reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Jak teraz byłam chora to staraliśmy się. Jak On chory to już nie... No nie zrozumiem tego.
Czy plemniki mogą tak długo wytrzymać w organizmie kobiety? :(

Do tygodnia [emoji6]

atdc9vvjktz16vlw.png

reklama
W dzień 3 razy, czasem 4 i w nocy conajmniej raz się budzi. Ja musiałabym do lekarza czekać miesiąc, więc na razie odpuszczam i czekam cierpliwie, może powoli się unormuje. Ja @ dostałam po 9 miesiącach od porodu, minęło kolejne 9 i nic się nie zmienia...
Ja dopiero 2 @ dostalam i na razie po 28 dniach. My w dzien raz czasami wcale za to w nocy 3/4 razy

Jesli tak sie stanie, to pierwszy raz od kiedy sie staram bede miala owulacje przed 19 dc. A to bedzie oznaczac, ze Ovarin działa :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
No to super by było :) a ten ovarin jest na recepte? Ja mam też często dosyć pózno owu

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

@wisienka94 Koleżanka urodziła zdrową śliczną córeczkę. :) Była dzielna, w pewnym momencie spadło jej tętno do 50 ale lekarze dali radę. Urodziła siłami natury, bez nacinania i bez pęknięcia. I jak mówiła, że ten drugi poród był gorszy pod względem bólu. :)

No to super by było :) a ten ovarin jest na recepte? Ja mam też często dosyć pózno owu

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie, jest bez recepty ale jest bardzo często polecany przez ginekologow zwlaszcza przy policystycznych jajnikach. No i opinie ma świetne. Tak jak Migdalove pisala, ok 50 zl na miesiac.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

@wisienka94 Koleżanka urodziła zdrową śliczną córeczkę. :) Była dzielna, w pewnym momencie spadło jej tętno do 50 ale lekarze dali radę. Urodziła siłami natury, bez nacinania i bez pęknięcia. I jak mówiła, że ten drugi poród był gorszy pod względem bólu. :)
Super, gratulacje dla koleżanki:) Ale ostatnie zdanie mnie nie pociesza;) ja sobie nie wyobrażam większego... (oczywiście nie straszę tych co nie rodziły;))
A w ogóle to ciekawe jak to działa, że mimo wszystko chce się znowu przez to przechodzić. Zaraz po porodzie byłam pewna że nigdy więcej:D a jednocześnie strasznie mi było szkoda bo przecież chciałam jeszcze dwójkę:D

Super, gratulacje dla koleżanki:) Ale ostatnie zdanie mnie nie pociesza;) ja sobie nie wyobrażam większego... (oczywiście nie straszę tych co nie rodziły;))
A w ogóle to ciekawe jak to działa, że mimo wszystko chce się znowu przez to przechodzić. Zaraz po porodzie byłam pewna że nigdy więcej:D a jednocześnie strasznie mi było szkoda bo przecież chciałam jeszcze dwójkę:D
U niej pierwszy poród był tak szybki, że nie zdążyła poczuć bólów. ;)

U mnie nadal nie ma okresu... Nie wiem co jest...

Tak sobie właśnie policzyłam, że gdyby udało nam się w lutym to termin byłby idealnie, co do dnia w moje urodziny...
Zawsze chciałam mieć dziecko z wiosny/lata, a tu jesień. Muszę przemyśleć czy nie lepiej będzie poczekać tak, żeby w razie coś był już nowy rok - nie lubiałam nigdy być z końca roku ;(

reklama
@-Aia
@wisienka94
Ja mam cykle ok 27-29 dniowe
Od dwoch dni mam taka ciemniejsza 2 kreske. U mnie jest rano teraz wzielam 1 test do pracy i zrobie okolo polodnia. Najwyzej zaprosze S zeby wpadl do mnie w okresie lunchu...
Boje sie jednak, ze nic z tego nie bedzie bo caly czas biore leki. Nie sa to co prawda antybiotyki, ale caly czas jestem oslabiona i z zawalonymi zatokami.

Do góry