reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Hej hej! Witam się w 4dc! :) Szybko mi nawet leci czas z @. ;) W ogóle jestem w szoku, bo myślałam, że przez taki długi cykl, czyli wtórny brak miesiączki będę miała krwawy potop tak jak kiedyś, a ta miesiączka jest taka prawie skąpa. Nie jest jej ani za dużo ani za mało. Brzuch też praktycznie nie bolał. No nic, byle do czwartku. :)
Trzymam kciuki abyście mogli jak najszybciej zacząć starania [emoji6][emoji110][emoji110]

Hej hej! Witam się w 4dc! :) Szybko mi nawet leci czas z @. ;) W ogóle jestem w szoku, bo myślałam, że przez taki długi cykl, czyli wtórny brak miesiączki będę miała krwawy potop tak jak kiedyś, a ta miesiączka jest taka prawie skąpa. Nie jest jej ani za dużo ani za mało. Brzuch też praktycznie nie bolał. No nic, byle do czwartku. :)
Witam się w tym samym dniu cyklu [emoji6] też się cieszę, że @ się kończy [emoji6] Byłam z mężem pobiegać ale daliśmy radę tylko 2km bo mega zimno i pada śnieg [emoji300][emoji300][emoji300]

Cześć [emoji846]
Wpadłam życzyć miłego dnia
U mnie dzisiaj leniwy, piżamkowy dzień.. Głowa mi coś pęka , ehh...[emoji52]

Myślę czy by się nie skonsultować z innym ginekologiem. Na prawde dokucza mi coraz częściej ból brzucha i skurcze. Czuje jakbym miała taki kamień tam czy siedzę czy się schylam. Nie podoba mi się to i troszkę się boje...[emoji57]

Wczoraj się dowiedziałam, że kolejna moja kuzynka w ciąży. Troszkę mi przykro, bo żyje z takim nie ciekawym gościem. Ona w sumie na niego pracuje. Ostatnim razem zbierała kase żeby go z więzienia wyciągnąć.... Ma do tego już 2 synków i jeszcze nawet nie wzięła rozwodu ze swoim mężem, a z tym nowym się zaręczyła [emoji36]
Szkoda dziecka , ale ważne żeby zdrowe było. Ale jak myślę o tym to wstyd mi że mam taką rodzinę

Ostatnia edycja:
Cześć [emoji846]
Wpadłam życzyć miłego dnia
U mnie dzisiaj leniwy, piżamkowy dzień.. Głowa mi coś pęka , ehh...[emoji52]

Myślę czy by się nie skonsultować z innym ginekologiem. Na prawde dokucza mi coraz częściej ból brzucha i skurcze. Czuje jakbym miała taki kamień tam czy siedzę czy się schylam. Nie podoba mi się to i troszkę się boje...[emoji57]

Wczoraj się dowiedziałam, że kolejna moja kuzynka w ciąży. Troszkę mi przykro, bo żyje z takim nie ciekawym gościem. Ona w sumie na niego pracuje. Ostatnim razem zbierała kase żeby go z więzienia wyciągnąć.... Ma do tego już 2 synków i jeszcze nawet nie wzięła rozwodu ze swoim mężem, a z tym nowym się zaręczyła [emoji36]
Szkoda dziecka , ale ważne żeby zdrowe było. Ale jak myślę o tym to wstyd mi że mam taką rodzinę
Zdrówka życzę!

Faktycznie te bóle i skurcze nie są za ciekawe [emoji53] lepiej to skonsultuj z lekarzem. Oby nic poważnego!

reklama
Ciężko stwierdzić jak to jest z tym wszystkim tak naprawdę. U nas starania trwały rok. Ale seksy były tylko kilka dni w danym miesiącu bo niestety tak miałam męża przy sobie... I wiecie co...my ju to wszystko na straty spisalismy. Bo seks kilka dni w ciągu miesiąca to słaba opcja. Ale w listopadzie się udało. Ja miałam iść na badania w styczniu jeżeli do końca roku by nie zaskoczyło... Kochane... Mówię Wam z ręką na sercu, że głowa też musi odpuścić. I mówię to że swojego przykładu. Za każdym razem gdy mąż przyjeżdżał to wiedzieliśmy, że będzie seks, że staramy się. A listopad był takim miesiącem, gdzie ja nie obczajalam swojego cyklu, nie obserwowałam siebie. Z mężem kochalismy się tak po prostu. Bez myślenia o dziecku. Bo jak się okazało on też w głowie miał mysl''Oki no może teraz się uda' '. A tu nic nie było. I przyznał mi się niedawno, że on ten już olał brzydko mówiąc sprawę. Znalazł przyjemność w seksie. Nie chodzi mi o to, że nie mieliśmy przyjemności z tego, bo jak się widzimy raz na kilka tygodni to trudno nie mieć ochoty [emoji1787][emoji1787] ale tak glowa jakoś świeżo do sprawy podeszła[emoji4]
No tak , a współżyjąc regularnie jest większe prawdopodobieństwo żeby w nią trafić wykluczając jakieś inne problemy oczywiście ;)

Do góry