reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Ostatnio miałam w 17dc. A wcześniej 15dc. Przez CLO róznie.. nawet 19dc. Ale umowiona jestem na podgląd we wtorek i to będzie 13dc. Nie chciałam szybciej bo i tak wiem że owu nie bd szybciej niż 15dc :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
To pozno wypada. Zastanawiam sie tylko, dkaczego te testy tak pokazuja u Ciebie. Ale skoro masz monitoring, to nie musisz sie martwic, ze przegapisz owu :)
Ja mocno celuje w ten cykl, bo bardzo chcialabym urodzic jeszcze w tym roku. Mam nadzieje, ze mi sie uda. I Tobie tez.
Zreszta wszystkim, ktore celuja w ten cykl

reklama
Migdalove gratki dla koleżanki! Mój drugi poród zaniosłam dużo lepiej niż pierwszy, no, ale ja cc dwa miałam, więc inna bajka...Tak czy owak, jak niebo a ziemia. Jakby mi ktoś powiedział, że jednen człowiek może tak odmiennie znieść tą samą operację i wszystko co po niej (np karmienie piersią) to nie uwierzyłbym. Ciąże zresztą też miałam inne.

Aggs, planujecie maraton :)? I dobrze, podobno niezła opcja jak się umie owulację wyłapać. Powodzenia!

Wisienka, jak masz dobre, czułe testy, to Ci wykryją małe stężenia Lh, a one w fazie folikularnej są. Najmniej Lh teoretycznie powinno być w drugim etapie fazy lutealnej. Mi przed planowaną @, kilka dni temu, wychodziła niemal zupełna biel.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Dla mojego S taki maraton bedzie niezla ulga... a ja sobie uda pocwicze troche... musze schudnac. Co najmniej 5-7 kilo.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry ;)

Jestem tu nowa, więc jeszcze nie do końca ogarniam forum, ale temat dotyczący starań w 2018 roku znalazłam od razu, ponieważ wkrótce i ja planuję powiększyć rodzinę ;-)
Będzie to moja pierwsza ciąża, więc chłonę wiedzę i czytam forum z zainteresowaniem ;-) mam nadzieję, że będzie pomocne i że razem będziemy się wspierać ;-)

Pozdrawiam wszystkie Panie, które starają się o maluszka :-)
Eliza.

Jesli tak sie stanie, to pierwszy raz od kiedy sie staram bede miala owulacje przed 19 dc. A to bedzie oznaczac, ze Ovarin działa :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
czy ten ovarin mogę dalej brać będąc w ciąży.jak myślisz?czy lepiej sam kwas foliowy

c55f0dw4ay49a7ki.png

Witam was w 6dc ;). U mnie dość sporo się dzieję. Zaniosłam to CV do tego przedszkola i dostałam tą pracę. Będę pracować w maluchach ale się cieszę. Mam nadzieję, że z całą resztą też się ułoży :). Wy widzę ostro produkujecie wiadomości, że ciężko mi nadrobić chociaż staram się być na bieżąco :). Jutro idziemy na urodziny a w poniedziałek na film Narzeczony na niby. Zobaczymy czy będzie fajny :).

ElizaR witam na forum :)

reklama
Witam was w 6dc ;). U mnie dość sporo się dzieję. Zaniosłam to CV do tego przedszkola i dostałam tą pracę. Będę pracować w maluchach ale się cieszę. Mam nadzieję, że z całą resztą też się ułoży :). Wy widzę ostro produkujecie wiadomości, że ciężko mi nadrobić chociaż staram się być na bieżąco :). Jutro idziemy na urodziny a w poniedziałek na film Narzeczony na niby. Zobaczymy czy będzie fajny :).

ElizaR witam na forum :)
Gratulacje ! :D jeju, super <3 Maluchy, kochane skarbeńka :D :) życzę Ci dużo zdrowia :*
Też mojemu mówiłam o tym filmie, może mnie (starą żonę) zaprosi, a co! ;)

Do góry