic, ze przegapisz owu :)
Ja mocno celuje w ten cykl, bo bardzo chcialabym urodzic jeszcze w tym roku. Mam nadzieje, ze mi sie uda. I Tobie tez.
Zreszta wszystkim, ktore celuja w ten cykl

reklama
Migdalove gratki dla koleżanki! Mój drugi poród zaniosłam dużo lepiej niż pierwszy, no, ale ja cc dwa miałam, więc inna bajka...Tak czy owak, jak niebo a ziemia. Jakby mi ktoś powiedział, że jednen człowiek może tak odmiennie znieść tą samą operację i wszystko co po niej (np karmienie piersią) to nie uwierzyłbym. Ciąże zresztą też miałam inne.

Aggs, planujecie maraton :)? I dobrze, podobno niezła opcja jak się umie owulację wyłapać. Powodzenia!

Wisienka, jak masz dobre, czułe testy, to Ci wykryją małe stężenia Lh, a one w fazie folikularnej są. Najmniej Lh teoretycznie powinno być w drugim etapie fazy lutealnej. Mi przed planowaną @, kilka dni temu, wychodziła niemal zupełna biel.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Dla mojego S taki maraton bedzie niezla ulga... a ja sobie uda pocwicze troche... musze schudnac. Co najmniej 5-7 kilo.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry ;)

Jestem tu nowa, więc jeszcze nie do końca ogarniam forum, ale temat dotyczący starań w 2018 roku znalazłam od razu, ponieważ wkrótce i ja planuję powiększyć rodzinę ;-)
Będzie to moja pierwsza ciąża, więc chłonę wiedzę i czytam forum z zainteresowaniem ;-) mam nadzieję, że będzie pomocne i że razem będziemy się wspierać ;-)

Pozdrawiam wszystkie Panie, które starają się o maluszka :-)
Eliza.

Jesli tak sie stanie, to pierwszy raz od kiedy sie staram bede miala owulacje przed 19 dc. A to bedzie oznaczac, ze Ovarin działa :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
czy ten ovarin mogę dalej brać będąc w ciąży.jak myślisz?czy lepiej sam kwas foliowy

c55f0dw4ay49a7ki.png

Witam was w 6dc ;). U mnie dość sporo się dzieję. Zaniosłam to CV do tego przedszkola i dostałam tą pracę. Będę pracować w maluchach ale się cieszę. Mam nadzieję, że z całą resztą też się ułoży :). Wy widzę ostro produkujecie wiadomości, że ciężko mi nadrobić chociaż staram się być na bieżąco :). Jutro idziemy na urodziny a w poniedziałek na film Narzeczony na niby. Zobaczymy czy będzie fajny :).

ElizaR witam na forum :)

reklama
Witam was w 6dc ;). U mnie dość sporo się dzieję. Zaniosłam to CV do tego przedszkola i dostałam tą pracę. Będę pracować w maluchach ale się cieszę. Mam nadzieję, że z całą resztą też się ułoży :). Wy widzę ostro produkujecie wiadomości, że ciężko mi nadrobić chociaż staram się być na bieżąco :). Jutro idziemy na urodziny a w poniedziałek na film Narzeczony na niby. Zobaczymy czy będzie fajny :).

ElizaR witam na forum :)
Gratulacje ! :D jeju, super <3 Maluchy, kochane skarbeńka :D :) życzę Ci dużo zdrowia :*
Też mojemu mówiłam o tym filmie, może mnie (starą żonę) zaprosi, a co! ;)

Do góry